Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
OMGmessideco írta:Mi mit?
Azért akartam, hogy a lelkem nyugodjon meg... Fél óra múlva utazom vissza KV-ra, addig le tudnám tölteni.
Ok.Bob_Marley írta:Mindegy majd akkor este, bár elvileg Kedden kellene, már előző héten se bírták ki páran s Hétfő lett belőle, most meg már Vasárnap vanmessideco írta:Hát ö, egyeseknek nem fog tetszeni, de beteheted szvsz
Hát nem egyszerű film az tutiBob_Marley írta:Írhatom most is?messideco írta: Bob nemsokára bedobja az ajánlást remélhetőleg.
Eazzy ajánlására múltkor megnéztem az Ananász expresszt beteg egy film, de szórakoztató, főleg a dealer csávó a kemény benne meg a haverja RedTesók, öri barátok
Mindegy majd akkor este, bár elvileg Kedden kellene, már előző héten se bírták ki páran s Hétfő lett belőle, most meg már Vasárnap vanmessideco írta:Hát ö, egyeseknek nem fog tetszeni, de beteheted szvsz
Írhatom most is?messideco írta: Bob nemsokára bedobja az ajánlást remélhetőleg.
Ez jól hangzik, meglesem. Köszi.sjay írta:Snowtown - Ausztrál csontig hatoló pszicho-dráma (ha van ilyen)
Kíváncsi lennék a véleményedre.![]()
Snowtown - Ausztrál csontig hatoló pszicho-dráma (ha van ilyen)lui1698 írta:Ezek is jó filmek.messideco írta:Akkor:
Klaas- észt film
Die Welle, Das Experiment, Das Leben der Anderen - német filmek
Az ördög ügyvédje(megvoltmármindazösszes.)
Ezek is jó filmek.messideco írta:Akkor:
Klaas- észt film
Die Welle, Das Experiment, Das Leben der Anderen - német filmek
Az ördög ügyvédje
Mulholland Drive-hoz most nagyon nincs hangulatom, másik kettő megvolt.messideco írta:Brother lui: Mulholland Drive, Sleepers, Shame, Huligánok. Így most kapásból.
Megnéztem, tényleg nagyon hasonlít a Faunra, zene meg úgy az egész film. Lehet, hogy úgy gondolták, hogy kipróbálják bejön e a népnek ez a stílus, aztán ha igen akkor dobbantanak a Faunnal.visca el barca írta:nem, nem, nem és nem. vhogy nem érzem ezeket a filmeket mostanaban.lui1698 írta:Ördöggerinc
hihetetlenul egyszeru film, látszik h a faun labirintusának az előfutára. nem mondom h sajnáltam rá azt a 100 percet, de még1x megnézni biztosan nem fogom.
a gyerek viszont oriait jatszottak benne, ügyesek voltak![]()
lui, sikerült megnézni?
nem, nem, nem és nem. vhogy nem érzem ezeket a filmeket mostanaban.lui1698 írta:Ördöggerinc
Dokumentumfilmet.soadroli írta:Paul Greengrass filmet készít az FC Barcelonáról
Nah igen, majd holnap és holnapután meglátjátok azokról hogy vélekedem. Egyébként önálló filmként néztem, amikor láttam még nem gondoltam hogy a másik kettő ilyen zseniális lesz. Azok fényében 6-7 pont körül lenne.visca el barca írta:hát aki a bosszu urára képes 8 pontot adni, azt mindenképpenlui1698 írta:No lám.sjay írta:A bosszú ura kritikám. (Remélem nem off)
VEB, bevegyük a srácot az ázsiai filmklubunkba?![]()
a trilogia messze legrosszabb darabja, abszolut nem méltó a másik kettőhöz