Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
visca el barca
Presidente del Barça

2012.05.12. 21:06:22

kakasugynok007 írta:De jelent már meg egyáltalán valami cikk arról,hogy távozna?
nem,
de ez nem is az a topic ahol erről beszélgetni kell :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
kakasugynok007
Capitá del Barça

2012.05.12. 21:01:24

Gerard3Piqué írta:
kakasugynok007 írta:http://barcanoticias.blog.hu/2012/05/12 ... n=blhshare

"Most hogy távozik Nesta az Egyesült Államokba - mellette Zambrotta, Ibrahimovic, Seedorf és Inzaghi fogja elhagyni a rossoneriket - sokal inkább ragaszkodni fog a fiatal játékoshoz a Milan. "

Ibrahimovic elmegy?

HOVA?
Real Madrid??

szarkazmus
De jelent már meg egyáltalán valami cikk arról,hogy távozna?
Kép
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
Gerard3Piqué
Jugador del Barça

2012.05.12. 20:55:54

kakasugynok007 írta:http://barcanoticias.blog.hu/2012/05/12 ... n=blhshare

"Most hogy távozik Nesta az Egyesült Államokba - mellette Zambrotta, Ibrahimovic, Seedorf és Inzaghi fogja elhagyni a rossoneriket - sokal inkább ragaszkodni fog a fiatal játékoshoz a Milan. "

Ibrahimovic elmegy?

HOVA?
Real Madrid??

szarkazmus
kakasugynok007
Capitá del Barça

2012.05.12. 20:49:03

http://barcanoticias.blog.hu/2012/05/12 ... n=blhshare

Ibrahimovic elmegy?

HOVA?
Kép
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.05.12. 20:29:55

barca99 írta:
Stalkyard írta:Miért melyek azok a játékosok, akik olyan stílusúak mint Abidal? Mindenfajta költözködés nélkül kérdezem. Kikre gondolsz?
Például Evra, Cole, még talán Clichy is. A lényeg, hogy elsősorban védők, akik jól segítik a támadásokat. Alba, Adriano, Bale pedig inkább egy fegyelmezett, jól védekező szélső.
Pontosan! Ezt próbáltam hangoztatni én is, hogy ha balbekket akarunk, akkor elsősorban a védekezése miatt tegyük azt, ne a támadójátékáért, hiszen úgy gondolom, a támadószekciónk elég erős így is.
Jordi Alba egyébként igaz az utóbbi időben leginkább elől játszik, de a sebessége miatt az ellenfél kontratámadásainál remekül visszaér, nagyon nehéz megkerülni, utolérni. Én őt választanám, még ha nem is egy Abidal vagy egy Cole.
barca99
Llegenda del Barça

2012.05.12. 20:19:12

Stalkyard írta:Miért melyek azok a játékosok, akik olyan stílusúak mint Abidal? Mindenfajta költözködés nélkül kérdezem. Kikre gondolsz?
Például Evra, Cole, még talán Clichy is. A lényeg, hogy elsősorban védők, akik jól segítik a támadásokat. Alba, Adriano, Bale pedig inkább egy fegyelmezett, jól védekező szélső.
Subinho
Director del Fútbol

2012.05.12. 19:55:56

[/quote] Távozókra leszek kíváncsi nagyon én tippem Tello,Keita,Adriano és valamiért úgy érzem Pedro is ha jönne egy támadó . Alvest semmi pénzért nem adnám el. [/quote]

sztem Alves idén nem, de jövőre sanszos, hogy megy...így érzem...
Tello,Keita,Adriano hármasból én is adom, hogy akár mindhárom elmegy. Keitáról sokat írnak, hogy megy a Milanba, Adriano sztem idén nem megy, de ha Abidal jól tér vissza és veszünk egy jó balhátvédet, akkor sztem Maxwell sorsára juthat. egyébként nekem Adrianoval sem lenne bajom, ha nem sérül meg kb. minden 2. meccs után 3 mecsre...
Tellonak meg kb. olyan jövője lesz, mint Nolitonak, aki sztem jó kis játékos volt, de valamiért úgy gondolták, hogy nem lesz ettől több, így továbbállt a Benficába....
Pedrot sztem nem fogják eladni, sokkal inkább sanszosabb az, hogy Villa még itt lesz velünk egy szezont, aztán a helyére fog jönni ezután Neymar, vagyis Rosselék biztosan elhozzák a brazilt, de nem most. ennek feltétele, hová fejlődik Neymar és mi lesz Villával a sérülése után...
balhátvédnek sztem nem csak Bale és Alba kéne a kalapba, hanem igenis kéne másokat is figyelni. a Brazil válogatottban pl. a Marcelot kiszorító André Santos biztosan olcsóbban elhozható lenne az Arsenalból.... nem láttam mostanában, de a selecaoban jól játszott!
Tim
Mezei fórumozó

