Megint belemagyarázod a sajátodat....
Leírtam igen remek első sor, mert izgalom várható, s utáni még azt is leírtam Lewisnak örülök, mi volt ebben szerinted az annyira kárörvendő vagy provokatív???Helyezés számít honnan indul.Lewis hiába volt gyorsabb mindenkinél múltkor utolsó helyről indult, rohadtul érdekelt mindenkit, hogy gyorsabb volt....... (mielőtt elkezdenéd ezt is megmagyarázni, igen tudom mert nem volt elég benzin, s más a büntetés, Schumacher meg leküldte Sennát...)
Tőlem egyszer is láttál olyat vagy hallottál, hogy akárki legyen szeretem nem szeretem bármi, hogy lepatkányoztam volna vagy egyéb nyalánkabb jelzőkkel illessem???Én mindenkit tisztelek azért annyira, hogy nem írok le ilyet SENKIRŐL!!!És mikor leírom igen az bánt, hogy ilyen jelzőket nem lehet írni senkire, lehet vicces megjegyzéseket tenni, gúnyolódni, de ilyet nem, mert mindegyik ugyanolyan ember.
ozsimiki írta:
u.i.: olyat meg nem írtam,h soha nem gratuláltál neki.
Rendben ez igaz, akkor te meg minek jegyzed meg, hogy gratuláltál xy-nak akár szereted akár nem, mikor rólam is tudod hogy gratuláltam már akár Shcumachernek akár másnak???
Komolyan arról beszélünk, hogy én éppen kinek gratulálok vagy kinek nem???