Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Kétszer is nyerhet szuperkupát vki egy évben?Idén nyert sok mindent Messi...
EU szuperkupa, Spanyol szuperkupa, Világbajnok klub szinten
Emellett nyerhet májusban egy spanyol kupát, ősszel szuperkupát.
Sose értettem, hogy miért a kupák mennyisége dönt 1 ilyen "fontos" szavazáson. Annyira egyértelmű, hogy a játékosok egész éves teljesítményét kellene nézni.Sanama írta:Idén nyert sok mindent Messi...Lionel85 írta:Én sem értettem, hogy a vb miért nem jelentett egyfajta alapot az Aranylabdának, holott mindenhol ki volt emelve, hogy ha Argentína nem lesz világbajnok, akkor Messinek esélye sincs. Aztán tessék... Idén viszont nem nyújtott a Barcelona olyan kiemelkedőt, csupán Messi gólrekordjára nem adják meg a díjat. De ne legyen igazam és kapja meg annyiszor, amennyiszer lehet!!!
EU szuperkupa, Spanyol szuperkupa, Világbajnok klub szinten
Emellett nyerhet májusban egy spanyol kupát, ősszel szuperkupát.
Illetve 68gólnál jár.
A VB meg ugye azért nem számított, mert azt hiszem akkor vonták össze a 2 díjjat, és mondták, hogy innentől az egyéni teljesítmény sokkal többet számít,mint a kupák.
Idén nyert sok mindent Messi...Lionel85 írta:Én sem értettem, hogy a vb miért nem jelentett egyfajta alapot az Aranylabdának, holott mindenhol ki volt emelve, hogy ha Argentína nem lesz világbajnok, akkor Messinek esélye sincs. Aztán tessék... Idén viszont nem nyújtott a Barcelona olyan kiemelkedőt, csupán Messi gólrekordjára nem adják meg a díjat. De ne legyen igazam és kapja meg annyiszor, amennyiszer lehet!!!
Én sem értettem, hogy a vb miért nem jelentett egyfajta alapot az Aranylabdának, holott mindenhol ki volt emelve, hogy ha Argentína nem lesz világbajnok, akkor Messinek esélye sincs. Aztán tessék... Idén viszont nem nyújtott a Barcelona olyan kiemelkedőt, csupán Messi gólrekordjára nem adják meg a díjat. De ne legyen igazam és kapja meg annyiszor, amennyiszer lehet!!!Sanama írta:Mi volt a VB-vel? Ott sem a győztes, vagy kiemelkedő ember nyerte az aranylabdátIdén az Eb fog dönteni, azon Leo nem vesz részt. Vagy a győztes csapatból kerül majd ki egy hadvezér, vagy egy olyan játékos, aki kiemelkedőt nyújt a tornán. Xaviban és Iniestában bízom.

Messi, akkor 47 góllal lett Aranylasztis úgy, hogy a csapattársai VB-t nyertek, ráadásul rendkívül jók voltak. Ráadásul az Interben azért Milito és Sneijder is megérdemelte volna.Lionel85 írta:Kicsi az esélye annak, hogy zsinórban négyszer legyen Messi a legjobb. Eddig talán az első Aranylabdánál nem volt morgolódás a világ részéről, ha idén is ő nyerné, szerintem egyfajta polgárháború lenne az ellenfelek részéről.
Idén az Eb fog dönteni, azon Leo nem vesz részt. Vagy a győztes csapatból kerül majd ki egy hadvezér, vagy egy olyan játékos, aki kiemelkedőt nyújt a tornán. Xaviban és Iniestában bízom.
Ma este pedig újabb Messi-gólokban!
Mi volt a VB-vel? Ott sem a győztes, vagy kiemelkedő ember nyerte az aranylabdátIdén az Eb fog dönteni, azon Leo nem vesz részt. Vagy a győztes csapatból kerül majd ki egy hadvezér, vagy egy olyan játékos, aki kiemelkedőt nyújt a tornán. Xaviban és Iniestában bízom.

Ez még majd elválik, hiszen 8 hónap van még hátra a díjátadóig. Én úgy érzem most is ugyan olyan esélyekkel fog indulni mint az előző 3 előtt.messideco írta:Robben, de ez már kezd off lenni.
Személy szerint úgy vélem, hogy Messinek az idén van a legkevesebb esélye a lasztira, de egye fene, három is elég szép gyűjtemény már
A BL-győzelem sokat számít, de sem a Bayernben sem a Chelseaben nem volt idén kiemelkedő teljesítmény. Hacsak nem Torres kapja meg!Sanama írta:Szerintetek van esélye most az aranylabdára?
Én most megint hatalmas lehetőséget érzek rá, azzal, hogy a Real nem jutott Bl döntőbe.
Ez a 68gól és még amennyit lőhet 3(?) meccsen ez hihetetlen.
Illetve még nyerhet 1 spanyol kupát is.
Meg ugye valószínű hogy Aranycipő, BL gólkirály
ui: persze ha portugálok nyerik az eb-t, az nem segít

persze, azért lőtt 68at mert kevésbé van kiszolgálva#David Villa# írta:Leo gólkirályi címének nagyon örülnék. Remélem meglesz. Bár nehezebb meccsek várnak ránk, mint a madridra, illetve a zselést könnyebben kiszolgálják, mint Messit. Rá kell játszani, nincs mese!
Ha minden lehetséges dolgot figyelembe veszünk, reálisan akkor is csak Ronaldo előzheti meg és ő is csak akkor, ha valami parádésat produkál az EB-n és messze jutnak, esetleg megnyeri. (főleg, hogy én már azon is csodálkoznék, ha Dániát megelőzve a 3. helyen zárnák a csoportjukat...)recrea írta:Szerintem ő fogja nyerni idén is, főként a brutális gólrekord miatt. + esetleg spanyol szuperkupa győzelem.Sanama írta:Szerintetek van esélye most az aranylabdára?
Én most megint hatalmas lehetőséget érzek rá, azzal, hogy a Real nem jutott Bl döntőbe.
Mondanám, h az EB sokat fog számítani, de láttuk a VB se szólt bele a dologba.
Egy BL-EB győzelem kombóval talán be lehet előzni. Robben, Schweini, Ribery, de csakis ha mindkettőt behúzzák és jól is játszanak, gólokat lőnek.
Még egy dolog esetleg: CR bombaformában megnyeri a portugáloknak az EB-t.
Nagyon elfogultan, ha Ini megint győztes gólt lő a döntőben, mert azért idén brutális formában játszott a szezonban, nem úgy, mint két éve.
De francia, portugál EB-győzelem lehetetlen kategória.
Ezek nélkül kizárt dolog, h vki beelőzi.
Szerintem ő fogja nyerni idén is, főként a brutális gólrekord miatt. + esetleg spanyol szuperkupa győzelem.Sanama írta:Szerintetek van esélye most az aranylabdára?