Na nem húzom az időt leírom az én ajánlásomat.
Úgy gondoltam mindenféleképpen olyan filmet választok, amit lehetőség szerint nem látott mindenki, így úgy gondoltam európai filmek között kutakodok.
Elsőre mint már írtam az
Éli az életét című Godard filmet gondoltam, csak a fekete-fehér mivolta miatt azt elvetettem, de klubbon kívül ajánlom mindenkinek, mert remek film. (Kifulladásig nem felejtettem el, már be szereztem

)
Úgyhogy 4 filmet szedtem össze, amiket láttam és tudom hogy nagyon jók.
De nem tudtam választani, ezért kurdtot kértem meg, hogy segítsen, s mindegyik filmet személy szerint imádom,d e csak 1 lehet, s ezek közül is talán a legjobbat választottuk közösen.Köszönöm utólag is a segítséget.
Az egyik a
Felperzselt föld volt, de azt mivel nem olyan régi, s volt itt róla szó, ezért elvetettem.
A második a
Titkok és hazugságok című film,
emberi kapcsolatokról szól, egy fiatal nő (Hortense), kideríti ki az anyja mert kiskorában adoptálták, s felkeresi, de külön pikantériát ad a filmnek, hogy osztálykülönbségek vannak, illetve a gyerek fekete bőrű az anya meg fehér, s akkor ott van még a család aki nem tud róla, s a végén teljesen összekuszálódik a dolog, s mindenkiről kiderülnek a titkai, remek film.
3ik lehetséges lett volna egy spanyol film
Rossz nevelés homoszexualitásról vallásról, paráználkodásról, krimi történettel, ez is remek film, ráadásul lehet sejteni a dolgokat, de a végére nagy csavar van, a pap felbukkanásával.Illetve nagyon jó, hogy milyen jól játszik a film az időbeli ugrásokkal, s ismerjük meg a főszereplő fiúkat
És végül amit választottam, mert kurdt s szerintem is remek film, ráadásul kötelezően mindenkinek látnia kell, ha esetleg eddig nem történt volna meg, ez pedig
Nagyítás imdb:
http://www.imdb.com/title/tt0060176/
Nagyon kíváncsi vagyok ki hogy fogja emészteni, fogadni, előre mondom remek film, s nem szabad látszólag "semmit mondó" dolgok mellett csak úgy elsiklani, mert pont azokban van az igazán rejtett kincs.Vagy mégsem?

És úgy mondom ezt, hogy alapvetően én a reális oldal látom.De többet nem írok, nézzétek meg.
Remélem nem látta mindenki, s kurdt azért nézd meg te is még egyszer, én is megteszem, mert tényleg kivételes film.
szóval
Antonioni-Nagyítás