Gareth Tello írta:Bundesliga's Top Rated Youngsters
Az ex-castillás Carvajal is villog a Leverkusenben.
Müller 14 meccs, 9 gól, 7 gólpassz. Sosem szerettem igazán, nem is értettem, mit sztárolnak benne annyira, de azért ez nem rossz.
Müller averages an outstanding 3.1 shots and 2.3 key passes per game.
Nekem nagyon tetszett a játéka 2010-ben, amikor berobbant. Akkor remekelt a Bayernban és a válogatottban is. Aztán lehozott két pocsék szezont, azt hittem, hogy ezzel ki is fújt, idén tavasszal a BL-ben, és a VB-n is a hajamat téptem a szerencsétlenkedéséétől. De most végre talán visszatalál a helyes útra.
Barcaman14 írta:Azt hiszem eldőlt a bajnoki cím sorsa, hozzáteszem sajnos.

A Bayernhez legközelebb a Leverkusen van 11 pontra, de nem érzem bennük, hogy ezt innen behozzák. A Dortmund már 14 pontra van. A BL-ben zseniális teljesítményt nyújtanak, de ez sokat kivesz belőlük, ami meglátszik a bajnokságban.
Még a Schalkéban bíztam, de ők is leeresztettek. A bajorok kerete bivaly erős, és úgy látszik idén senki nem tudja felvenni a versenyt velük.
Egyébként elképesztő, hogy milyen ütemben fejlődik a Német foci. 7 csapatuk is megérte a tavaszt nemzetközi porondon, a bajnokságuk a Spanyol és az Angol után már ott van a 3. helyen. Folyamatos telt házas, jó iramú, élvezhető meccsek. A válogatott is ott van a tűz közelében, bár még nem sikerült maradandót alkotni, de úgy érzem, hogy a brazíliai VB-n komoly esélyekkel indulnak, addig még jobban összeérnek, elképzelhető, hogy arannyal térnek haza.
Hasonlóan gondolom én is. A Bayern innen nem engedi már ki a kezéből a bajnoki címet, a Dortmundnak remélem azért a 2. hely meglesz.
A német foci fejlődése egy abszolút tudatos építkezés eredménye, egész Németországban kiváló utánpótlás nevelés folyik, remélem hamarosan a válogatott szinten is megjön a hőn áhított siker.
Egyébként úgy gondolom, hogy ha a bajnokságok erősségét nézzük, le fogják hagyni hamarosan az angolokat. A BL-ben két csapat maradt a PL-ből, az Arsenal, és MU. Az az Arsenal sajnos az egyik leggyengébb a 16-os mezőnyben, szerintem a következő körben kiesnek bárkit is kapjanak. De a MU sem túl acélos, már ők sem az a színvonalat képviselik, amit két éve. A németeknél maradt a Schalke, aki véleményem szerint hasonló szint az Arsenallal, a Dortmud, akit tartok olyan erősnek, mint a MU-t, és Bayern, akit jelenleg a Barca után a 2. legerősebb csapatnak tartok Európában. Az EL-ben is több vizet zavartak a németek az angoloknál az elmúlt években, és ez szvsz idén sem lesz másképp.
Emlékszem, a 2000-es évek közepén még az felmerült, hogy ha a német csapatok nem javulnak, elveszthetnek egy újabb BL helyet. Aztán mikor már feljövőben voltak, és kiderült, hogy az olaszok kárára ők indíthatnak négy csapatot, sokan itt fórumon felháborodtak. De az idő azt hiszem igazolta, egyértelműen jó döntés volt.