Én is pont ezen gondolkoztam a napokban, hogy milyen erős lenne a spanyol válogatott 4-3-3-ban.Game90 írta:Spanyolok középpályán rendesen el vannak eresztve, védelem is úgy-ahogy okés, de a csatároknál lehetnek problémák. De Gea-t és Soldado-t vittem volna, Puyol és Villa sérüléséért nagy kár, simán a kezdőben lettek volna. De még így is az egyik legnagyobb esélyesek, de ehhez az is kéne, hogy Del Bosque elfelejtse a 4-2-3-1-et és átálljon 4-3-3-ra, de erre nincsen sok esély, pedig megnéznék egy ilyen kezdőt: Casillas - Ramos, Javi Martinez, Piqué, Alba - Xavi, Busquets, Iniesta - Mata/Cazorla, Llorente, Silva/Fabregas. Aztán ez helyett majd lesz egy Arbeloa, Xabi, Torres-féle kezdő...

Érdekel, hogy mire mennek a spanyolok, nem tudom kié lesz majd a góllövő cipő, talán Llorrentében tényleg bízhatnak. Pedro már csak taktikai okokból is befér, Lahm mellé oda lehet rakni, ő futkározik vele kilencven percet. Plusz ő a fontos gólok embere, bár idén nem futott nagy szezont, de hát megcsinálta ezt Zidane is 2006-ban, hogy egy kevésbé jó klubszezon után oktatott a VB-n. Ha Torres ismét felsül, az elég kellemetlen lesz... oké, a VB előtt sérült volt, de most kapott lehetőséget, és a szezon végén villantott pár életjelet.
Egyébként nem mindegy ki a harmadik számú kapus?