Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Uuuuh ne haragudj, múltkor írtál róla emlékeztem rá, visszalapoztam letöltöttem, félig megnéztem.Igazából szentségtörés is, hogy a felénél abbahagytam, de egyenlőre nem tudtam megnézni a másik felét, meg amit írtam érdekel, hogy ha ott kimaradt érsz akkor mi volt!lui1698 írta: Ternyák Zoltán a színész neve, és szerintem "csak" egy nagyon jó alakításról beszélünk.
Amúgy ezt akartam ajánlani filmkubba is, de keresztbe tettél.
soadroli írta: Mi is heten voltunk, és mindenkinek nagyon bejött. Lehet jobban tetszett volna, ha látod a többi előzmény-filmet is. Ha ki jön dvd-n, tuti megnézem még párszor, pedig mostanában nem szokásom 1 filmet többször megnézni
Ternyák Zoltán a színész neve, és szerintem "csak" egy nagyon jó alakításról beszélünk.Bob_Marley írta:Amúgy a második kérdésnek nem jártam utána, mert megmondom őszintén nem tudom ki játssza Andrást, de valami hihetetlen mit nyom le a csávó!Olyan életszerű, s megdöbbentő, hogy a hideg kirázott mikor néztem!
Mi is heten voltunk, és mindenkinek nagyon bejött. Lehet jobban tetszett volna, ha látod a többi előzmény-filmet is. Ha ki jön dvd-n, tuti megnézem még párszor, pedig mostanában nem szokásom 1 filmet többször megnéznibarca99 írta:
Mivel ennyire várod, biztosan nem csalódsz. Heten néztük meg, mindenki rá volt pörögve, rajtam kívül - az eredmény is hasonló, hat ember odáig volt érte, nekem meg sok ez a több mint két óra egy helyben.
Előzményfilmek közül csak a Vasembert láttam, és itt is az ő karaktere tetszett egyedül.
Pedig semmi bajom a szuperhősökkel, vagy a kevés agymunkát igénylő akciófilmekkel, de nem valószínű, hogy én mégegyszer megnézem.
Rendben köszönöm előre, csak így alapból gondoltam neki kezdek este, sok mindent láttam már, gondoltam nagyon nem fog "szétcsapni", hát delui1698 írta:
Holnap megmondom, most nem arról a gépről nyomom és már nem emlékszek rá, hogy volt-e ilyen.
Mivel ennyire várod, biztosan nem csalódsz. Heten néztük meg, mindenki rá volt pörögve, rajtam kívül - az eredmény is hasonló, hat ember odáig volt érte, nekem meg sok ez a több mint két óra egy helyben.soadroli írta:Holnap megyek a BosszúállókraÁáá, már alig várom, mindenhol csak azt olvasom, hogy az év filmje. Nem bírom ki
Valaki látta már?
Holnap megmondom, most nem arról a gépről nyomom és már nem emlékszek rá, hogy volt-e ilyen.Bob_Marley írta:luitól kérdezem vagy bárki mástól, aki látta a Felhő a Gangesz felett című filmet
Leöltöttem a filmet, cd1 utolsó jelenete Joli ül az ágyon András mellett aki fekszik s simogatja a András kezét s közben mesél az apjáról
"soha nem felejtem el az utolsó sorok utáni utáni csendet.."
Jönne a cd2 és Indiában vagyunk![]()
Másnál is ez van?
Amúgy még egy kérdés, Andrásról nem tudom eldönteni ő színész vagy nem???
Iszonyat élethű és megrázó a film, nincs benne "finomkodás"
Mint oly sok filmmé adaptált könyvet, ezt is elkezdtem olvasni, de nem fejeztem be és már a könyv sincs meg (könyvtári volt).Faust írta:
Egyszer majd a könyvet is szeretném elolvasni. Ahhoz volt szerencséd?
Egyszer lehet, hogy sort kerítek rájuk. Emlékszem, egyszer nagyon régen az RTL klubbon ledarálták az összes részt, és néha-néha elkaptam egy-egy pillanatot, de ennyi velük a tapasztalatom.De összességében nagyon nem! A második elég gyenge, de a harmadik már megint egész jó, a negyedik majdhogynem van olyan jó mint az első, az ötödik pedig valahol a harmadik és a negyedik közt van színvonalban.
Ugyanakkor kockázatos a dolog, csak akkor ajánlanám, ha nagyon bírtad volna az első részt. Nagyon sokat játszanak az idősíkokkal, egy-két helyen nagyon nehéz követni, hogy most mi miért, de a legtöbb dolognak lesz értelme a végére...
Tehát ez a sorozat szerintem nem a pénzhajhászás miatt áll öt részből, hanem itt tényleg volt egy sztorijuk, amit el akartak mesélni. Volt is a témában nem egész egy éve (amikor friss volt az élmény) egy hozzászólásom, megpróbálom visszakeresni.
Kezdjük ott, hogy nekem Burton a kedvenc rendezőm, de az ő verziója tényleg vállalhatatlan. A Schaffner-féle, legelső filmet viszont nagyon szeretem. A folytatásoktól (négy van egyébként) ugyanúgy az általad említett okból ódzkodtam, évekig nem voltam hajlandó őket megnézni, mondván, úgyis szarok...Faust írta:A majmok bolygója: lázadás (2011)
Nem is tudom, miért jutott eszembe, hogy megnézzem, hiszen az előzőeknek sem vagyok túl nagy rajongója. A '68-as darab egy jó, de számomra nem túl egetrengető darab (bár az utolsó képkockák igen hatásosak), a folytatásokról nem tudok nyilatkozni, de mivel igen sok van belőle (5 vagy 6), gondolom nem maradtam le sokról, Burton remakeje pedig finoman szólva is egy rakás [auto_cenzúra].
Nálam is abszolút!soadroli írta: Háát nem biztos hogy ütni fogja a Batman a Bosszúállókat![]()
Nálam idáig ez az év filmje. Jöhet a 2. rész
Én is megkérném erre ismételtenlui1698 írta:Elnök urat szépen megkérném, hogy püzze már el nekem az ajánlását, mert nem bírok tovább várni.
Háát nem biztos hogy ütni fogja a Batman a Bosszúállókatcsababarca írta: Nem cifrázom, ez bizony kőkeményen 9,5/10. (az előző mondatot figyelembe véve.)
És csak azért nem adok 10est,mert nyáron lesz egy záró Batman,amire tartalékolok.
Én szívesen venném, mert jövő héten nem biztos, hogy lesz időm filmet néznimessideco írta: Amúgy megvan az ajánlásom. Pont.
Aki esetleg nagyon siet és türelmetlen, annak elküldhetem a címét még ma éjjel.Feltéve ha nem tesz említést senkinek sem róla