2012.05.12. 19:23:21

daffy írta:
Tim írta: Tehát nekünk olyan kell aki nem szaladgál
aki nem azért ismert,mert szaladgál,akinek nem az a fő erénye
vegyétek meg rögtön gomezt,elvégre lövi a gólokat és nem vesztek olyan csatárt,aki nem lő gólt,igaz?

még most is bízom benne,hogy csak irónia volt a részedről :)
Pedzed már,de rávilágítok hogy jobban értsd.
Nekünk olyan középső védő kell aki a szélen játszik támadó szerepkörben,jobban ad be mint Alves(mondjuk ez nem olyan nagy kihívás),
rendszeresen felmegy a támadásokkal, a 170 cm átlagmagasságú támadószekciót beívelt labdákkal pontosan homlokon lövi,ugyanakkor a védekezésből is kiveszi a részét,brilliáns cselei vannak,de sohasem öncélú.
Ez mellet pofátlanul olcsó a vételára,vagy jelenleg a B csapat tagja.
Kép
daffy
Madridista

2012.05.12. 18:56:43

Tim írta: Tehát nekünk olyan kell aki nem szaladgál
aki nem azért ismert,mert szaladgál,akinek nem az a fő erénye
vegyétek meg rögtön gomezt,elvégre lövi a gólokat és nem vesztek olyan csatárt,aki nem lő gólt,igaz?

még most is bízom benne,hogy csak irónia volt a részedről :)
Gerard3Piqué
Jugador del Barça

2012.05.12. 18:56:01

kilibarca írta: Másrészt mez eladásból reklámokból elég jól jönne vissza pénz mert már most ismeri mindenki Európában.
Ez oké és akkor kapnák megint a divatdrukker dumát minden Neymar fan mellénk állna minta Rinyál mellé állt Roncika miatt.Én ez nagyon nem szeretném.
kilibarca
Capitá del Barça

2012.05.12. 18:41:59

Tim írta:Jókat vigyorgok magamban... :lol:
Bale ne jöjjön,mert csak gyorsan fut,meg bead. Neymar ne jöjjön,mert csak cselezni tud,és az acélos Granada védők megeszik reggelire.
Tehát nekünk olyan kell aki nem szaladgál,és nem tud cselezni. De vajon hol találunk ilyet :-k Viccet félretéve,ezért a két fickóért kb. egész Európa sorban áll,mondom ezt úgy hogy nem vagyok sem Bale,sem Neymar fan.
Egyébként szinte biztosra veszem hogy Neymar nálunk fog kikötni,ha nem is idén,de jövőre tuti,hála Rosselnek.
És azt már csak nagyon halkan jegyzem meg,hogy akár tüntethetünk is,de a vezetőség azt fogja leigazolni akit a leghasznosabbnak tart,hívják bárhogy is.
Vége egy normális gondolkodású ember teljesen egyetértek. Neymar szerintem is itt fog kikötni Rosell miatt (kb mint Laporta-Henry). Ezek alapján meg jobb lenne ha előbb jönne mint utóbb szerintem. Kicsit vissza kéne vegyen az arcából és nem lenne vele probléma. Másrészt mez eladásból reklámokból elég jól jönne vissza pénz mert már most ismeri mindenki Európában. Ha nem válna be nálunk akkor is tovább lehetne passzolni mert ő egy "sztár" .

