2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
azért egy júliusi műtét után a szeptemberi kezdés nekem még kicsit korainak tűnik, bár nem vagyok doktorzsolt007 írta:Júliúsban műtenek legközelebb, utána pedig reményeim szerint szeptember körül már eltudok dőlni jobbra-ballra és indulhat az öregfiúkBercy írta:Meg a kiesés elkerülésezsolt007 írta:Csak a győzelem lehet a cél
Hogy rehabilitálodsz Zsolti? Mikor lehet bevetni?
Csak jelzem Silvát megműtötték, így lassan megalakíthatjuk a HFCB öregfiúkat
Júliúsban műtenek legközelebb, utána pedig reményeim szerint szeptember körül már eltudok dőlni jobbra-ballra és indulhat az öregfiúkBercy írta:Meg a kiesés elkerülésezsolt007 írta:Csak a győzelem lehet a cél
Hogy rehabilitálodsz Zsolti? Mikor lehet bevetni?
Csak jelzem Silvát megműtötték, így lassan megalakíthatjuk a HFCB öregfiúkat
Meg a kiesés elkerülésezsolt007 írta:Csak a győzelem lehet a cél
Nekem nem jó a szombat, ma viszont megyek!Bercy írta:Szurkolói Torna
2012.05.19 Szombat
Jó lenne tudni, mert nem látom Láma, Dopi, Háze, nevét pl. a listán, de Viktor és Bence ott vannak.
Jó lenne ha nyilatkoznának és, hogy mit sikerült intézni a többiekkel, mert szeretném időben tudni, hogy miként tervezzem a szombatomat.
hehehe...akkor már maradok arra a két meccsre isRonaldinho 17 írta:Csoportkör után szabad vagyBercy írta:Szurkolói Torna
2012.05.19 Szombat
1. Zoli kapus
2. Melkor
3. Marci
4. Viktor
5. Bence
6. Zsolti
7.
8.
9.
10. Bercy
Melkor sikerült érdeklődni a torna ügyében a többiektől? (Kezso, Szilárd, Levi)
Jó lenne tudni, mert nem látom Láma, Dopi, Háze, nevét pl. a listán, de Viktor és Bence ott vannak.
Jó lenne ha nyilatkoznának és, hogy mit sikerült intézni a többiekkel, mert szeretném időben tudni, hogy miként tervezzem a szombatomat.
Csoportkör után szabad vagyBercy írta:Szurkolói Torna
2012.05.19 Szombat
1. Zoli kapus
2. Melkor
3. Marci
4. Viktor
5. Bence
6. Zsolti
7.
8.
9.
10. Bercy
Melkor sikerült érdeklődni a torna ügyében a többiektől? (Kezso, Szilárd, Levi)