Én LG ellentettje vagyok

Nem mondom, hogy válogatós vagyok, s édesanyám főztje mindenek felett áll, de a halat nem eszek, pedig horgászni szeretek, de büdös szálkás macerás

Szárnyasból minden jöhet csirke,pulyka,kacsa, liba.De alapvetően húsból elmondható hogy minden (ne legyen zsíros azért), kivéve a vízben úszkáló barátaink .Nálunk iszonyat horror áron van sajnos a marha, de jól kisütve burgonyapürével mennyei.
De pl a gyümölcs-hús kombóért sem rajongok, Hawaii pizzával kilehet kergetni a világból....
Rántott tök/padlizsánt én is szeretem , s a padlizsánkrémet meg kifejezetten imádom
De a legnagyobb kedvenc a töltött paprika, főleg mikor a végén lehet kenyérsarokkal tutymákolni a levét.
Szeretem a csípős dolgokat, szeretem a kínai kaját, chili con carne-t gyros is csak csípőssel, olyan joghurtos öntet pfejj
Nem vagyok kifejezetten édesszájú, de a sütemények között is nagyjából bármi jöhet, Mignont és a Habcsókot csak sortűz előtt vagyok hajlandó elfogyasztani, de azonkívül bármi.
Leveseket nagyon szeretem, húsleves, frankfurti, karfiol, zöldborsó, szeretem a fokhagymát egy jó fokhagymás krémleves nyamm