Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Meg bizony mivel 1 részt kultuszfilmek, másrészt olyan szakemberek dolgoztak mint Ridley Scott, James Camereon hogy kapásból 2-t említsek!messideco írta: ...A Prometheushoz meg annyit, hogy egyszer meg kell néznem az Alien sorozatot, addig nekem tabula rasa.
SOHA TÖBBET ne ajánljunk filmet látatlanbanmessideco írta:Valami ötlet?
Ezt adom.Valahogy nekem sem jött át az AvP2,de azért szeretem,mert mégis ezek a lények vannak bennesamy85 írta:csak ne hogy csalódjunk, mint én az AvP 2ben.. önmagában nem rossz film, viszont az előzőnek árnyéka csak! legalábbis jobban vártam mint akármi mást, de ahhoz képest kevesebbet kaptam4 lehet a nagy várakozás voilt a negatív érzés kiváltója! ettől függetlenül imádom, hiszen AvP!miihii írta:Csatlakozom,moziban nézős cucc lesz és én is nagyon várom,mint giga Alien-Predator fan
samy85 írta:
off: ha ár ennyi nagy esküvő lessz, adjuk össze Műringyót, és Kántor Arankát!!! mit szóltok!?
lui1698 írta:Én meg, mint hithű felszentelt pap, buli előtt kipróbálom mindenki kedvesét a gyóntató fülkében.
csak ne hogy csalódjunk, mint én az AvP 2ben.. önmagában nem rossz film, viszont az előzőnek árnyéka csak! legalábbis jobban vártam mint akármi mást, de ahhoz képest kevesebbet kaptam4 lehet a nagy várakozás voilt a negatív érzés kiváltója! ettől függetlenül imádom, hiszen AvP!miihii írta:Csatlakozom,moziban nézős cucc lesz és én is nagyon várom,mint giga Alien-Predator fan
sjay írta:
Viccet félretéve, szerintem baromi jó film lett a Prometheus, várom már a premiert, számomra tuti moziban nézős darab.
Én is foglalok helyet Scarlettel xDvisca el barca írta:oh, majd megtartjuk közösen a nou campban... jo lesz úgy? te, emma, charlize meg én...messideco írta:Visca el barca, az esküvőtök mikor lesz?![]()
puyol meg a alves lesz majd a tanu...
Hát valahogy ő nem illik ebbe a sci-fi filmvilágba! Én sem tudom elképzelni!visca el barca írta:viszont charlize theron vhogy abszolut nem illik a képbegyönyorű nő, sőt szerelmes vagyok bele, de vhogy nem tudom ilyen szerepben elképzelni.
Most akkor mindenki dobja be az ajánlást?messideco írta: Anti, soadoli, így tetszik?
Sürgettek páran, hogy tegyem be, és én is nagyon izgatott voltam...
viszont charlize theron vhogy abszolut nem illik a képbesamy85 írta:ahogy mondod! És ami még nagyon jó dolog hogy Sigourney Weaver (Ellen Ripley) is ott volt a forgatáson csak nem szereplőként intuicíókat adott inkább! Bár felkérték főszereplőnek nem fogadta el, a kora miatt!visca el barca írta:...számomra külön öröm hogy az igazi tetovált lány is játszik benne, jo szinésznek tartomamúgy eredetileg Natalie Portman(Star Wars-Padmé Amidala) volt a fő aspiráns a női főszerepre, de mégis változtattak! Ridley Scott pedig elég jó kis alkotásokat tett le a világ moziaiba!
ahogy mondod! És ami még nagyon jó dolog hogy Sigourney Weaver (Ellen Ripley) is ott volt a forgatáson csak nem szereplőként intuicíókat adott inkább! Bár felkérték főszereplőnek nem fogadta el, a kora miatt!visca el barca írta:...számomra külön öröm hogy az igazi tetovált lány is játszik benne, jo szinésznek tartom
Támogatom!kanty írta: Annak mi értelme van, h nem várjuk ki az egy hetet és már ajánlunk? Akkor mindenki dobjon be egy címet és július közepéig nézzék meg a többiek. Csak azért mondom, mert szerintem így sokkal átláthatatlanabb, ha már előtte ajánlunk.
Tudom nem engem kértél fe, de hatalmas AvP fan vagyok!messideco írta:A Prometheushoz először látni kell az Alien, Predator stb sorozatokat?
Valaki (khm, kurdt), leírná ezek sorrendjét? Alien, Predator, Alien vs. Predator
Hát a régi Alien filmek előtt játszódik elvileg.messideco írta:A Prometheushoz először látni kell az Alien, Predator stb sorozatokat?
Valaki (khm, kurdt), leírná ezek sorrendjét? Alien, Predator, Alien vs. Predator