2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ezt azért túlzásnak érzem, sztem amennyi játéklehetőséget kapott a két fiatal, ahhoz képest azért jól éltek vele. Nem hinném, h valaha is meghatározó emberek lennének, de kiegészítő embereknek jók.Léfe írta:Tello és Cuenca nem jók, golt sem rugnak. Nem a Barca szintje. Affelay középpályás nem csatár, csak Pep eröltette. Egyszerre ennyi fiatalt felhozni nem szerecsés. Egyenlőre csak Thiágó üti meg az elvárható szintet.
Én is úgy gondoltam, hogy Marc-ra inkább balhátvédként számítunk, de oda úgy néz ki igazolni fogunk. Legalábbis eddig minden hír arról szól. Nem igazán értem, miért veszi szinte mindenki biztosra Adriano távozását. Talán 1-2X felröppent kacsaként, de ennyi, ráadásul nem is igen indokolná semmi. Tökéletes csere, nyugodtan lehet vele rotálni, univerzális, második embernek jobbat el se lehetne képzelni. Akkor pedig Muniesa középre? Akkor minek Bartra? Egyelőre ott tartunk, hogy Fontást kellene beépíteni, viszont ha ő menne, akkor hova, még egy játékos kölcsönbe? Volt egy komoly sérülése és szinte az egész szezont kihagyta, ez indokolttá tenné, de nem hiszem, hogy így elherdálnánk.sjd írta:Muniesa már Abidal betegsége kapcsán szóba került, tehát rá elsősorban baloldali védőként számolunk (és számoltunk, amikor Pep bevetette asszem a Leverkusen ellen), ami logikus, feltéve, hogy Adriano elmegy. Ha viszont itt lesz Adriano és Alba is, akkor nem igazán fog neki szerep jutni itt. Fontás maradásában sem vagyok biztos, de mindenesetre nem árt, ha Puyol visszavonulására gondolva Bartrát elkezdjük beépíteniChino írta:Én azt nem igazán értem, hogy miért olyan sürgős Muniesa-t és Bartra-t is felhozni. Talán az lehet a háttérben, hogy érdeklődnek irántuk (Muniesa-ról legalábbis volt érdeklődés, ha jól emlékszem).
Muniesa már Abidal betegsége kapcsán szóba került, tehát rá elsősorban baloldali védőként számolunk (és számoltunk, amikor Pep bevetette asszem a Leverkusen ellen), ami logikus, feltéve, hogy Adriano elmegy. Ha viszont itt lesz Adriano és Alba is, akkor nem igazán fog neki szerep jutni itt. Fontás maradásában sem vagyok biztos, de mindenesetre nem árt, ha Puyol visszavonulására gondolva Bartrát elkezdjük beépíteniChino írta:Én azt nem igazán értem, hogy miért olyan sürgős Muniesa-t és Bartra-t is felhozni. Talán az lehet a háttérben, hogy érdeklődnek irántuk (Muniesa-ról legalábbis volt érdeklődés, ha jól emlékszem).
védőt biztosan nem fogunk igazolni, max ha keita elmegy és maschet visszaviszik az eredeti posztjára.Sanama írta:Nem értem hogy csatár miért jön egyáltalán szóba...
Villa-Pedro-Sanchez-Messi-Cuenca-Affelay-Tello
Védő meg jó ha van 4db
Alves-Puyol-Pique-Adriano, és ennyi. a többieknek nem védő az eredeti poszt.
Puyol már nem lesz fiatalabb, Pique hullámzó mostanában, Adriano védekezni nem tud,Alves is fent kolbászol.
2védő kell, meg 1 kp csere és kész a keret, részemről.
Több, mint valószínű, hogy viszi a utd. Plusz fölöslegesnek is érezném, mert Fab4, Iniesta és Thiago is inkább támadóbb középpályás, akkor minek ide Kagawa?Zibra16 írta:Ki mit szólna a Borussia Dortmundban futbalozó Kagawahóz ha a barca leigazolná ?
Igen lesz 10,abból a 5 az aki eddig is volt,5öt meg lehet szoktatni a rutinhoz!Barcaman1993 írta:Lesz 10 védőnk, abból 4-5 ember összesen 10 meccset nem játszott még az első csapatban... Ilyenekkel érdemes nekivágni egy szezonnak, főleg úgy, hogy mindenki kupát szeretne (nem jogtalanul).Laza írta:
öhm...
alves/montoya
piqué/mascherano
Puyol/muniesa vagy fontas,sergi(akár)
Adriano/puyol,montoya,muniesa is eljátssza adott esetben.
védőt vegyünk??van egy csomo fiatal minek vegyunk akárkit is padra??
ilyet irtok hogy azért nem nyertünk bl-t meg bajnokságot mert hátul nem voltunk meg????
Ha jol emlékszem Puyol mondjuk 20-21 éves volt merték játszatni,lásd mi lett belőle.Gondolj már bele ember, hogy mit írsz! Alves, Piqué, Mascherano OK. És a többiek? Puyol (sajnos) csak romlani fog és kevesebbet bír, Adriano hátul messze nem a legbiztosabb és akkor még ott van Fontás-Montoya-Muniesa-Bartra 4-es, akiknek még épkézláb produkciója nem is volt, mivel nem is lehetett.
ez csak az én véleményem..ami nektek nem tetszik...Na így érdemes nekimenni egy szezonnak, de te úgy gondolod, hogy nem kell védő... Azt meg se merem említeni, hogy abból a 3-asból vki véletlenül lesérülne, akkor mi lenne... 1 hét alatt elbuktunk mindent abból, hogy a védelmünk nokedli volt és nem fejeztük rendesen a támadásokat, de utóbbi könnyen kieszközölhető. Az előbbi viszont nem, mivel 3-4 stabil emberrel nem lehet nekimenni 1 szezonnak. Kell 1 balhátvéd és egy középső.
okos meglátás,viszontfabregas xavi iniesta hármast nehezen lehetne felállítani..főleg hogy van egy Messi Villa Alexis csatársor..és ne felejtsük el hogy mascherano vagy Sergi közül is kéne a kezdőbe..Barcaman1993 írta:Hát így belegondolva ez nem olyan nagy hülyeség. De akkor Keitanak és 1 csatárnak távoznia kéne és ezt mindig nem lehetne játszani. Érdekes lenne az biztos.hajnesz írta: Vagy lehet, hogy Bale érkezésével Tito a 3-4-3 - at fogja erőltetni ?Két "szélsővel" Alvessal és Balelel, akik azért elég nagy eséllyel vissza is érnek, mikor kell
![]()
![]()
xD ezek szerint abidal stílusúak azok fekete bőrűek??xDXDbarca99 írta:Például Evra, Cole, még talán Clichy is. A lényeg, hogy elsősorban védők, akik jól segítik a támadásokat. Alba, Adriano, Bale pedig inkább egy fegyelmezett, jól védekező szélső.Stalkyard írta:Miért melyek azok a játékosok, akik olyan stílusúak mint Abidal? Mindenfajta költözködés nélkül kérdezem. Kikre gondolsz?
Nem olvastam róla én sem . Amúgy is az alább említett oldal nem mindig megbízható.kakasugynok007 írta:
De jelent már meg egyáltalán valami cikk arról,hogy távozna?