Nem tudom mit nem értesz ezen, hiszen pont magad is leírtad. Az a mák, olyan csatárok, mint Lavezzi, Cavani, Messi, Sanchez, Ribery, Robben, Gomez kb. 10%-os helyzetkihasználással működtek ellenük, és nem is egyszer. Az a mák, hogy a világ legjobb játékosa nem talál be nekik még tizenegyesből sem. Pont a Napoli, Barca, Bayern bénasága volt az ő mákjuk. 450 perc, és ezen csapatok valamelyikének csak 1 (!!!) helyzetet, sőt utóbbi kettőnek csak egy tizenegyest kellett volna berúgnia, és nincs Chelsea-győzelem. Erre nehogy azt mondd már, hogy taktika....LG írta: Azt még mindig nem értem, miért mák, h az ellenfél kihagyja a helyzeteit. A Chelsea oldaláról persze vehetjük máknak, ugyanakkor a másik oldalról ez a mi, illetve a Bayern bénasága is.
Azért gondoljátok már végig, hogy mit beszéltek! Eredményes védekezés? Rekordmennyiségű gólhelyzetet alakítottunk ki ellenük, még a Leverkusen alázásakor sem kerültünk ennyiszer ziccerbe... Bayern is a a rendes játékidő vége felé asszem 23 lövésnél járt...geridoss írta:Ilyen eredményesen végig védekezni a Barca ellen 2x90 percet, és a Bayern ellen 90 percet a döntőben mi, ha nem órási erőket mozgósító munka???
Taktikailag megvertek mindenkit, és ez az, ami számít. Tetszik, nem tetszik, ők nyertek. Ne hidd, hogy nekem tetszik ez a játék... Koránt sem! De van aki azért néz focit, mert a taktikus védekezést szereti
Van a taktikus, eredményes védekezés, amit a 2009-es elődöntőben is játszottak, meg amit a Rubin Kazany művelt ellenünk, de ez közelében sem volt annak
Úgyhogy ha a taktikus, védekező foci magasiskoláját keresitek, sztem másfele nézelődjetek