Távozókra leszek kíváncsi nagyon én tippem Tello,Keita,Adriano és valamiért úgy érzem Pedro is ha jönne egy támadó . Alvest semmi pénzért nem adnám el.
Tim
Mezei fórumozó

2012.05.12. 18:29:30

Jókat vigyorgok magamban... :lol:
Bale ne jöjjön,mert csak gyorsan fut,meg bead. Neymar ne jöjjön,mert csak cselezni tud,és az acélos Granada védők megeszik reggelire.
Tehát nekünk olyan kell aki nem szaladgál,és nem tud cselezni. De vajon hol találunk ilyet :-k Viccet félretéve,ezért a két fickóért kb. egész Európa sorban áll,mondom ezt úgy hogy nem vagyok sem Bale,sem Neymar fan.
Egyébként szinte biztosra veszem hogy Neymar nálunk fog kikötni,ha nem is idén,de jövőre tuti,hála Rosselnek.
És azt már csak nagyon halkan jegyzem meg,hogy akár tüntethetünk is,de a vezetőség azt fogja leigazolni akit a leghasznosabbnak tart,hívják bárhogy is.
Kép
krosz31
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2012.05.12. 18:02:47

LG írta:
krosz31 írta:nem értem ,hogy mi a baja itt a legtöbb embernek bale-el.....ugyanazt csinálja mint alves csak ő a bal oldalon...
Azért ez elég túlzás. Bale technikailag sehol sincs Alveshez képest, aligha lenne képes olyan összjátékokra, amit Alves Messivel szokott bemutatni. Egy sima brit futóbolond.
Bale Wales-i
Lehet, de a stílusa angol.
csak azért mert nem láttunk tőle ilyet azért nem kell ezt mondani...alexis-nek sem ment eleinte ez a tiki-taki játék de hozzászokott és megy neki az összjáték...szerintem megérné leigazolni mert ha megtanulja ezt a játékot a bal szélünk is olyan erős lesz mint a jobb
zola8787
Director del Fútbol

2012.05.12. 17:36:54

Ahogy az összes többi angol játékos is.

Bale Wales-i
Pontosan ezért kérdeztem :) De nem kötözködök Capon, értem mire mondod. Az angolok nem olyan hú de jó focisták, csak ott vannak igazi edzők és tudtak változtatni a csapaton, amit Pep itt sose tudott, ezért nem tartom nagy edzőnek, de na befejeztem :D

Jöjjön 1 védő meg 1 csatár oszt jóság van. (persze nem a tarcsiból)
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.05.12. 17:14:21

krosz31 írta:nem értem ,hogy mi a baja itt a legtöbb embernek bale-el.....ugyanazt csinálja mint alves csak ő a bal oldalon...
Azért ez elég túlzás. Bale technikailag sehol sincs Alveshez képest, aligha lenne képes olyan összjátékokra, amit Alves Messivel szokott bemutatni. Egy sima brit futóbolond.
Bale Wales-i
Lehet, de a stílusa angol.
krosz31
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2012.05.12. 16:57:21

nem értem ,hogy mi a baja itt a legtöbb embernek bale-el.....ugyanazt csinálja mint alves csak ő a bal oldalon...
bali 15
Director del Fútbol

2012.05.12. 16:47:17

Bale Wales-i

Kép
Capon
Llegenda del Barça

2012.05.12. 16:39:45

Ahogy az összes többi ANGOL JÁTÉKOS IS :)

szerk.: bali jogos :lol:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2012.05.12. 16:51:48-kor.
zola8787
Director del Fútbol

2012.05.12. 16:23:03

Capon írta:
Bob_Marley írta:Szerintem Bale nagyon túlértékelt figura, ár/érték arányban jóval megfelelőbb játékost tudunk hozni.
Aki egy egyeneset tud a labdába rúgni az már sztárjátékos náluk.
Itt csak az angol játékosokra gondolsz? Vagy csapatokra? mert 1 angol vert ki minket a BL-ből.
Capon
Llegenda del Barça

2012.05.12. 16:19:38

Bob_Marley írta:Szerintem Bale nagyon túlértékelt figura, ár/érték arányban jóval megfelelőbb játékost tudunk hozni.
Aki egy egyeneset tud a labdába rúgni az már sztárjátékos náluk.
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.05.12. 16:14:39

