2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
RISZPEKT!Léfe írta:Nem kell mindig nyerni, csak többször,mint a vetélytársak.
Ne haragudjatok de én Carlosban nagyon nagyot csalódtam...Léfe írta: Carlost mindig kedveltem , de tény hogy kezdi elveszteni az agyát, és elég sokszor sportszerütlen. Ez a szenvedés - vigyorgás gusztustalan volt.
Kigyütt szépen, hogy az osasunai focisták nem kedvelik igazán a "galaktikusokat" , de aztán a Madrid is felvette a kesztyűtZsolti írta: amúgy mindkét csapat elég debil módon játszott szerintem.aprították egymást rendesen.
Jajj de nagy.Ronaldinho 17 írta:Hát ez hihetetlenTulajdonképpen az egész meccset 10 emberrel idegenben játszó OSASUNA lefocizta a Real Madridot !!Végülis a hazai pályán játszó kiscsapat szerzett nagynehezen 1 pontot az emberhátrányban nyomuló nagycsapat ellen
Igaz.De ha van esze úgyse jönLos Banditos írta:Igaz hogy akár Wenger is mehet a Realba edzőnek?
Ez szerintem nem így van, ha igazán köpködős fórumot akarsz látni akkor nso.huwg18 írta:A hozzászolások egyre gyengébbek.HAnonymus írta:Nyilván megszakad egyszer minden sorozat, de addig örüljünk amíg nyerésben vagyunk. Azt azért elmondhatnád hogy mért lesz egyre alacsonyabb a színvonal.
Mindenki csak köpködni jár ide, rosszabb mint egy politikai fórum.
Ott sem szokás az eurobarcát szidni... Hacsak át nem jön néhány jóember "gratulálni" meccs után. De azokat is törölni szoktuk... Szóval, nem értelek...Kluivertinho írta:Ősmadridista barátunk...www.madridista.hu ezt ajánlom neked ha az eurobarcát akarod szidni
A hozzászolások egyre gyengébbek.
Beálítottságom két hsz-el lejebb!Ősmadridista barátunk...www.madridista.hu ezt ajánlom neked ha az eurobarcát akarod szidni
Ősmadridista barátunk...www.madridista.hu ezt ajánlom neked ha az eurobarcát akarod szidniwg18 írta:A hozzászolások egyre gyengébbek.HAnonymus írta:Nyilván megszakad egyszer minden sorozat, de addig örüljünk amíg nyerésben vagyunk. Azt azért elmondhatnád hogy mért lesz egyre alacsonyabb a színvonal.
A hozzászolások egyre gyengébbek.HAnonymus írta:Nyilván megszakad egyszer minden sorozat, de addig örüljünk amíg nyerésben vagyunk. Azt azért elmondhatnád hogy mért lesz egyre alacsonyabb a színvonal.
Soha nem voltam madridista!Los Banditos írta:Egy újabb madridistawg18 írta:Mi sem fogunk örökké nyerni! Ezt jó lenne ha szem előtt tartanátok! Nem lehetek ennyire elfogultak...
Itt egyre alacsonyabb kezd lenni a színvonal!![]()
![]()
Egy újabb madridistawg18 írta:Mi sem fogunk örökké nyerni! Ezt jó lenne ha szem előtt tartanátok! Nem lehetek ennyire elfogultak...
Itt egyre alacsonyabb kezd lenni a színvonal!