Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez brutális!
Még nem, de tervbe van vévekanty írta:A trilógia többi részét olvastad?
Olvastam, láttam a svéd verziót, láttam az amcsi verziót. A svéd nekem is jobban tetszett, de az amcsi sem lett annyira rossz. Át lett alakítva, h az amerikaiak gyomra jobban befogadja. Felturbózott újságíró, plusz a végét összesűrítették. Ami még a svéd változat mellett szól az, h a Salandert alakító csajszi, hirtelen nem ugrik be a neve, fényévekkel jobb, mint az amerikai kolleginája.visca el barca írta:
bízom az emberek izlésében, aki látta a svéd filmet, és olvasta a könyvet is, azok többsége azt mondta h rossz. hiszek nekik. én már csak ilyen vagyok. gondolom h az izgalmas krimi féleségből csináltak vmi halivudi akciófilmet.
Ajánlanék egy klasszikust Peter Jacksontól,mintegy cáfolatként hogy nem csak 3,5 órás filmeket tud csinálni..TT írta:srácok, ajánljatok nekem pár jó filmet! néhány oldallal visszább olvastam, amit érdekesnek találtam megnéztem.ki vagyok éhezve valami nagyon állatra, ami leköt, amin agyalok sokáig, nemcsak megnézem oszt oké van. mindenevő vagyok, lehet stresszes időszakom lesz mostanában, elkelhet egy kis ijesztős film is.![]()
bízom az emberek izlésében, aki látta a svéd filmet, és olvasta a könyvet is, azok többsége azt mondta h rossz. hiszek nekik. én már csak ilyen vagyok. gondolom h az izgalmas krimi féleségből csináltak vmi halivudi akciófilmet.sjd írta:Egyébként elég bátor dolog így látatlanban lemocskozni, mert én könnyen el tudom képzelni, hogy a svéd semmivel sem jobb (ugyanis aki nem olvasta, annak az amerikai is nagyon tetszett)
Fincherben idáig nem csalódtam, mindenki pozitívan nyilatkozott róla és még imdb-n is jobban álltvisca el barca írta:sjd!
minek néztem meg azt az amerikai mocskot?
én a könyvet nem olvastam, de a svéd trilogiát megnéztem, és annyira tetszett, hogy az amerikai változatot annak ellenére sem fogom megnézni, hogy fincher rendezte.
Hunger Games nekem annyira nem jött be.messideco írta:Egyedül nem fogok az biztos.
Ha mozi, akkor inkább a Hunger Gamest vagy a Pitét nézném meg.
Meg lesz az is holnap, de ezt ma nem hagyhattam kimessideco írta:De a Nevem : Sam-et még egyszer sem...![]()
Amúgy én valszeg meg sem nézem... Ki tudja, nem hoz lázba egyáltalán.
Te csak menjél Woody Allen-re moziba, ha már úgyis várod a legjobbanmessideco írta:Amúgy én valszeg meg sem nézem... Ki tudja, nem hoz lázba egyáltalán.
Én is az leszek, mert szerdán megyek megintsoadroli írta:Ugye csak én vagyok ekkora állat, hogy 2x néztem meg a Bosszúállókat moziban?