Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bátor vagy, hogy még mindig mersz rájuk fogadnibalinteer írta:Ilyen egy szemét,gyenge csapatot,mint ez az Arsenal sem láttam még. Remélem Wenger észbekap és feláll vagy elkezd normális játékosokat venni,mert ez nem állapot,hogy rajtuk megy el mindig a tippmixem.
Ramseyből egy átlagos középpályás lett,Song előrejátékban használhatatlan.
Lehetett volna 4-0 is, de Szczesny és a védelem tett róla, hogy kapjunk 3 gólt. Néhány helyzetünknél meg idegbajt kaptam, hogy ilyen töketlen játékosaink vannak Ramsey-vel és Gervinho-val az élen.Mikaos írta:Ugyan már! Az eredmény lehetett volna 8-3 is akár. Van ilyen, hogy nem pattan be a labda - tudjuk mi is ezt jól.
Egyébként meg egy remek meccs volt: őrült tempó, igazi PL-hangulat.
Az tetszett az Arsenal-ban, hogy hihetetlen módon hajtottak és akartak, futottak és támadtak, amit például nagyon hiányoltam pár meccsen az idei Barca-ból.
Az meg kész csoda, és főleg Wenger zsenialitása, hogy ezzel a kényszerű olcsó kerettel az Arsenal nemhogy a bajnoki tabella első felében, hanem konkrétan a BL-helyért harcol. Le a kalappal.
Egyetértek, igen.LG írta:Igen, van ilyen. Csak az Arsenalnál sokkal több mint bármelyik másik csapatnál. Ha az ez ilyen meccs lett volna ebben a szezonban, egy szót se szolnék, de már évek óta az ilyen pechesnek tűnő bukták jellemzik a csapatot, és ezért azt mondom, ez már nem lehet véletlen/szerencse kérdése, ahogy a sok sérülés sem. Ezeken Wenger és orvosi stáb évek óta nem tud változtatni.Mikaos írta:Ugyan már! Az eredmény lehetett volna 8-3 is akár. Van ilyen, hogy nem pattan be a labda - tudjuk mi is ezt jól.
Igen, van ilyen. Csak az Arsenalnál sokkal több mint bármelyik másik csapatnál. Ha az ez ilyen meccs lett volna ebben a szezonban, egy szót se szolnék, de már évek óta az ilyen pechesnek tűnő bukták jellemzik a csapatot, és ezért azt mondom, ez már nem lehet véletlen/szerencse kérdése, ahogy a sok sérülés sem. Ezeken Wenger és orvosi stáb évek óta nem tud változtatni.Mikaos írta:Ugyan már! Az eredmény lehetett volna 8-3 is akár. Van ilyen, hogy nem pattan be a labda - tudjuk mi is ezt jól.
Elméletileg lehet, h van még legalább 8 csapat, köztük a Newcastle, és Spurs is, de gyakorlatban szinte biztos, h nekik mégsem jött volna össze.ozsimiki írta:Nah tegyük helyre a dolgokat:LG írta:Ma hajrá Chelsea, és Bolton! Tudom sokan azt szeretnék, ha a kékek jövőre nem indulhatnának a BL-ben, de sztem az ő hiányuk nem tenne jót a sorozat szinvonalának, főleg nem ha Newcastle, Spurs szintű bohóccsapatok mennének helyette.
Szerk: erről ennyit, és ezek után nem is érdemlik meg, azért egy ilyen fontos meccsen hazai pályán meg kellett volna verni a szarkákat.
Newcastle a PL-t érintve kevésbé volt bohóccsapat mint a Chelsea, főleg a lehetőségeiket figyelembe véve. Bl-ben meg szerintem van Europában legalább 8 csapat, ha nem több, aki képes lett volna arra amire a Chelsea: védekezni foggal körömmel,bízni szerencsében, sikeresen, majd belőni kontrából 3 ziccert. Erre szerintem -ahol a fő kérdés a szerencse, meg az ellenfél helyzetkihasználási mutatói- képes lenne még a N.U.-Spurs páros is.
Cissé meg zseniális, innentől meg hajrá Bayern, rondítsák a focijukkal az EL-t a Londoniak.
http://www.hatharom.hu/article/8bfe89-c ... video?eb=1
Nah tegyük helyre a dolgokat:LG írta:Ma hajrá Chelsea, és Bolton! Tudom sokan azt szeretnék, ha a kékek jövőre nem indulhatnának a BL-ben, de sztem az ő hiányuk nem tenne jót a sorozat szinvonalának, főleg nem ha Newcastle, Spurs szintű bohóccsapatok mennének helyette.
Szerk: erről ennyit, és ezek után nem is érdemlik meg, azért egy ilyen fontos meccsen hazai pályán meg kellett volna verni a szarkákat.
csak én értem azt hogy , I'm Marbollo TelliGame90 írta: Balotelli-n mindig sírok, I want to go home:
http://www.youtube.com/watch?v=pnIWNg7vhfg
Nasri sem gyenge, mondják neki, h én vagyok Samir Nasri.Game90 írta: Balotelli-n mindig sírok, I want to go home:
Mi van ennek az embernek az agya helyén?Game90 írta: Balotelli-n mindig sírok, I want to go home:
Amúgy csak én gondolkodom évek óta azon, h mit keres egy MU szintű csapatban? Szimpatikus, lelkes srác, de ez szint neki szvsz magas.Game90 írta:
Park nem hoz szerencsét:
Ji Sung Park, Manchester United's "big game" player, has the following results in his last 11 starts: LLWLLLWLLLL.
Vidic decemberben térdsérülést szenvedett, emiatt kidőlt a szezonra.kanty írta:Megérdemelt a City győzelme, remélem, h innen már behúzzák.
MUsoktól kérdezem:
Vidic-el mi van, miért nem kezd? Chicharito? Berbatov? Welbeck mióta van előttük a sorban?
Oké,mondtam is,h láthatóan a City irányít,pláne mivel a MU cs őrizgette a 0:0-t. De ez még nem lefocizás,meg gólokkal vezethetnének szituLG írta:De azért az sok mindent elmond a meccsről, h 1-0 után is inkább a City irányít. Bár jól is teszik, butaság lenne vissaálni, inkább egy második góllal le kéne zárniuk a meccset.miihii írta:
Azért olyan nagyon lefocizva talán nincsenek,bár mivel vissza vannak állva,a City irányít.A több gólos vezetés sem nagyon volt a pakliban,mert olyan rohadt sok és nagyon nagy helyzete nem volt a kékeknek sem. Agu égbe szálló lövése volt még kirívóbb,a 30 perc körül. Ezen kívül pattogott a bőr a 16-oson belül,de annyit a másik oldalon is
De tényleg, miért???kamaj írta:5 perc hosszabbítás miért?![]()
![]()
![]()
Ne ezen múljon már...