Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Amatőr után van még fél profi. Egyszer játssz azon, ha az megy, akkor jöhet a pro.blupatrik írta:ti milyen nehézségi szinten játszotok?
én eddig amatőrön toltam de már vicces volt néha milyen könnyű megnyerni a meccset,ezért átváltottam profira és kezdtem is a newcastle-el egy idényt,de olyan baromi nehéz ez már,hogy örülök ha x vagy max egy gyengébb csapatt ellen 1-0-ra nyerek...Az a védő akit kétszer lefutok amatőrön érdekes módon úgy megy el mellettem mint usain bolt.A 16-oson belül meg épp amikor lőnék mindig fellöknek,11-es csak marhára elvétve...Tapasztalatok?
A másik megoldás pedig az, hogy ajánlj neki több pénzt. Ha venni akarsz valakit és nem akar jönni, arra is a pénz a megoldás.Initom írta:Van egy megoldás hogy ne menjenek el a fontos játékosok. Hosszabbítsatok velük a legelején szerződést.
Nekem olyan verzióm van, aminél Autocrack-et és a DirectX legújabb verziójának automatikus letöltését is be lehet állítani. Nekem is volt ilyen, akkor a DirectX-et nem pipáltam be. Lehet, hogy neked is ez a baj.zola8787 írta:1 kis segítséget kérnék. Fifa 12-t tettem fel ismét a gépemre, crack-elem -> utána játé indítása, bejön az 1. kép aztán pedig visszadob a Windowsba. Miért lehet ez? nincs ékezet se a fiókom nevében, se a mappában amibe tettem. Szerintetek? Win 7em van, gépigény simán megvan.
Ja, minden karrieremben volt ilyen eddig. Nagyon idegesítő.MessiFan91 írta:Bayernnel vagyok, most volt az átig. időszak vége, és látom, hogy játékos eladva: Robben.
Nem szóltak, hogy adjam el, nem is szólt Robben hogy el akar menni, a vezetőség meg csak úgy eladta.
Ilyen szokott veletek történni?
Egyébként ő volt a legjobb góllövőm eddig
11-hez már van HSP, a 2.5-ös tökéletes. 12-höz még nincsen.Zsolti95 írta:honnan lehet letölteni fifa 11 és 12-höz magyar bajnokságot?
Próbáld meg a fifahungary.hu oldalon.Zsolti95 írta:honnan lehet letölteni fifa 11 és 12-höz magyar bajnokságot?
Én mindig magamnál tudtam tartani. Én rögtön a karrier elején meghosszabbítom +5 évvel . Aztán addig kapcsolgatom a boxot amíg nem a kezembe kerül a sorsa .Messidona10 írta:Valaki tudott már úgy menedzser módban játszani a Barcával, hogy 1-2 év alatt Messi ne jelentse be, hogy nem akar többet ott játszani? Ez egy röhej... Vonakodott, kapott egy milkás fizetést, elfogadta, de két hét múlva újra menni akart. 3. szezon elején az európai szuperkupa döntője után odaadták a Citynek. Most lejátszok nélküle egy évet, aztán megpróbálom visszavásárolni.
De ez számtalan esetben megtörtént már, Fabregas is lépett már le ugyanígy, vagy másik csapatnál mikor voltam, Ganso és Neymar is állandóan elégedetlenkedtek. És nem lehet vele mit csinálni... egyszer csak jön és kész.
Mondjuk, én ez végett nem játszom az újabb afjtákat, maradok a 07-es vagy a 09-esnél. Messi-Kalou-Chamakh a 3-as csatársorom, Chamakh előtt Owen volt, kiválló volt, 4 év alatt 82 gólt lőtt, 4 év alatt!! De végül eladtam, mert már frissiteni kellett, szegényke 35 éves volt. Ezért a Chamakh-ért csaknem 19 millió eurót adtam, eddig jól halad, 2 meccsen rúgott 1 gólt és adott 2 gólpasszt, ami nem rossz.Messi nálam is bejelentette a vezetőség meg eladta a Chelsea-nek Evil or Very Mad
Neymar meg egy fél évet játszott nálam a Barcában, de én tettem átadólistára (1 gólt se rúgott 15 meccs alatt), nem ő ment el
Most Welliton a csatárom, remélem, hogy nem fog elmenni, mert jól játszik
Nekem is Neymar van Messi helyett, jól tolja, csak állandóan pihentetni kell, 48-as állóképességgel... Welliton meg nagy király, a Mahacskala menedzsereként leigazoltam, ő volt a legjobb. Gyors, erős, gólvágó, állóképessége is tökéletes. Nálam sose háborgott, hogy el akar menni, bár az is igaz, hogy rá épült a csapat.MessiFan91 írta: Messi nálam is bejelentette a vezetőség meg eladta a Chelsea-nek![]()
Neymar meg egy fél évet játszott nálam a Barcában, de én tettem átadólistára (1 gólt se rúgott 15 meccs alatt), nem ő ment el
Most Welliton a csatárom, remélem, hogy nem fog elmenni, mert jól játszik
Messi nálam is bejelentette a vezetőség meg eladta a Chelsea-nekMessidona10 írta:Valaki tudott már úgy menedzser módban játszani a Barcával, hogy 1-2 év alatt Messi ne jelentse be, hogy nem akar többet ott játszani? Ez egy röhej... Vonakodott, kapott egy milkás fizetést, elfogadta, de két hét múlva újra menni akart. 3. szezon elején az európai szuperkupa döntője után odaadták a Citynek. Most lejátszok nélküle egy évet, aztán megpróbálom visszavásárolni.
De ez számtalan esetben megtörtént már, Fabregas is lépett már le ugyanígy, vagy másik csapatnál mikor voltam, Ganso és Neymar is állandóan elégedetlenkedtek. És nem lehet vele mit csinálni... egyszer csak jön és kész.
Egyetértek, ez tényleg lehetne valami fiókcsapatsamy85 írta:szerintem ez ellen semmit nem tehetsz... fejlődni fejlődnek de unalmas tempóban!!! ez egy hiba a játékban szerinte!MessiFan91 írta:Mit tehetnék, hogy valaki kölcsönözze a fiatalokat, mert senki nem akarja.
Vagy úgyis fejlődnek ha nem játszanak olyan sokat?
de ha el is viszik őket, olyan klubbok, ahol 1 meccsnél többet nem játszanak! sajnos!
Más: nem értem miért ne lehet amugy belerakni azt az életszerű opciót, amikor valaki vesz egy játékost aminek az ára mondjuk 35 milla, és ad érte mit udoim én 17 misit, meg egy játékost... akár végleg, akár kölcsönbe! így a fiatalokat is lehetne fejleszteni... vagy fiok csapat létrehozására...![]()
![]()
szerintem ez ellen semmit nem tehetsz... fejlődni fejlődnek de unalmas tempóban!!! ez egy hiba a játékban szerinte!MessiFan91 írta:Mit tehetnék, hogy valaki kölcsönözze a fiatalokat, mert senki nem akarja.
Vagy úgyis fejlődnek ha nem játszanak olyan sokat?