2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
nem,kakasugynok007 írta:De jelent már meg egyáltalán valami cikk arról,hogy távozna?
De jelent már meg egyáltalán valami cikk arról,hogy távozna?Gerard3Piqué írta:Real Madrid??kakasugynok007 írta:http://barcanoticias.blog.hu/2012/05/12 ... n=blhshare
"Most hogy távozik Nesta az Egyesült Államokba - mellette Zambrotta, Ibrahimovic, Seedorf és Inzaghi fogja elhagyni a rossoneriket - sokal inkább ragaszkodni fog a fiatal játékoshoz a Milan. "
Ibrahimovic elmegy?
HOVA?
szarkazmus
Real Madrid??kakasugynok007 írta:http://barcanoticias.blog.hu/2012/05/12 ... n=blhshare
"Most hogy távozik Nesta az Egyesült Államokba - mellette Zambrotta, Ibrahimovic, Seedorf és Inzaghi fogja elhagyni a rossoneriket - sokal inkább ragaszkodni fog a fiatal játékoshoz a Milan. "
Ibrahimovic elmegy?
HOVA?
Pontosan! Ezt próbáltam hangoztatni én is, hogy ha balbekket akarunk, akkor elsősorban a védekezése miatt tegyük azt, ne a támadójátékáért, hiszen úgy gondolom, a támadószekciónk elég erős így is.barca99 írta:Például Evra, Cole, még talán Clichy is. A lényeg, hogy elsősorban védők, akik jól segítik a támadásokat. Alba, Adriano, Bale pedig inkább egy fegyelmezett, jól védekező szélső.Stalkyard írta:Miért melyek azok a játékosok, akik olyan stílusúak mint Abidal? Mindenfajta költözködés nélkül kérdezem. Kikre gondolsz?
Például Evra, Cole, még talán Clichy is. A lényeg, hogy elsősorban védők, akik jól segítik a támadásokat. Alba, Adriano, Bale pedig inkább egy fegyelmezett, jól védekező szélső.Stalkyard írta:Miért melyek azok a játékosok, akik olyan stílusúak mint Abidal? Mindenfajta költözködés nélkül kérdezem. Kikre gondolsz?
Pedzed már,de rávilágítok hogy jobban értsd.daffy írta:aki nem azért ismert,mert szaladgál,akinek nem az a fő erényeTim írta: Tehát nekünk olyan kell aki nem szaladgál
vegyétek meg rögtön gomezt,elvégre lövi a gólokat és nem vesztek olyan csatárt,aki nem lő gólt,igaz?
még most is bízom benne,hogy csak irónia volt a részedről
aki nem azért ismert,mert szaladgál,akinek nem az a fő erényeTim írta: Tehát nekünk olyan kell aki nem szaladgál
Ez oké és akkor kapnák megint a divatdrukker dumát minden Neymar fan mellénk állna minta Rinyál mellé állt Roncika miatt.Én ez nagyon nem szeretném.kilibarca írta: Másrészt mez eladásból reklámokból elég jól jönne vissza pénz mert már most ismeri mindenki Európában.
Vége egy normális gondolkodású ember teljesen egyetértek. Neymar szerintem is itt fog kikötni Rosell miatt (kb mint Laporta-Henry). Ezek alapján meg jobb lenne ha előbb jönne mint utóbb szerintem. Kicsit vissza kéne vegyen az arcából és nem lenne vele probléma. Másrészt mez eladásból reklámokból elég jól jönne vissza pénz mert már most ismeri mindenki Európában. Ha nem válna be nálunk akkor is tovább lehetne passzolni mert ő egy "sztár" .Tim írta:Jókat vigyorgok magamban...![]()
Bale ne jöjjön,mert csak gyorsan fut,meg bead. Neymar ne jöjjön,mert csak cselezni tud,és az acélos Granada védők megeszik reggelire.
Tehát nekünk olyan kell aki nem szaladgál,és nem tud cselezni. De vajon hol találunk ilyetViccet félretéve,ezért a két fickóért kb. egész Európa sorban áll,mondom ezt úgy hogy nem vagyok sem Bale,sem Neymar fan.
Egyébként szinte biztosra veszem hogy Neymar nálunk fog kikötni,ha nem is idén,de jövőre tuti,hála Rosselnek.
