Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Miért Luis?Pavel írta:Én csalódott vagyok, hogy nem marad.
Az elmúlt egy hét után azt az üzenetet is le lehet vonni belőle, hogy a Spec5 féle hozzáállás a mérvadó a mai fociban. Az jön le, hogy sikeresen kicsinálta a Barca edzőjét.
Köszönöm én is az elmúlt négy évet Pep. Remélem még visszatér.
Az utód. Nálam Luis Enrique a nyerő, de Bielsa is lehet.
Miért kéne szétvernie a jól és logikusan felépített keretet vagy a működő játékstílust? Miért kéne újat építenie?sura írta:Abszolt logikus! Ő az, aki nem verheti szét az eddigi keretet és az eddigi játékstílust, amit tökélyre vitt. Az új felépítését csinálja más. Játékos korában is elment, amikor úgy érezte, hogy csak lefelé vihet az útja és külföldön szerzett új tapasztalatokat.recrea írta:Semmi logikát nem látok a mostani távozásában, sőt...
Bár az ő érzéseit nem vonhatom kétségbe.
...Tomi írta:Nem értem sokan miért örülnek ennyire Guardiolának. Lehet, hogy sokan nagyon szerették a játékát, de azért, mert jó és szimpatikus játékos volt, nem feltétlenül lesz jó edző. Megeshet, hogy 5 év múlva az lesz, de az ehhez szükséges tapasztalatot ne nálunk szerezze meg. A szurkolók nem lesznek ennyire türelmesek, még ha szerették is... Meglehet, hogy csak a csalódottság beszél belölem, mert én Morinhot szerettem volna. Azért mondhat bárki bármit, hogy milyen ember, de az nem véletlen, hogy a Chelsea játékosai szinte megkönnyezték a távozását. Ha már így alakult szurkolok Guardiolának, de nem hiszem, hogy egy kezdő edzőre kellene bizni egy új korszak kezdetét...
Ezt akár első szám, első személyeb is tehetjük, idézőjelbe, és elé írjuk, h Pep Guardiola. Már látom, h szinte ugyanezeket fogja mondani, hozzáteszem, kissé álszentnek és félrebeszélésnek tűnik ez a monológ, nem részedről, hanem ha ő is hasonlót mond, márpedig ebben biztos vagyok.Mezner2 írta:Ő az egyetlen edző,akiről elhiszem,hogy nem menekülésből lép le,hanem azért,hogy a csapat érdekeit szolgálja. Él-hal ezért a klubért,ha érezné magában az ERŐT és azt látná maga elött,hogy vele még tud fejlődni a csapat maradna,de ha nem akkor mindenkinek jobb ez így.
Távozásával egy korszak zárul le,de ez a klub arra van predesztinálva,hogy további sikereket érjen el,és visszakerüljön az őt megillető helyre: a világ tetejére.Ha úgy érzi,hogy vele ez már nem lehetséges,akkor különösen nagy lépés az,hogy magától veszi a kalapját,és ezzel is bizonyítja hűségét a klub felé.Egy igazi culé,és bármi is derüljön ki a következő órákban,csak hálával tartozunk neki. KÖSZÖNJÜK MESTER![]()
Pontosan!Mezner2 írta:Ő az egyetlen edző,akiről elhiszem,hogy nem menekülésből lép le,hanem azért,hogy a csapat érdekeit szolgálja. Él-hal ezért a klubért,ha érezné magában az ERŐT és azt látná maga elött,hogy vele még tud fejlődni a csapat maradna,de ha nem akkor mindenkinek jobb ez így.
Távozásával egy korszak zárul le,de ez a klub arra van predesztinálva,hogy további sikereket érjen el,és visszakerüljön az őt megillető helyre: a világ tetejére.Ha úgy érzi,hogy vele ez már nem lehetséges,akkor különösen nagy lépés az,hogy magától veszi a kalapját,és ezzel is bizonyítja hűségét a klub felé.Egy igazi culé,és bármi is derüljön ki a következő órákban,csak hálával tartozunk neki. KÖSZÖNJÜK MESTER![]()
b+ úgy csinálod mintha megszűnne a Barca attól hogy pep távozik!Subinho írta:a főoldalon lévő hír már tuti?????? tudja ő, hogy hány ember életét teszi tönkre?????????????