2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ne áltassuk magunkat. ez az idei real nem fogja leadni ezt az előnyét. fognak gólt kapni,de 3 lesz közte a végén.kurdt írta:Nem is olyan rég a Manchester 3:0-ra vezetett az első félidőben a Bayern ellen, mégsem jutott tovább. Ez még nincs lefutva, majd nézzük meg, hogy a 60. perc után hogy állnak...Zolee23 írta:Negyed óra alatt elintézték a továbbjutást.
Nem is olyan rég a Manchester 3:0-ra vezetett az első félidőben a Bayern ellen, mégsem jutott tovább. Ez még nincs lefutva, majd nézzük meg, hogy a 60. perc után hogy állnak...Zolee23 írta:Negyed óra alatt elintézték a továbbjutást.
2 perc múlva óriási Robben helyzet... lesz itt még gól, a Bayern tuti be fog találni. Nem dőlt még ez el.csababarca írta:Amúgy sokáig tartott,1-0 cé tiziből.
el is dőlt a párharc ezzel.
http://www.firstrowsports.eu/watch/1209 ... nchen.htmlcsababarca írta:valaki jó minőségű streamet tud adni?
ahol szoktam,ott betelt a hely.
Na az nekem is jól jönne.csababarca írta:valaki jó minőségű streamet tud adni?
ahol szoktam,ott betelt a hely.
Én ezzel nem értek egyet. Szerintem az a csapat, ami túljut a Barcán (jóóó Inter kivétel, mert nagyon unszimpatikus focit játszottak, de a Chelsea szerintem nem volt "undorító" a játékban, nem mondom hogy nem érdemeltük meg volna jobban, de nem volt rossz a Chelsea) az megérdemli hogy nyerjen. Én nekik fogok szurkolni.Messidona10 írta: Azt hiszem, hogy a Barca szurkolók számára azon a listán, ahol azért még mindig toronymagasan első a Madrid, a Chelsea fellépett a második helyre, de már lassan az élre tör.
Nagyjából én is így gondolom, kivéve, hogy igaz a Chelsea talán erősebb volt pár éve, s oké szerencséjük is volt, de azért tettek érte bőven, nem tudnám azt mondani, hogy nem érdemlik meg!Sírból kapaszkodtak vissza nem egyszer!Barcaman14 írta:.
Mindenesetre ma is meglepetést érzek a levegőben. A Bayernnek meg van az esély hogy a Robben-Ribery duóval kontrázzon, emellett egy stabil védekezésre illetve egy jól védő Neuerre lenne szükség. Ha okosan játszanak, kiejthetik a Realt, az előny náluk van. Motivációs gondjaik nem lesznek, a német faktor pedig megint játszani fog, úgyhogy nem lesz ez olyan egyszerű a Realnak!
Jó lenne ha idén már nem rendeznének Bl döntőt, de valakinek mégis meg kell nyerni, és bár nehéz leírni de nyerje a Bayern. Ennek a Chelsea-nek nem szabad megnyernie, ez a csapat közel sem olyan jó hogy BL győztesként emlegessék. Elég furcsa lenne egyébként, ha pont az utóbbi évek leggyengébb szezonját produkáló Chelsea nyerné meg, míg korábban a topon ez nem sikerült. Mindenesetre van egy ilyen rossz sejtésem. Sok lesz a hiányzó, de Lampardéknak tényleg ez az utolsó esélyük, úgyhogy megfognak szakadni a BL serlegért.
Nem szurkolok, és nem írom hogy hajrá, de nyerjen a Bayern Münchenben!