Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
ha még nem láttál egy star wars-ot sem akkor: 1: 10 büntető fekvőtámasz, 2 azonnal nézd meg: 1. Baljós árnyak, 2. klónok támadása, 3. sithek bosszúja, 4. Az új remény, 5. A birodalom visszavág ( nekem ez a kedvencem) 6. A jedi visszatérTorghelleSandor írta:Elég tudatlan vagyok Star Wars téren,szóval egy olyan kérdésem lenne,hogy a filmeket a megjelenési vagy a cselekmény szerinti sorrendben érdemes megnézni annak aki még egyiket se látta?
Miért? Ennek a hasadt személyiség ("split personality") dolognak, amitől szuperhős lesz valaki, mindig is lehetséges "velejárója" volt a homoszexualitás, Batman esetében különösen...
Hát bizony, sajnálom is szegény Bob-ot, ő kénytelen lesz beérni mindnyájunk kedvenc Béluskája filmográfiájának lepörgetésével.visca el barca írta:jó év ez annak aki szereti az ilyen filmeket...
várós.messideco írta:Szerintem a királynő szebb, mint Hófehérke
Amúgy kíváncsi vagyok milyen megítélése lesz a filmnek. Amúgy Charlize nem vállalta el a J.Edgar szerepét, hogy erre a filmre koncentrálhasson. Kiderül, hogy melyik lett volna jobb választás.
én vagy 3 honapja láttam, tényleg jó.kanty írta:Nem tudom, h ezt láttátok-e, ha nem akkor szerintem érdemes rászánni másfél órát:
http://www.youtube.com/watch?v=toFB2MXqMJU
A filmben elhangzottak, történtek mellett nekem még az fura, h egy ilyen filmet, így letudtak forgatni. Manapság ez kivitelezhetetlennek tűnik.
átmentunk az off-bamessideco írta:Teljesen igazad van, de pl. más egy szegény ember esetében, aki fizetésének háromnegyedét gyógyszerekre és orvosokra költi, és más egy millomosnál...
Hát nem tudom. Nekem teljesen egyértelmű volt,hogy abba az irányba halad. Mikor folyamatosan csalódott az új ápoló(k)ban, szakállat növesztett, teljesen elhagyta az életkedv.Faust írta:Nem feltétlenül, sőt, szerintem elrontaná az egészet. Nem erre van kihegyezve a hangulat.
kipróbálnád?messideco írta:Lehetsz béna, de ha gazdag vagy bodog életed lesz...
eskü, pont ez jutott eszembe mialatt néztem a filmet... Olyan Call of Duty beütése van, illetve Battlefield 2 vagy 3... Überállat!visca el barca írta: vagy call of duty fanatikus, annak kötelező.
gondolom nagyobbat ütne az egész ha Philippe meghalna, én azt "vártam" végig a filmben,hogy mikor jön már a nagy dráma. bár nálam így is 10pont.Faust írta:Intouchables
Életrevalók (2011)
Na, ez már film.
Nagyon tetszett, remek kikapcsolódás volt. Bár megtörtént eseményen alapszik, nekem kissé...nyál a film alapja, szerencsére azonban a megvalósítás messziről kerüli a túlzásba vitt érzelmességet, helyette kapunk egy jóleső, humoros, sokakat minden bizonnyal megindító feelgood dramat.
A színészek remekek, bár bevallom, egyikőjükről sem hallottam még. Philippe-ről első blikkre azt hittem, hogy Dustin Hoffmann.A látványvilág nagyon szép, kellemes a szemnek, ahogy a zene is a fülnek. A humor a helyén van, és néhol a cinizmus is.
Amikor az összetákolt festményről a vevő megtudja, hogy "ki volt állítva" Berlinben, rögtön milyen zseniálisnak találja.![]()
Hatalmas.
Igazából semmi baj nincs a filmmel, témája ellenére egy roppant könnyed, mégis ritka minőségű darab, jól esett a lelkivilágomnak. Bár a téma elég lassan van kibontva (nem mondanám hosszú filmnek, mert nálam egy igazán jó film kb. 1 óra 50 percnél - 2 óránál kezdődik tapasztalataim alapján), de egy percig sem untam.
Pontot csak azért vonok le, mert nagyobbat csak olyan dráma kap tőlem, amely picit...mélyebbre hatol, jobban elgondolkodtat, szóval a komolyabb hangvételű darabok - a legutóbbi ilyen kategória az Egy csodálatos elme volt, ajánlom mindenkinek a megtekintését. Ahogy ennek is.
8,5/10
és az úgy miért jó? nem tudom hogy jelentek meg,de az miért jó hogy pl. 4,5,6,1,2,3 sorrendben nézem?!kurdt írta:Megjelenés.TorghelleSandor írta:Elég tudatlan vagyok Star Wars téren,szóval egy olyan kérdésem lenne,hogy a filmeket a megjelenési vagy a cselekmény szerinti sorrendben érdemes megnézni annak aki még egyiket se látta?