Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pavel írta:Csak úgy.
Az Avengers egy 200-assal nyitott amcsiban.
Minden bevételt megdönthet.
ÖÖ izé melyik?messideco írta:Varatrix:
És a másik film?![]()
Haha hát ja..Nálunk is ez volt inkább pia,cigi,meg koton...Scooby Bent Bwoy írta:Így megváltoztak ezek az osztálykirándulások? Mi még pálinkát, sört és hasonló finomságokat vittünk. Nem tudom elképzelni, hogy 20-30 ember tud így nézni filmet, hogy értse is. Nálunk ha csak egy ember ment volna osztálykirándulásra az is akkora zajt csapna, hogy saját magától nem értené a filmet.krosz31 írta:Sziasztok!Osztálykirándulásra milyen filmeket ajánlanátok?(középsulisoknak,az út kb.3 óra)Kategóra:Thriller,Akció,Vígjáték....én személy szerint az Ördög ügyvédjére gondoltam,de lehet ,hogy nem mindenki értené vagy nem érdekelne sok embert...szerintetek?
De ha ajánlanék, akkor valami túrázós filmet pl. Töketlenek vagy A Haláltúra. Na jó, az utóbbit inkább ne.
Én felénél kikapcsoltam,pedig nem számítottam sokra tőle.Ezt még képregény adaptáció fanoknak sem ajánlanám...slopy írta:Most néztem meg a Szellemlovas 2.részét de szerintem igen vérszegény lett az elsőhöz képest,többet vártam tőle,de ez csak az én véleményem nekem nem jött be.
Így megváltoztak ezek az osztálykirándulások? Mi még pálinkát, sört és hasonló finomságokat vittünk. Nem tudom elképzelni, hogy 20-30 ember tud így nézni filmet, hogy értse is. Nálunk ha csak egy ember ment volna osztálykirándulásra az is akkora zajt csapna, hogy saját magától nem értené a filmet.krosz31 írta:Sziasztok!Osztálykirándulásra milyen filmeket ajánlanátok?(középsulisoknak,az út kb.3 óra)Kategóra:Thriller,Akció,Vígjáték....én személy szerint az Ördög ügyvédjére gondoltam,de lehet ,hogy nem mindenki értené vagy nem érdekelne sok embert...szerintetek?
Egyértelműen Sátántangókrosz31 írta:Sziasztok!Osztálykirándulásra milyen filmeket ajánlanátok?(középsulisoknak,az út kb.3 óra)Kategóra:Thriller,Akció,Vígjáték....én személy szerint az Ördög ügyvédjére gondoltam,de lehet ,hogy nem mindenki értené vagy nem érdekelne sok embert...szerintetek?
messideco írta:Filmklub
Még lehet szavazni a feltett kérdéssel kapcsolatban a blogon
geridoss, Varatrix: valami életjel?
Egetverő haderűzola8787 írta:Ma este jön át filmezni meg dumálgatni 1 szaktársam és vígjátékokat szeretnénk nézni. Tudnátok ajánlani nem régi vígjátékokat?
Megnéztem a trailer-t, igazi Asylum-minőség, egy remekmű. Nem. Inkább egy szürke falat néznék 2 óráig, mint ezt a filmet. De ha Carmen Electra és Brooke Hogan csak meztelenül látható a filmben, akkor talán adok neki egy esélyt, Universal Chanel-en szerdán nyomják majd 21:20-tólvisca el barca írta:ajánlom neked a kétfejű cápát. megabrutálisGame90 írta:Ez a Megapiranha rendesen leszívta az agyamat
Csak szexre kellesz.Alexis Sanchez7 írta:Valaki tudna mondani hasonló filmet a Barátság extrákkal c.filmhez,vagy a Lopott idő-höz ? Előre is köszi.
Szerintem iszonyat nagy film a Megapiranha. Sajnos nem volt erőm végignézni, de amit láttam belőle széthasította az agyam.visca el barca írta:ajánlom neked a kétfejű cápát. megabrutálisGame90 írta:Ez a Megapiranha rendesen leszívta az agyamat
ajánlom neked a kétfejű cápát. megabrutálisGame90 írta:Ez a Megapiranha rendesen leszívta az agyamat