lluisllach89 írta:Jövőre: Neuer - Alves, Thiago Silva, Piqué, Bale - Fabregas, Götze, Iniesta - Agüero, Messi, RVP. El kell adni Puyolt, Mascheranot, Xavit, Pedrot, Abidalt, Adrianot, Sergiot, Keitát, Villat. Bevételünk is lenne, meg motivált lenne mindenki.
Ha ironikusnak szántad, ha nem, egészen komolyan gondolom, hogy néhány kulcsjátékost el kéne adni, vagy elengedni. Szerintem Puyol már nagyon idős ehhez a sebességhez, idén rengeteg gólt kaptunk róla. Tudja, hogy mit kéne cisnálni, viszi is a szíve, de nnagyon lelassult.
Alvés idén egészen katasztrófa volt. Emlékszem az első idényére, hogy miket alkotott Messivel, vagy a többiekkel. Aztán emlékszem, amikor kifütyülték egy meccsen, mert két gólt rúgott és kihúzta a csapatot a szarból. Hát most semmi ilyet nem csinált.
Xavi kicsit más eset. Benne sem érzem már azt a potenciált, mint ami megvolt benne néhány éve. Sokkal kevesebb labdát osztott ki, mint szokott. (Ott volt a legutóbbi meccsen, amikor Iniesta laposan kiugratta Messit és gól lett belőle. Ilyet régebben kb tonnaszámra osztott a játékmester. Idén alig volt ilyen) Ezek mellett lassult is. Jónéhány támadás halt el rajta sajnos. Lehet ha egy kicsit megváltozik a légkör, akkor feljavul megint, de egyelőre közel sem nyújtja azt, amit tudhatna.
Leginkább ezt a három játékost éreztem idén sokkal gyengébbnek az elmúlt évekhez képest és szerintem itt is kéne változtatni. Jah, meg Valdés is kb elfelejtett védeni, szó szerint nem volt értelmes védése az elmúlt 2 hónapban. Már kijönni sem tud úgy, ahogy régen tudott, amiért nagyon jónak tartottam a Barcába...