Mikaos írta:Bale és Alba:
Nem látok olyan nagy különbséget a két játékos posztja között. Mindketten ugyanúgy képesek hátvédet és szélső középpályást is játszani.
Alba Barca-nevelés, jobban ismeri a játékunkat, és a Ligában játszik évek óta.
Bale új színt hozhatna a játékunkba, ő is jól bánik a labdával, a gyorsasága mellett erőteljes a felépítése.
A pénz kérdése meg nem a mi dolgunk.
Egyébként, ha Bale jönni fog drágán, akkor biztos vagyok benne, hogy a két játékos közötti árkülönbözet előbb-utóbb ki fog egyenlítődni - Bale a világ (második) legerősebb bajnokságának egyik sztárja, szóval én akkor sem fogom félteni a Barca pénzügyi helyzetét, ha nem Albát választják 15-ért.
Sztem sem kell a Barca anyagi helyzetét félteni, de nem tartom szimpatikusnak az eltúlzott költekezést, de erről majd akkor irok, ha tényleg jön Bala, és tényleg nagyon drágán. A legnagyobb bajom nekem az, h sztem Alves-zel együtt már sok lenne Bale is. Már Rijkaard alatt Belettii-Gio párosnál megvolt, h mig előbbi támadóbb felfogású volt, is többet ment fel, utóbbi defenzívebb, többet maradt hátul. Most ez így borulna, és lehet, h ez már a védekezésünk kárára menne. Bale-t csak akkor tudnám itt elképzelni, ha Alves menne, és egy védekezőbb szellemű jobbhátvéd jönne a helyére. De annak örülnék, ha minden maradna a helyébe. Alves maradna, és olyan balhátvédet igazolnánk, aki úgy ahogy pótolni Tudná Abidal hatalmas védelmi munkáját.