Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak, hogy tiszta vizet öntsek a pohárba: Alves olyan 40-50 milliót ér jelenleg, míg Tourét 30 milláért passzoltuk el. A többi, amit meg írsz a Laporta rendszer hülyesége volt... Az OK, hogy Militoért nem kértünk pénzt (még így is mi kötöttünk jó üzletet), de a többit én se vágom. Henry és Marquez ingyen mentek New Yorkba... Legalább 10-et megértek volna, főleg ahogy Marquez tolta a VB-n. A többi név meg, amit felsoroltál, abból származott, hogy teljes szabad kezet Guardiola és olyan játékosért, mint Csiga 25 milliót kiadtunk. Aztán meg az a jó néhány ember, akik 1 percet nem játszottak is és euró milliókat vittek el a konyhából és egy adós fejfájást a vezetőségnek a nyarakból.zola8787 írta:
Na ácsi!!! Jó tudom, hogy hihetetlen szerencsétlen a Barcelona átigazolási politikája (fogalmam sincs, kilehet ezért felelős), DE!
Ne már, hogy Alves 20-25 milliót érjen már!
Csigát vettük asszem 20-25 körül, ennyit ér Alves is? Ha ennyi pénzért adjuk el, akkor meg is érdemli a csapat. Már Yaya 20 millió körüli eladási árát is nevetségesnek tartottam.
Aztán Eto'o is olcsó volt, Ibra - Csiga - Hleb - Keirrison stb nagyon drága. Márquez - Milito - Henry ingyen. Most komoly, ki veszi/adja a játékosokat nálunk?
Ez a kulcsmondat! Röviden és tömören ezért nem értem hogy mit akarunk Bale-től?!socio66 írta:neki sem, nekünk sem nem lenne jó, ha stílusváltáson kellene átesnie, márpedig anélkül ez a kapcsolat halálra van ítélve.
Na ácsi!!! Jó tudom, hogy hihetetlen szerencsétlen a Barcelona átigazolási politikája (fogalmam sincs, kilehet ezért felelős), DE!Zsoma írta:Csak akkor tudnám Bale-t elképzelni a csapatban ha sikerülne Alvest elpattintani 20-25 millió körül valakinek, mert a csapat nem bírná el ezt a két futóbolondot a két szélen, így is nem egyszer kaptunk abból gólt idén, hogy Alves helyén lekontráztak minket.
visca el barca írta:ez a gyerek ha eljön angliából meghal..
miért, mi mást tud?kilibarca írta: Érdekes hogy egyesek szerint csak futni tud , meg beadni + stb. "fröcsögések"
Én is így gondolom. Neki túl kicsi a futball IQ-ja ehhez a játékhoz. Sokkal jobban fekszik neki az angol foci, mint ez a tiki taka. A realba beférne, de még ők sem vennék olyan nagy hasznát.Sanama írta:Nem a szélső a gond,hanem a játékfelfogása. Ide nem olyan szélső kell, mint ő,hanem értelmes, már bocs a kifejezésért. De az,hogy lehajtom a fejem,futok a vonalig, majd beadom az nem nyerő...
Hát így belegondolva ez nem olyan nagy hülyeség. De akkor Keitanak és 1 csatárnak távoznia kéne és ezt mindig nem lehetne játszani. Érdekes lenne az biztos.hajnesz írta: Vagy lehet, hogy Bale érkezésével Tito a 3-4-3 - at fogja erőltetni ?Két "szélsővel" Alvessal és Balelel, akik azért elég nagy eséllyel vissza is érnek, mikor kell
![]()
![]()