Zsolti írta:Szia Dudu!
Szeretném megkérdezni, hogy mi volt ebben a fociban olyan hű de gyönyörű??
Az, hogy ötlettelenül passzolgattak percekig a Chelsea térfelén, aztán ha blokkoltak a kékek, kezdték újból???
Pepnek maradnia kell, de jó lenne, ha kinőné a kliséit..
Nem kell a Barcából katalán válogatottat csinálni, se nem erőltetni a 3-4-3-t, ami halva született ötlet...+ kell egy center a csapatba, Messit meg vissza a szélére!
Nem igazán tetszett a stílusod (nekitámadni a másiknak?), amit az első sorokban megütöttél. Szerintem nem voltam Veled tiszteletlen, így ezt kölcsönösen el is várnám a jövőben. Ha esetleg nem kötegedésből, fogalmaztál úgy ahogy, akkor bocs, hogy túlreagáltam... de nálam a VITA nem letorkolást jelent...
Aztán leszögezném, hogy nem gondolom, hogy elvakult szurkoló lennék. Az a játék amit játszottunk tegnap szerintem szép volt, de elfogadom természetesen az ellenvéleményeket is.
Kb. 15 éve focizom és tudom milyen játék ez. Gondolom sokan vagytok hasonló cipőben (régóta fociztok) és ha így van akkor tudnotok kell, hogy milyen az, amikor 25 m-re a kaputól 11 (10) ember védekezik 90 percen keresztül (persze ez alapvetően a mi játékunkból is adódik, de a Chelsea egyébként sem akart mást csak kivédekezni)... Emellett pedig kb. 2-3 félidőt úgy játszottunk, hogy kiesésre állt a csapat, ami szintén a kontrázó csapatoknak kedvez, így nem is mehettünk fejjel a falnak.
A fentiek tudatában kijelenthető, hogy a fiúk (2 meccs alatt) lőttek 2 gólt, 4 kapufát és kialakította még vagy 4-5 ziccert (és még emellett is voltak esélyeink a góllövésre). (ITT JEGYEZNÉM MEG MINDENFÉLE LENÉZÉS NÉLKÜL - CSUPÁN A TÉNYEKET KÖZÖLVE - HOGY A CHELSEA -NEK 4 IGAZÁN NAGY HELYZETE VOLT ÖSSZESEN). Igaz ebből 3-at belőtt). Ha csak a kapufák bemennek nálunk (tudom, hogy nincs ha a fociban SEM) +3 góllal tovább jut a csapat. És ha így lett volna, akkor valóban mindenki (vagy a többség) elégedett lenne a csapat teljesítményével.
Szóval kb. 10 hatalmas gólhelyzetünk volt a BL elődöntő oda-visszavágóján. Ez még egy jelenleg talán gyengébb Chelsea ellen sem rossz teljesítmény nálam. Persze ezt a játékot gólra játsszák így a betömörülő Chelsea nem érdemtelenül győzött és már gratuláltam is a Chelsea-s ismerősömnek... (viszont tény, hogy a játék képe egészen mást mutatott, mint az eredmény).
Aztán "klisék"... Ezeket nem kliséknek mondanám (mellesleg ezekkel a "klisékkel" nyertünk 10-en x trófeát 4 év alatt!), inkább egy szemléletmódnak, de nem akarok vitát szítani, ezért nem mennék bele:) (És persze támogatom, hogy bővíteni kéne a taktikai repertoárt)...
Összegzés képen: a gyönyörű focit inkább úgy általában gondoltam a Barca játékára (lehet rosszul fejeztem ki magam korábban), DE ETTŐL TARTOM, HOGY JÓL JÁTSZOTTUNK a Chelsea ellen is. Persze nagyon hiányoztak a gólok azért... de az utóbbi 3 meccs játékát nem tartom rosszabbnak, mint az ez évi ÁTLAG teljesítményünket, csak most nem ment be, ami beszokott.
Na de mint feljebb írtam az enyém is csak egy vélemény a sok közül...
És hogy ne csak OFF legyen PEP MARAD! NINCS VITA:)