lui1698 írta:@Bob,
A Könyörtelenekkel kapcsolatban:
nem lehet, hogy több brutalitást vártál tőle. Mert én kicsit talán azt hiányoltam belőle. Én elviseltem volna mondjuk 1 fsz halálát, valami nagy drámát, vagy hogy Erik a végén jobban szétszedi a majmokat.
Nem tudom, de kicsit valami nekem is hiányzott, amúgy tetszett és kb. annyira is értékelném, mint te.
Gangesszel, hogy állsz?
Gangeszen még nem keltem át

Úgy tervezem hétvégén megnézem elejétől fogva.
Könyörteleneknél meg igazad lehet.Egyszerűen valami hiányzott, nem vér csak tényleg jobban odalehetett volna a néző "pofájába nyomni" mondjuk a kollégiumi dolgokat.Ahogy írtad, talán a nagy drámaiság hiányzott nekem, s legfőképpen a végén, mert az hogy odamondja a "műfaternak" a dolgokat, miután kijön belőle rendben van, de lehetett volna ezt jobban hangsúlyozni, hiszen mégiscsak ez volt Erik viselkedésének legfőbb kiindulópontja.És a végén mint megoldást, jobban ki lehett volna hangsúlyozni.
Nehéz megfogalmazni, mert tényleg jó kis darab volt, meg betekintés volt egy "megcsömörlött" gyerek lelkivilágába, de nem volt nekem az a Huh, leborulok a székről érzésem.Nem jött annyira át a fiúban rejlő viszály, érzelmek.
Vagy csak nagyok az igényeim

Meg talán egy másik arc, karakter jobb lett volna főszereplőnek, vagy nem tudom, többet éreztem a sztoriban mint amit a színészi játék adott nekem.
szerk:
Vagy pl a végén lehetett volna a szerelmi szálat lezárni, s Marjaval találkozik vagy valami ezzel is hangsúlyozni, hogy megtalálta a megnyugvást Erik.
Vége nem lett ütős, emiatt nekem hiányérzetem van, de jó film volt mondom még egyszer