Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Repertoárt nem szűkíti le, történelmi, háborús film minden mennyiségben
Most akkor mi van?a cselekménynél szeretem látni az a feliratot present days
Bob_Marley írta: Én reál gondolkodású vagyok, nekem semmilyen kék színű fura fejű tünde gnóm ork, szárnyas, képregényfigura stb "baromságot" nem fogad be a gyomrom!Elveszti nálam a film az értelmét, ha nem valóságos!
ki a tököm az a szőke zoli?lui1698 írta:Javaslom döntsük meg a hatalmát a filmklub élén, mielőtt még kitalálja, hogy Szőke Zoli rossz színész.kurdt írta:Most komolyan, te tényleg mondjál már le!messideco írta: Pár napja néztem a SW utolsó részét. Irritáltak nagyon, felgyújtanám az egészet
Javaslom döntsük meg a hatalmát a filmklub élén, mielőtt még kitalálja, hogy Szőke Zoli rossz színész.kurdt írta:Most komolyan, te tényleg mondjál már le!messideco írta: Pár napja néztem a SW utolsó részét. Irritáltak nagyon, felgyújtanám az egészet
Most komolyan, te tényleg mondjál már le!messideco írta: Pár napja néztem a SW utolsó részét. Irritáltak nagyon, felgyújtanám az egészet
Egyébként a Trónok harca nem is annyira fantasy, ha azt vesszük, hogy mennyi lény/varázslat stb. van benneSanama írta:Bob!
A fantasynak adj még egy esélyt! A Gyűrűk urát én sem szeretem, végig sem bírtam nézni egyszerűen, viszont mást fantasykat imádok. Mondjuk most a menő a Trónok Harca is fantasy, de ez rettenetesen bejön, míg a gyűrűk ura nem.
igen az hatalmas voltmiihii írta:lui1698 írta: Amúgy tényleg mintha lett volna itt egy Star Wars vs. Gyűrűk Ura vita.
Amiben volt olyan akinek a LotR azért nem jött be mert túl "mesés" szemben a Star Wars-szal.
Bob, te voltál?
Nem,az Ozsi volt
lui1698 írta: Amúgy tényleg mintha lett volna itt egy Star Wars vs. Gyűrűk Ura vita.
Amiben volt olyan akinek a LotR azért nem jött be mert túl "mesés" szemben a Star Wars-szal.
Bob, te voltál?
Offolok egyet, de megkérdezhetem, miért kell minden hsz-ben angolul írogatni messideco?messideco írta:Most azonnal?
Majd kedden jövök.
Amúgy Brace yourself, you are coming soon!