miihii írta:
Annyi nem tiszta,h a végén Buttonnal mi történt? 3 körrel a vége előtt láttam,h még kiment,aztán utána fel is adta.Miért?
És még annyit kérdeznék,h láttam kiírva,h Hami és vki esetét vizsgálják futam után.Kivel és mi történt?
1. Button nyilatkozata az esetről:
" Az utolsó 5 körben elkezdtem keményebben nyomni a gázt, így közeledtem Paulhoz és Nicóhoz - Aztán a hátralevő körökben az autóm nagyon hangos lett. Azt hiszem, először a kipufogóm romlott el, utána jött a defekt, aztán a differenciálmű is bedöglött; ezért muszáj volt kiállnom."
2. Rosberg és Hamilton esetét is a verseny után vizsgálják, de Rosbergnek volt egy hasonló csörtéje Alonso-val is és azt is vizsgálni fogják - Rosberg mindkettőjüket kitessékelte a porba, amikor előzték...
Amúgy Hamilton belső vizsgálat indítását kezdeményezte a McLarennél, mert a boxutcai munka kritikán aluli / saját megjegyzés: évek óta...

/
Amúgy igencsak izgalmas a szezon, tippelhetetlenek az eredmények - egyszer fent / egyszer lent, de szinte minden csapatnál és versenyzőnél.
A középcsapatok nagyon erősek az idén, sok tavalyi betonbiztos pontszerzőt szorítanak ki, ami tavaly azért ritkaság volt.
Idén úgy érzem, hogy sokáig nyitott kérdés lesz az, hogy ki nyeri a VB-t, sokan esélyesek lesznek, szoros küzdelemben dől majd el az egyéni VB személye.