Csak, hogy témánál maradjak. Nagyon ajánlom mindenkinek, elképsztően jó ez a videó.
http://www.youtube.com/watch?v=WIQ5BEZa ... re=related
A szezon díjazottja:
MVP: James, Durant, CP3
ROTY:(:D) Irving, Rubio, ?(nagyon sok jelentkező van, nem tudtam dönteni a Brooks/Thomas/Thompson/Farried 4-esből valamelyik)
MIP: Lin, Cousins, Dragic
Legjobb 6. ember: Harden, Terry, Ginobili
Legjobb védő játékos: Chandler, James, Howard
Év edzője: Popovich, Rivers, Thibodeau
És itt jön még pár saját kategória:
Az év pozitív megleptése: a lockout vége, Linsanity, a Boston feltámadása
Az év bohóca/lúzere: Howard, Meta World
Peace , Charlotte Bobcats
Az év vesztese: Nets, HorNets(:D), Nash (+1 Én, mert idén majdnem annyi Bobcats meccset néztem, mint Heat meccset, amiből az is következik, hogy idén 2. legtöbbet a Bobcats-et láttam játszani.

)
"Év edzője." Silas, Van Gundy, ?
Előre tekintés:
Utólagos engedelmetekkel én is a sablonotokat használom majd.

Számszerű tippeket nem írok, mert lehetetlen pontosan eltalálni őket 1-1 meccs ide, vagy oda mindig elcsúszhat, ezért fölöslegesnek is érzem a számháborút.
Nyugat:
Dallas-OKC:
PO meg minden, szal tudom, hogy minden megtörténhet, de címvédő ide-oda, nálam ez nem egy kiélezett párharc. A Dallasnál van egy jó Nowo és egy jó Terry, egyébként viszont egy középszerű csapatnak érzem, ez a 2 ember nélkül szerintem nagyon messziről lesné a csapat a PO küzdelmeket. Konkrétan a nyugati utolsó 3 hely valamelyikéről szvsz. 1-2 meccsen villanhat a 2 húzóember, több győzelmük nem lesz.
Lakers-Nuggets:
Szimpatikus kis masszív középcsapat a Nuggets, erős paddal, amit kihasználva akár jók is lehetnének, de nem lesznek. A Lakers Session érkezésével élcsapattá lépett elő, szerintem simán átlépnek a Denveren.
Clippers-Memphis:
Az első kör talán legizgalmasabb párosítása. (Minden képen TOP2) Van olyan forgatókönyv, ami alapján el tudok képzelni egy Clippers győzelmet, de én egyértelműen Memphis sikert várok. Nagy kérdés, hogy szoros lesz-e a vége, vagy sikerül a Memphis-nek energiát tartalékolnia a következő körre, de én csapatként sokkal jobbnak érzem a macikat. Jobb formában is vannak, a védekezésük is sokkal jobb, egy szóval számomra a kiesésük nagy meglepetés lenne.
Spurs-Jazz:
Jó formában van a Jazz, nem is egy rossz csapat, de ehhez a párharchoz nem sok közük lesz szvsz. Nem látom, hogy mi az, amivel ezt a mostani Spurs-t le lehetne nyomni 4* egymás után, de úgy érzem, hogy ha van is ellenszer, az nem a Utah-nál van. Sima 1.
Kelet:
Heat-Knicks:
Így belegondolva az év lúzere választásomhoz még hozzátűzném a Knicks nevét is. Jó csapatnak tartom őket, majdnem nagydöntő esélyes kerettel. Bárkit kaptak volna, simán adtam volna 50%-ot nekik, de ők úgy döntöttek, hogy vágynak arra, hogy arccal előre a falnak csapják őket. A Heat szerintem elképesztően [auto_cenzúra] machup nekik, Melo-James csatából nálam sima James győzelem jön ki és bármekkora pussy is Bosh, egy sérült Soudemire-al, ha nem is elbír, de egy egál környékére simán jó lesz. Wade-en meg wade-ekezhet majd bárki, a hátvéd posztot dominálni fogja. Nem tudok mást mondani, a New York szándékosan elb*ta a szezonját, így egy elég sima első körös búcsút tippelek nekik.
Pacers-Magic:
Itt bajban vagyok. sajnos nem láttam sok Indiana meccset, de elhiszem annak, aki azt mondja, hogy eszméletlen jók. Itt elfogadok egy sima Pacers győzelmet is, ha nekem azt mondják, de valami azért nagyon motoszkál a fejemben. Egy ilyen szezon után a Magic szerintem nem adja majd olcsón a bőrét. Turkoglu törött arccal is játszani fog és szerintem ebben a Howard nélküli Magic-ben akkora dac lesz, hogy ha a párosítások közül valahol, akkor itt tudok elképzelni egy meglepetést.(Pláne, ha Big Baby is játszik majd és a pályán vagyok és jó nekem formája helyett a 16-12-es, Howard kiesése utáni formáját hozza majd) Összefoglalva a realitások miatt Paxers győzelemre számítok, de nem leszek meglepődve egy Magic meglepin sem.
Hawks-Boston:
Ha a LAC-Memphis meccsnél azt mondtam, hogy az egyik legizgalmasabb párharc, akkor ez a másik.(Míj meglepő, hogy mindkét helyen a 4. csap össze az 5,-el.

:D) Ez az a leosztás, ahol nálam bármi belefér. Talán az legkevésbé, hogy az Atlanta lesimázza a Bostont, de egyébként tényleg bármi.

Az Atlanta nagyon jó csapat lett idén és Horford-al talán egy hajszállal őket tartanám esélyesebbnek. Így viszont nálam a Boston a favorit. Lehet sima is, de én itt egy eszméletlen komoly, 4-3-as csatát várok a Boston győzelmével. Alap esetben. A nem alap eset viszont, (és ezt is egy reális forgatókönyvnek tartom) hogy Smith elmebeteg módba kapcsol és elkezd oktatni. Ha ez megtörténik és Joe Johnson is betársul mellé egy két félpálya közeli clutch 3-assal, akkor akár jók is lehetnek egy győzelemre. Még valamit megemlítenék itt. Bár statisztikát nem kerestem erre, meggyőződésem, hogy idén a Hawks játszotta a legtöbb hosszabbítást, szal ha valaki, akkor ez a keret ki van élezve a szoros szituációkra
Chicago-76ers:
Mit mondhatnék. Nálam itt nincs kérdés. Aranyos kis csapat ez a 76ers, fiatalok is, lelkesek is és nem is rosszak, de a lendület elfogyott és szvsz nem most fognak feléledni. 1 jó meccsnél nem hiszem, hogy több van bennük, de itt tudok leginkább elképzelni egy söprést. Persze nem leszek szomorú, ha végül rám cáfolnak.