Bajnoki Mérkőzések 05/06
Hát az nem kérdés....de miért lenne kacsa?
Hát ez télleg nagy LOL... de szerintem Kacsa...

- tSq::Kenny
- Barça C
- Kapcsolat:
nemtom hova izgultok.. : D
sima 4-0 Dinho meg fog bolondítja a védőket sőt még magát is.. kb ilyen feje lesz egész meccs alatt a cseleitől:
a védőknek meg valami ilyesmi
sima 4-0 Dinho meg fog bolondítja a védőket sőt még magát is.. kb ilyen feje lesz egész meccs alatt a cseleitől:

a védőknek meg valami ilyesmi

Bocsánat h megkérdezem...de mit nem nyerünk meg?????????????????????Mental_Theo írta:Szerintem nem nyerjük meg:(

bennem is megvan ez az érzés...Mental_Theo írta:Szerintem nem nyerjük meg:(
-
- Entrenador del Barça
Én is bizom a győzelemben, de ne feledjük egszer minden széria megszakad. Jó lenne a mostanit minnél tovább huzni, hogy a Margit minnél távolabb legyen, mert elöbb-utobb csak felébrednek, de az Osasunát sem szabad félvállról venni. Másrészt csak sérülés miatt van rotáció, pedig pihentetni is kellene. Itt jegyezném meg, hogy egy kicsit leszólva irtak többen is Guliyről, pedig, nem olyan vészes, most is hozta magát, másrészt Messi még fiatal, ez néha gödröket jelent. Egy kicsivel több lehetőséget adnék Ezquerronak. Szóval remélem 3-1 lesz ide.
Fecó
- Subinho
- Director del Fútbol
a celta jól tolja, de nem annyira, h probléma legyen! sztem egy 2-1 befigyel! nem bánnám, ha a celta kontrákra rendezkedne be ellenünk a cselzi miatt... úgysem szoktak lerohanni minket...
)

Van annyi a csapatban sztem, hogy ezt a meccset is behúzzuk. Dinho megmutatja a Fifa-aranlabdáját is, és ehhez méltón játszik majd! A Celta kezd lecsúszni a tabellán és most kapusuk, Pinto sem játszhat.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Szerintem meg megnyerjükMental_Theo írta:Szerintem nem nyerjük meg:(

in to exile
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
Szerintem nem nyerjük meg:(
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
- Subinho
- Director del Fútbol
kiváncsi vagyok erre a celta meccsre. a celta nem rossz ebben a szezonban és a 3-0 vereség után biztosan olyanok lesznek, mint a sebzett vad. ennek ellenére úgy érzem, a Barca kinőtte ezt a bajnokságot, nem lesz kétséges a győztes kiléte. sztem frenkinek a cselzi elleni meccsre kéne kevergetni a kártyát és próbálgatni taktikákat...
-
- Director del Fútbol
Srácok nem azértm, de a "Távkapcsoló a kézben" topik épp azért van, hogy a hasonló dolgokat ott beszéljétek meg. Mármint azt, hogy mikor, melyik meccs, épp hol lesz láthó a magyar televíziókban...
Már 1 hete beírtam oda, hogy lesz Barca-Celta meccs!!!
Már 1 hete beírtam oda, hogy lesz Barca-Celta meccs!!!

"Més Cuen un Club"
De, a Sport1 adja!Mental_Theo írta:Nem adja semmi kedden 21:00tól aBarca-Celta Vigo meccset? pedig érdekes lenne!
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
Bocs,tévedtem:
SPORT1
20:45 Labdarúgás. Barcelona-Celta Vigo, spanyol bajnokság, 17. forduló (élő)
SPORT1
20:45 Labdarúgás. Barcelona-Celta Vigo, spanyol bajnokság, 17. forduló (élő)
---=FORCA BARCA=---
Este a margit-osasuna meccsen akkor kinek szurkoljunk?! Úgy vagyok vele inkább szívjon a reál, az osasunát majd lerázzuk később, vagy esetleg legyen x.
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
Nem adja semmi kedden 21:00tól aBarca-Celta Vigo meccset? pedig érdekes lenne! 

---=FORCA BARCA=---
Az biztos,h a margit tartja, gondolom tizenpárral,aszem az egyik Focivilágban olvastam valami statisztikát, valahol meg is van! Viszont az csak a bajnoki mecssekre vonatkozik(ahogy Te is kérdezted),tehát még kell nyerni egypárat!Bodi írta:Nem tudjátok mennyi a spanyol csúcs az egymás után nyert bajnokik tekintetében????
-
- Entrenador del Barça
Végülis simán hoztuk,de sok óriási gólhelyzetet hagytunk ki, a 2. félidőben... 12-ből 12,megvan az új Barcás győzelmi rekord
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Mi rúgtuk a legtöbb gólt (41) és a második legtöbett a reál rúgta,már csak 27-et!
Apró különbség
Kapott gólokban is csak a Sevilla ver minket, ők 10-et kaptak mi 14-et

Kapott gólokban is csak a Sevilla ver minket, ők 10-et kaptak mi 14-et
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Én nem tudom, de az biztos, hogy még lehet folytatni..Otthon a Celta, aztán Zamora, Espanyol és megint Zamora...asszem mind kötelező