Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Menyi lesz így ?Tim írta:
Ne legyetek már ilyen amatőrök! Trollkodás 3 alapszabálya megvan?
Továbbá kérek mindenkit,ne zaklasson privátban,mert megesküdtem hogy nem fedem fel a kilétét.
Ne legyetek már ilyen amatőrök! Trollkodás 3 alapszabálya megvan?Initom írta:
Tim is elkezdte a maga játékát...
Ez volt a cél. De miihii-nek túl jó szíve van.Bob_Marley írta: Game jól beugratottSajnos most már pengetned kell a lovettát, 400 után.
Üdv a csapatban
Szóval nekünk továbbra is fizetni kell a tagdíjat? Mert akkor ebből lázadás lesz!miihii írta: ELSŐ- ÉS MÁSODFOKON IS TELJES MENTESSÉGET KAP A FIZETÉS TERHE ALÓL KASH NEVEZETŰ FÓRUMERÜNK,a köz akarata előtt tisztelegve és mutatva jó indulatomat,egyszersmind szabályerősítő kivételként.
visca el barca írta:a bl bronz meccs után elmondod?Tim írta:Én már tudom ki ő valójában,és annyit mondhatok,ha kiderül a fejetek fogjátok a falba verni![]()
sokmindentnemtudtokmég.jpg
a bl bronz meccs után elmondod?Tim írta:Én már tudom ki ő valójában,és annyit mondhatok,ha kiderül a fejetek fogjátok a falba verni![]()
Gera Zoli elveszett kisfia?Tim írta:Én már tudom ki ő valójában,és annyit mondhatok,ha kiderül a fejetek fogjátok a falba verni![]()
Tim is elkezdte a maga játékát...Tim írta:Én már tudom ki ő valójában,és annyit mondhatok,ha kiderül a fejetek fogjátok a falba verni![]()
Kedves El Fanático!El fanático írta:Kedves Miihii!
A BRFK Ifjúságvédelmi Osztályának nevében a Kash nevű fórumer érdekeinek védelmében kifejetett áldásos tevékenységed jutalmaként felterjesztésre kerültél a Magyar Köztársaság Lovagkeresztje érdemrendre, valamint az osztály dolgozói nevében átadásra kerül részedre egy eredeti Kashmír pulóver, rajta természetesen a Barca címerével.
Tisztelettel:
El fanático
Kashügyi főelőadó szakasszisztens
DE.Leomessi14 írta:A Barcas karakterek csoporttal mi lett? nem indult ujra azota?
Tökéletes szerződés Kash! Fogadd el minél hamarabb ezt a retKash ajánlatot!miihii írta:Kedves Kash és mindenki!
Mivel többen megkerestetek és kiálltatok az új kollega mellett,valamint maga az érintett is egy szívhezszóló PÜ-t írt nekem,ezért egy füst alatt válaszolok itt mindenkinek.
Be kell vallanom,ilyen még nemigen történt velem (tudhatjátok már rólam) de megesett a szívem a fiatal barátunkon. Ezért ezúton jelzem döntésem:
ELSŐ- ÉS MÁSODFOKON IS TELJES MENTESSÉGET KAP A FIZETÉS TERHE ALÓL KASH NEVEZETŰ FÓRUMERÜNK,a köz akarata előtt tisztelegve és mutatva jó indulatomat,egyszersmind szabályerősítő kivételként. Tehát ugyan ma anyák napja van,de legyen egyszer gyereknap.
Legyetek hálásak nekem,Kash pedig nektek
VISZONT!!!
Egyetlen feltételt megszabok mielőtt kimondom az áment! Kötelezem Kash-t,h a jövő hét folyamán a Portrék topicba helyezzen el egy képet magáról,mivel ezt is többen kérték és én is kíváncsi lettem a celebünk önnön valójára
Úgy érzem ez korrekt ajánlat,remélem mindenki egyet ért.
Aki nem,azt meg úgy megvágom ellenszegülésért,h még az unokái is csengetnek nekem...
KASH,ÁLL AZ ALKU?
Nos,akkor a fórum derék színe előtt ez az alku megköttetett,ÁMEN!Kash írta:Te jó ég, persze hogy áll az alku. Már itt törlöm a verejtékem kb 45 perce, hogy majd mi lesz, ha anyám meglátja csekket, de igy, hogy nem kell fizetnem, nem kell féljek.KASH,ÁLL AZ ALKU?
Természetessen elhelyezek egy képet magamról, örök hálám!!