Shumpert is szegény jól kezdi a Rookie szezonját....
Második félidőben eléggé visszaesett a Magic, de nem Glen Davis jó centermunkája itt a kulcs szerintem, én szeretem Big Babyt mégiscsak kelta volt, de "esélye sincs" Hibberték ellen magasságban!
Abból a 9 blokkból kb 5öt Davis kapott

És West is rendesen gyűjtöget pontokat róla!
De nagyot küzd az biztos!És volt rohatd fontos támadója BigBabynek!
Nelson játszik nagyon jól 1:14 hátra Magic ball -2 ja és J-Rich is jól játszik, oldal bedobás, Richardsson trííí
Mekkora kis meccs, 7el ment nemrég a Pacers most vezet a Magic és náluk a labda

10 mp Clark kihagyta mindkét büntetőt....Vissza a labda a Pacershez 3al megy a Magic, jó lenne egy kis OT
Granger ellépi

Davis jól védekezett (megtanulta KG-től

)
Első steal, nyer a Magic Indianaban!És példa Small ballal is lehet

Végén 11:0 a Magictől nem volt senki átlendítse a Pacers a hullámvölgyön, írtam Grangerre nagy szükség lesz, erre ellépi itt a végén

Rajtuk van a nyomás, s meg is remegtek egyből!
Na akkor kérem a Dallas is folytassa ezt a hagyományt és lopjon GO MAVS
Oklahomában szokásos kis hangulat van

Dallas mekkorát játszik te jó ég, ismét a zónavédekezés!
Terry-Carter nagyon aktív a padról, jó lesz ez
Ibaka-Westbrook tartja az OKC-t túloldalt Marion dobálgat azonkívül, hogy valami embertelent védekezik Duranten!És Terry meg nem tud hibázni, iszonyat szoros meccs.
80-80 6 perc hátra, a nap legjobb meccse, óriási mekkora sakkjátszma is folyik, melyike edző milyen felállással próbál játszani!
92-85nél 3 percel a vége előtt Kidd tiszta open tríít hagyott ki, azóta OKC rohanás 1:27 hátra 94-94 végig vezetett a Mavs, nagyon kéne ez az első meccs a Dallasnak
Atyaúristen ez mi volt???Kidd majdnem elveszti miután Harden zavarja, s kipattan a kezéből odaugrik megszerzi Kidd földön ül nem kér időt rá mennek ketten eldobja, de magasan Nowo alig tudja megfogni, majd kiütik a kezéből odapattan Carterhez kénytelen dobni, lejön támadó Mahinmi és faltolják...
97-96 az OKC-nek Durant elrontja Nowitzki leszedi 24 mp hátra időkérés, huh mi van itt
Nowitzkire jön ki a játék szokásosan, de Perkins jókl védekezik rajta (Bosh tanulhatna hogy kell ezt csinálni

) balra indul el, jön a besegítés, de kibújik Nowo és faultolják

9mp hátra 98-97 a Dallasnak
Na ne....Durant két emberrel a nyakában bedobta...És előtte pont azt játszották be, hogy nyomott még az alapszakaszban buzzer beatert a Dallas ellen, s most is....Nyert az OKC, de kb erre lehet számítani, iszonyat szoros csata!Végig vezetett a Mavs, s amit írtam az a Kidd tripla 3 perccel a vége előtt +10re megnyomhatta volna őket, de hát volna...
Ibaka nagyot játszott főleg itt a végén is!Nagy kár ezért, ez inkább a Dallasnak állt