Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt mondom most, amit a osztálytársaimnak is fogok: nektek sikerüljön jól, csak legyen kva nehézSanama írta:kösziMár csak abban reménykedem, hogy a töri emeltesek is megszívják hnap, és akkor van esélyem bejutni...
kösziMár csak abban reménykedem, hogy a töri emeltesek is megszívják hnap, és akkor van esélyem bejutni...
CsatlakozomLM10 írta:Srácok, amennyiben nem jönne össze a főiskola/egyetem mit tudnátok ajánlani? Valami OKJ-t vagy micsodát?
Geometria amúgy átvitt értelemben majd kell de az már a jövő zenéje most sok sikert mindenkinek!geridoss írta:A matekot mindig is szerettem, a geometriai részt kivéve, de az nekem nem nagyon fog kelleni
Tudom, hogy kemény, lehet, hogy nem is fogom befejezni, de a közgazdaságot és a matekot szeretem, szóval majd meglátjuk mi sül ki belőle
A matekot mindig is szerettem, a geometriai részt kivéve, de az nekem nem nagyon fog kellenibowlinggolyo írta:Mennyire vagy jó matekból?Csak mert az ELTE ak az a Corvinuson a gazdelemzőnek felel meg. Van egy pár volt gazdelemzős tanár aki átment az ELTE-re és ott tanítja ak címszó alatt.Baromi nehéz és tényleg húzós, a mostani gazdelemzők nagyon szívják a fogukat és egyik legjobb haveromnak az öccse tanul ott és ő is mondja h nagyon gyilkos, nem elrettentésképpen csak a tisztánlátás érdekében mondom.geridoss írta:Holnap matekot legalább 80-ra meg kellene írni, hogy ELTE alkalmazott közgére bejussak, nem bánnám...
Mennyire vagy jó matekból?Csak mert az ELTE ak az a Corvinuson a gazdelemzőnek felel meg. Van egy pár volt gazdelemzős tanár aki átment az ELTE-re és ott tanítja ak címszó alatt.Baromi nehéz és tényleg húzós, a mostani gazdelemzők nagyon szívják a fogukat és egyik legjobb haveromnak az öccse tanul ott és ő is mondja h nagyon gyilkos, nem elrettentésképpen csak a tisztánlátás érdekében mondom.geridoss írta:Holnap matekot legalább 80-ra meg kellene írni, hogy ELTE alkalmazott közgére bejussak, nem bánnám...
Sok sikert kívánok !Messidona10 írta:Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz az emelt szint holnap. Amiket írtunk próbákat, azok nehezebbek is voltak elvileg mint az éles, az első 80, a második és a harmadik 90, az utolsó pedig 94%-os lett. Remélem, hogy sikerül elkapni a fonalat holnap is. Én Baján írom. Jön esetleg oda még valaki?
én ezért nem is nézek meg semmit, meg amúgy is rühellem én magam kibogarászni az ilyet, mert csak felidegesít. sőt továbbmegyek, még a hivatalosat sem fogom megnézni, egyrészt az előbbiek miatt, másrészt meg holnapra elfelejtem miket írtam.messi1918 írta:Utálom, hogy az eduline-os megoldásokkal van kb. 20%-om, az origossal meg kb. 2-3 hibám. Vicces, hogy "magyartanárok" az ország különböző pontjain ennyire máshogyan oldanak meg feladatokat.
Az a helyzet, hogy a 2010-ben végzettek 90 %-ának már akkor volt állása, mikor még ki se lépett az egyetem kapuján. (itt a PPKE-n, más adatot nem tudok, de nyilván vidéken nem ilyen jó azért az arány) Amúgy meg ha valamiben kiemelkedően jó vagy, akkor biztos, hogy találsz állást.csababarca írta:Beszélnek össze vissza.
Jogi diplomával két esetben tudsz elhelyezkedni:
1.) van a szűk rokoni körödben ügyvéd.
2.) áldozatot vállalsz,és elmész egy ügyvédi irodába titkárnőnek. Aztán egyszer hátha szerencséd lesz és ki tudsz törni.
Máshogy nem fog menni.
Diákhitelt meg senki ne vegyen fel,inkább ne tanuljon tovább,de annak semmi értelme!!!
LM10 írta:Srácok, amennyiben nem jönne össze a főiskola/egyetem mit tudnátok ajánlani? Valami OKJ-t vagy micsodát?
ezek a tendenciák, amik mutatják,hogy páros évben nehezebb, Szabi, neeeee...bowlinggolyo írta:A tendenciák azt mutatják, hogy a páros évek általában nehezebbek, és ezt fokozza az is, hogy a tavalyi egy kicsit gyengébbre sikeredett mint az az előtti,így nem olyan biztos hogy most is könnyedebb feladatsor lesz. Egyébként nagyon kíváncsi leszek a holnapi feladatsorra(kiváltképp az emeltre)Barcaman14 írta:A lényeg nekem holnap jön, a matekon dőlnek el a dolgok, na attól már tartok egy kicsit, remélem idén könnyű feladatsor van terítékén. Sok sikert mindenkinek holnapra is!
Beszélnek össze vissza.sjd írta:Hoffmann Rózsa: " a jogi és közgazdász diplomával rendelkezők egy-két hónap alatt el tudnak helyezkedni, és messze az átlag feletti fizetést kapnak. Ha diákhitel segítségével tanulnak, lehetőségük lesz a törlesztésre"
Most nem azért, de 3 hónapja még nem pont az volt a duma, hogy pont ezzel a két diplomával nem lehet sehol elhelyezkedni, és ezért csökkentik a keretszámokat?
JahLM10 írta:Srácok, amennyiben nem jönne össze a főiskola/egyetem mit tudnátok ajánlani? Valami OKJ-t vagy micsodát?
ha jól beszélsz németül én kimennék valamelyik német nyelvterületre dolgozni.Unokatesóm minden végzettség nélkül kint konyhai kisegítő egy panzióban, havi 1100 eurót kap kézhez. amiből simán félrerak 1000et,mivel minden ellátást megkapnak, a szállásukat is fizetik.LM10 írta:Srácok, amennyiben nem jönne össze a főiskola/egyetem mit tudnátok ajánlani? Valami OKJ-t vagy micsodát?