2012.04.28. 09:51:03
Sziasztok!
Nem mondom, hogy nem csalódtam, amikor kiestünk mi is a BL-ből, de jobban belegondolva nem érdemeltük volna meg most a címet. A Bayerntől eleve féltem amikor összekerültünk, úgy gondoltam, a Chelsea könnyebb lett volna nekünk. megérdemelték a továbbjutást a németek, jobban, mint az angolok, akik bár hősiesen küzdöttek, csak amiatt juthattak tovább, hogy a Barca játékosai a fáradtság miatt dekoncentráltak voltak. A Madridnál más volt a helyzet, szerintem Mourinho megint eltaktikázta magát. Úgy érzem sokkal több volna ebben a csapatban egy másik edzővel. Tudom, mindenki -kivéve ezen az oldalon...- istenití Mourinhot, én azonban kifejezetten nem szeretem. Problémám van az emberrel, és a játékstílusával is. nem való egyik sem Madridba. Csak azért lett volna jó nyerni, hogy mielőbb elmenjen innen, és jöjjön valaki más, mondjuk J. Löw, aki legalább szép focit játszat a németekkel.
Sajnálom, hogy Guardiola elhagyja a Barcát, de legalább kiderül, hogy másik csapattal mit tud felmutatni majd. Mennyi szerepe volt neki ezekben a sikerekben, és menyi a szinte tökéletes, hibátlan keretnek, amit máshol nem fog ilyen szinten megkapni.
A bajnoki címet, most, hogy végre egyszer le tudtuk győzni a Barcát mindenképp megérdemeljük. Ha ez nem sikerült volna legalább egyszer, akkor nem lenne mire fel büszkélkedni. A mutatott játék már más kérdés, mert ebben a csapatban (Madrid) a hiányos kerete ellenére is több van szerintem, mint amit most mutat. Amikor bátor, támadó játékkal állunk fel, és úgy bukunk el, az rendben van, de ezzel a bekkelő focival az őrületbe tudnak kergetni, amit a komolyabb ellenfelek ellen játszat Mourinho.
Most szerintem jó, hogy nem lesz Classico a BL döntőben, legalább jövőre újra éhesebb lesz a két csapat, és megmutatjuk megint a világnak, hogy a spanyol foci a legjobb.
Az EL-ben pedig hajrá Bilbao.
Hala Madrid!
Viva Espana!