Bob_Marley írta:Azért a kontra támadás fogalmát is mi alkalmazzuk, nem egy teljese kihalt fogalom nálunk.Rengetegszer fordul elő, hogy labdaszerzésből 3-3 elleni szitu alakul ki s gyors ellentámadással (kontra) alakítunk ki nagy helyzetet vagy lövünk gólt.
Így is van, szerintem sem kihalt dolog. Néha a kontra abban merül ki, hogy Messi egyedül végigviszi 6 emberen olyan gyorsan, hogy fel sem tűnik, hogy az volt.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.12. 16:09:02

Azért a kontra támadás fogalmát is mi alkalmazzuk, nem egy teljese kihalt fogalom nálunk.Rengetegszer fordul elő, hogy labdaszerzésből 3-3 elleni szitu alakul ki s gyors ellentámadással (kontra) alakítunk ki nagy helyzetet vagy lövünk gólt.

Szerintem Bale nagyon túlértékelt figura, ár/érték arányban jóval megfelelőbb játékost tudunk hozni.
Kép
Kép
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2012.05.12. 15:58:47

daffy írta:
és szerintetek mikor sprintelne ilyeneket? nem kontracsapat a barca,bale legnagyobb erénye ezzel meghal. mikor van lehetősége mindent ellődözni? soha. vennétek egy csórit,aki a gyorsaságából él egy olyan csapatba,akik az ellenfél tizenhatosán passzolgat. hát,eszem-fszom megáll
mutasson valaki 3 olyan meccset,amikor egy futó hiányzott a barcából
Ahogy sokan én is osztom daffy véleményét ez ügyben.

Nem azért nem kontrázunk mert egyik játékosunk sem képes lenyomni egy 50 m-es sprintet!!! Hanem mert egyáltalán nem volt benne a taktikai repertoárban és ahogy láthattuk is párszor, nem is nagyon volt ez begyakorolva a csapatnál.
A beadások is sokszor azért nem jönnek be (mert elég gyatrák) mert hova, kinek akarják beadni 4 védő közé? Akik már elosztották az embereket és a területet is maguk között mert 3 vonalban védekeznek.
Akkor szoktak jobban elsülni a beadások mikor ütemből érkezünk a kapu elé.
Csak hogy egy példát említsek. Alvesnek is azok az ívelései mennek jó helyre amiket úgy a félpálya magasságából küld előre mikor még van üteme a támadásnak. Az összes olyan beadás halálra van ítélve amit az ellenfél 16-osának magasságából lövünk be. Mert akkor a támadónk már állva várják a labdákat és a védelem már felkészült rá.
Bale meg mikor tudna itt egész pályás sprinteket lenyomni mikor az ellenfél 9-10 emberrel védekezik?
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.05.12. 15:45:19

Stalkyard írta:
barca99 írta:
Ebben egyetértünk, én már múltkor is elsírtam itt, hogy senki nem tudja megközelíteni azt az elegenciát és stabilitást, amit Abidal nyújtott. De még véletlenül sem merülnek fel olyan stílusú játékosok nevei, mint a franciáé.
Miért melyek azok a játékosok, akik olyan stílusúak mint Abidal? Mindenfajta költözködés nélkül kérdezem. Kikre gondolsz?
Nem tudom kikre gondolt barca99, nyilván nem hemzseg a piac az ilyen játékosokkal. Viszont ami azt illeti, Vertonghent egyre szívesebben nézegetném el nálunk... Középhátvéd és balhátvéd egyaránt, ráadásul a védekezősebb fajtából, mint Abidal. Fiatal, technikás, Ajax nevelés, relatíve olcsó. Ha csak őt hoznánk a védelembe, akkor már elégedett lennék. Bárki más jön bal oldalra, még mindig kelleni fog valaki középre.

Előre pedig Muniain lenne optimális szvsz, de ezt már írtam és volt is talán róla szó valamikor régebben.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Stalkyard
Director del Fútbol

2012.05.12. 15:38:36

barca99 írta:
Ebben egyetértünk, én már múltkor is elsírtam itt, hogy senki nem tudja megközelíteni azt az elegenciát és stabilitást, amit Abidal nyújtott. De még véletlenül sem merülnek fel olyan stílusú játékosok nevei, mint a franciáé.
Miért melyek azok a játékosok, akik olyan stílusúak mint Abidal? Mindenfajta költözködés nélkül kérdezem. Kikre gondolsz?
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Válasz küldése