Én is úgy tudom, h naptári évre adják az Aranylabdát.Lego írta:Kétszer is nyerhet szuperkupát vki egy évben?Idén nyert sok mindent Messi...
EU szuperkupa, Spanyol szuperkupa, Világbajnok klub szinten
Emellett nyerhet májusban egy spanyol kupát, ősszel szuperkupát.![]()
Amúgy valszeg az előző aranylasztihoz nézték azokat az eredményeket, bár ki tudja![]()
Mondjuk elég vékony a határ ami alapján néha döntenek.
Hacsak nem nyújt vki vmi elképesztően nagyot az EB-n akkor idén is meglesz keverve az esélyesek névsora.
Kicsit nagyon presszimista vagy,már bocsi.Tocy írta:Szerintem most nagyon sokan unják már Messit, nem fognak rá szavazni, inkább akárki másra. Nem nyert se bajnokságot, se BL-t, igaz CR is "csak" egy bajnoki címmel lett gazdagabb. Messi szezonja termékenyebb, de végülis a sorsdöntő tizinél megremegett a lába, és ha még vhogy a Copát is elbukjuk...bár CR is kihagyta a büntetőpárbajban, fontos pillanatokban 2012-ben eddig ő volt a jobb. A bajnokságban fej-fej mellett haladnak gólokkal, Messi a BL-ben jóval többet szerzett. Ha Portugália 4be jut az EB-n, már CR felé billen a mérleg. Aztán ugye lesz még egy Szuperkupa ( remélhetőleg velünk játszanak... ), az is számít majd, illetve persze az ősz is, de az már talán kevésbé.
Kétszer is nyerhet szuperkupát vki egy évben?Idén nyert sok mindent Messi...
Emellett nyerhet májusban egy spanyol kupát, ősszel szuperkupát.
Sose értettem, hogy miért a kupák mennyisége dönt 1 ilyen "fontos" szavazáson. Annyira egyértelmű, hogy a játékosok egész éves teljesítményét kellene nézni.Sanama írta:Idén nyert sok mindent Messi...Lionel85 írta:Én sem értettem, hogy a vb miért nem jelentett egyfajta alapot az Aranylabdának, holott mindenhol ki volt emelve, hogy ha Argentína nem lesz világbajnok, akkor Messinek esélye sincs. Aztán tessék... Idén viszont nem nyújtott a Barcelona olyan kiemelkedőt, csupán Messi gólrekordjára nem adják meg a díjat. De ne legyen igazam és kapja meg annyiszor, amennyiszer lehet!!!
Emellett nyerhet májusban egy spanyol kupát, ősszel szuperkupát.
Illetve 68gólnál jár.
A VB meg ugye azért nem számított, mert azt hiszem akkor vonták össze a 2 díjjat, és mondták, hogy innentől az egyéni teljesítmény sokkal többet számít,mint a kupák.
Idén nyert sok mindent Messi...Lionel85 írta:Én sem értettem, hogy a vb miért nem jelentett egyfajta alapot az Aranylabdának, holott mindenhol ki volt emelve, hogy ha Argentína nem lesz világbajnok, akkor Messinek esélye sincs. Aztán tessék... Idén viszont nem nyújtott a Barcelona olyan kiemelkedőt, csupán Messi gólrekordjára nem adják meg a díjat. De ne legyen igazam és kapja meg annyiszor, amennyiszer lehet!!!
Én sem értettem, hogy a vb miért nem jelentett egyfajta alapot az Aranylabdának, holott mindenhol ki volt emelve, hogy ha Argentína nem lesz világbajnok, akkor Messinek esélye sincs. Aztán tessék... Idén viszont nem nyújtott a Barcelona olyan kiemelkedőt, csupán Messi gólrekordjára nem adják meg a díjat. De ne legyen igazam és kapja meg annyiszor, amennyiszer lehet!!!Sanama írta:Mi volt a VB-vel? Ott sem a győztes, vagy kiemelkedő ember nyerte az aranylabdátIdén az Eb fog dönteni, azon Leo nem vesz részt. Vagy a győztes csapatból kerül majd ki egy hadvezér, vagy egy olyan játékos, aki kiemelkedőt nyújt a tornán. Xaviban és Iniestában bízom.
Messi, akkor 47 góllal lett Aranylasztis úgy, hogy a csapattársai VB-t nyertek, ráadásul rendkívül jók voltak. Ráadásul az Interben azért Milito és Sneijder is megérdemelte volna.Lionel85 írta:Kicsi az esélye annak, hogy zsinórban négyszer legyen Messi a legjobb. Eddig talán az első Aranylabdánál nem volt morgolódás a világ részéről, ha idén is ő nyerné, szerintem egyfajta polgárháború lenne az ellenfelek részéről.
Idén az Eb fog dönteni, azon Leo nem vesz részt. Vagy a győztes csapatból kerül majd ki egy hadvezér, vagy egy olyan játékos, aki kiemelkedőt nyújt a tornán. Xaviban és Iniestában bízom.
Ma este pedig újabb Messi-gólokban!
Mi volt a VB-vel? Ott sem a győztes, vagy kiemelkedő ember nyerte az aranylabdátIdén az Eb fog dönteni, azon Leo nem vesz részt. Vagy a győztes csapatból kerül majd ki egy hadvezér, vagy egy olyan játékos, aki kiemelkedőt nyújt a tornán. Xaviban és Iniestában bízom.
Ez még majd elválik, hiszen 8 hónap van még hátra a díjátadóig. Én úgy érzem most is ugyan olyan esélyekkel fog indulni mint az előző 3 előtt.messideco írta:Robben, de ez már kezd off lenni.
Személy szerint úgy vélem, hogy Messinek az idén van a legkevesebb esélye a lasztira, de egye fene, három is elég szép gyűjtemény már