Bob_Marley írta:Én is csak hüledezve olvasom kiket akarunk igazolni.
socioval egyet értek, lehet itt beválna Bale, de Jordi Alba ezerszer hasznosabb nekünk mint ő.
Se Neymar, se Bale ne jöjjön, végre eljutottunk oda, hogy az utóbbi pár évben a régi gyökerekhez visszatérve a csapategységre, törekszik a vezetés s a saját nevelésekre, erre most Bale meg Neymar hírek....Kérdezem ki fog itt védekezni?Mert Bale nem védő, Alves oldala eddig is puskaporos hordó volt, Bale-el mindkét oldalon 2 futóember lenne.Vagy amit itt írtak 3 védős felállás...És Alves-Bale két szélső, továbbra is tartom a 3 védős felállás kockázatos.
Én azért bízom Rosellékben meg Zubiban meg Titoban is, hogy csak a sajtó kreálja ezeket a híreket, mert egyik játékos sem illik bele a koncepciónkba.
Szerintem Adriano - Bale - Alba kb. hasonló stílusú játékos. Persze csak nagyvonalakban, de kb. ugyanaz az inkább-támadok-mint-védekezek hátvéd. És az Alves - Adriano párossal sem voltak hatalmas gondok.
Csak emlékeztetőül mondanám, hogy Adriano-t úgy igazoltuk, hogy legtöbbször bal oldali középpályás volt a Sevillában, kényszerből tették be néhányszor védőnek.
Ez a Bale hol jó kérdés kb. olyan, mint a Messi szélen vagy középen. Azt is láttuk, hogy simán megoldás a jobbszélen Messi, középen meg ugye szezononként közel 90-100 gólban benne van. Bale is oda van téve, ahol a legjobb a csapat számára, de hátvédként is lehetne rá számítani.
Alba előnye a hét évnyi La Masia, de én nem vagyok meggyőződve, hogy jobban védekezik, mint pl. Adriano. Ráadásul 170 centi, totál elfogyunk magas emberekben. Mondjuk 30 millió pluszt nem ér 10-15 centi.
szerk.: Ezen a beadás dolgon gondolkozzatok már. Alves miből szórja az évi 10-15 gólpasszát? Beadásból. Igenis fontosak a szélről betett labdák, amelyből nem csak az létezik hogy fut a hátvéd, és lendületből beíveli a csatár fejére.