Gareth Tello írta:messideco írta:Hombre, a Schalkét a tízbe sem várod?
Szerintem meglesz a dobogó az idén is. A Bayernre ment a voks.
Raúl nélkül a kiesés ellen fognak küzdeni.

Egyébként gyengébb szezont várok tőlük, bár lehet, hogy kicsit túlzás volt a top 10-ből kihagyni őket, a 9. hely azért csak meglesz.

Azért érdekes ,h a Schalkét csak a 9. helyre várod ,míg a tavaly a kiesés ellen küzdő hamburgot negyediknek várod !
Az én véleményem átfogóan a Bundesligáról :
Idén már a Bayern fog ünnepelni ,sztem ebben az évben mindent alá rendelnek a a bajnoki címnek ,meglepetés csapat lehet a werder és hoffeinhem .A dobogó első két foka már foglalt (Dortmund,Bayern) ,a harmadikért viszont nagy csata lesz a Leverkusen(ha megtudják tartani Schürlét) a Werder és remélhetőleg köztünk (Schalke). Akik meglepően nagy lebőgést várok az a Borussia M´gladbach ,sztem nem fogják bírni a terhelést két fronton és ez a majd a bajnokság rovására fog menni mint pl nekünk a 2010-11-es idényben !
A Schalke-ről:
Szerintem jól igazoltunk eddig ,Neustädter-t és Barnettát is erősítésnek tartom , végleg megszereztük Obasit akinek nagyon örülök és reméljük ,h Huntelaar-t is megtudjuk tartani és akkor a támadó szekció jó lesz ! Sokat várok a csapatól ,nem lenne rossz ha megint odaérnénk a kupa döntőbe +szeretném ha harcban lennénk a bajnoki 3 helyért ,de nemzetközileg nem várok sokat ,oda még sztem kevesek vagyunk!Na meg persze az se lenne rossz ,ha idén oda tudnánk piszkálni a Dortmundnak meg a Bayernnek
Kösz ,hogy elolvastad !