És azt már csak nagyon halkan jegyzem meg,hogy akár tüntethetünk is,de a vezetőség azt fogja leigazolni akit a leghasznosabbnak tart,hívják bárhogy is.
csak azért mert nem láttunk tőle ilyet azért nem kell ezt mondani...alexis-nek sem ment eleinte ez a tiki-taki játék de hozzászokott és megy neki az összjáték...szerintem megérné leigazolni mert ha megtanulja ezt a játékot a bal szélünk is olyan erős lesz mint a jobbLG írta:Azért ez elég túlzás. Bale technikailag sehol sincs Alveshez képest, aligha lenne képes olyan összjátékokra, amit Alves Messivel szokott bemutatni. Egy sima brit futóbolond.krosz31 írta:nem értem ,hogy mi a baja itt a legtöbb embernek bale-el.....ugyanazt csinálja mint alves csak ő a bal oldalon...Lehet, de a stílusa angol.Bale Wales-i
Pontosan ezért kérdeztemAhogy az összes többi angol játékos is.
Bale Wales-i
Azért ez elég túlzás. Bale technikailag sehol sincs Alveshez képest, aligha lenne képes olyan összjátékokra, amit Alves Messivel szokott bemutatni. Egy sima brit futóbolond.krosz31 írta:nem értem ,hogy mi a baja itt a legtöbb embernek bale-el.....ugyanazt csinálja mint alves csak ő a bal oldalon...
Lehet, de a stílusa angol.Bale Wales-i
Bale Wales-i
Ahogy az összes többi angol játékos is.
Itt csak az angol játékosokra gondolsz? Vagy csapatokra? mert 1 angol vert ki minket a BL-ből.Capon írta:Ahogy az összes többi angol játékos is.Bob_Marley írta:Szerintem Bale nagyon túlértékelt figura, ár/érték arányban jóval megfelelőbb játékost tudunk hozni.
Aki egy egyeneset tud a labdába rúgni az már sztárjátékos náluk.
Ahogy az összes többi angol játékos is.Bob_Marley írta:Szerintem Bale nagyon túlértékelt figura, ár/érték arányban jóval megfelelőbb játékost tudunk hozni.
Így is van, szerintem sem kihalt dolog. Néha a kontra abban merül ki, hogy Messi egyedül végigviszi 6 emberen olyan gyorsan, hogy fel sem tűnik, hogy az volt.Bob_Marley írta:Azért a kontra támadás fogalmát is mi alkalmazzuk, nem egy teljese kihalt fogalom nálunk.Rengetegszer fordul elő, hogy labdaszerzésből 3-3 elleni szitu alakul ki s gyors ellentámadással (kontra) alakítunk ki nagy helyzetet vagy lövünk gólt.
Ahogy sokan én is osztom daffy véleményét ez ügyben.daffy írta:és szerintetek mikor sprintelne ilyeneket? nem kontracsapat a barca,bale legnagyobb erénye ezzel meghal. mikor van lehetősége mindent ellődözni? soha. vennétek egy csórit,aki a gyorsaságából él egy olyan csapatba,akik az ellenfél tizenhatosán passzolgat. hát,eszem-fszom megáll
mutasson valaki 3 olyan meccset,amikor egy futó hiányzott a barcából
Nem tudom kikre gondolt barca99, nyilván nem hemzseg a piac az ilyen játékosokkal. Viszont ami azt illeti, Vertonghent egyre szívesebben nézegetném el nálunk... Középhátvéd és balhátvéd egyaránt, ráadásul a védekezősebb fajtából, mint Abidal. Fiatal, technikás, Ajax nevelés, relatíve olcsó. Ha csak őt hoznánk a védelembe, akkor már elégedett lennék. Bárki más jön bal oldalra, még mindig kelleni fog valaki középre.Stalkyard írta:Miért melyek azok a játékosok, akik olyan stílusúak mint Abidal? Mindenfajta költözködés nélkül kérdezem. Kikre gondolsz?barca99 írta:
Ebben egyetértünk, én már múltkor is elsírtam itt, hogy senki nem tudja megközelíteni azt az elegenciát és stabilitást, amit Abidal nyújtott. De még véletlenül sem merülnek fel olyan stílusú játékosok nevei, mint a franciáé.
Miért melyek azok a játékosok, akik olyan stílusúak mint Abidal? Mindenfajta költözködés nélkül kérdezem. Kikre gondolsz?barca99 írta:
Ebben egyetértünk, én már múltkor is elsírtam itt, hogy senki nem tudja megközelíteni azt az elegenciát és stabilitást, amit Abidal nyújtott. De még véletlenül sem merülnek fel olyan stílusú játékosok nevei, mint a franciáé.