Kash írta:
Örülök, hogy igy látod.
Nem akkor vannak gondok, ha hátrafelé passzol, hanem akkor, ha a passzai az ellenfélnél kötnek ki. Egyébként értem, hogy mire gondolsz, de hát Montoya csakis egy fajta védő, a védők általában a védők közt passzolgatnak, az inditásokból persze ők is ki kell vegyék a részüket, és pénteken Montoyanak nem 1 jó inditása volt, szépen feljött a támadásoknál, az 1. félidőben mondjuk 2-szer is az ellenfél 16-osán kivül helyezkedett.
Ha Xavi egyfolytában hátra passzolna, akkor én is igy reagáltam volna, mint te, dehát csakis egy védőről beszélgetünk.
Ui:
Én sem gondoltam arra, hogy Montoya már a következő idénytől kitűnően pótolja majd Alvest, csak arra, hogy ha beérik, akkor ez is megtörtnénhet, és én igenis pozitivnak itélem meg a kupán mutatott teljesitményét.[/code]
Hát az nekem alapból dilim, amikor hazapasszolják a labdát vagy az előre helyett ink megfordul vki és hátraadja, szóval én erre különöseebn érzékeny vagyok. Mikor Pique adogatja hátra a labdákat folyamatosan nagyon fel tud idegelni...
kiemelt részhez: szerintem mindig az ellenfél 16osán kívül helyezkedett

Értem amúgy mire gondolsz, de nekem hiába mondod a pozitív momentumait(mert nyilván azok is vtak és én is emlékszem párra), de azoktól független bennem most nem az maradt meg, h jó ő ide.
Egy védőnek nyilván sokszor kell hazapasszolnia, de azért 30-40-50mről, úgy, h választhatna közelebbi megoldást, ne Pintot válassza már...azt még inkább elnézem, h sokszor látszott a bizonytalanság rajta és emiatt rossz megoldást választott akár támadásban is mert biztos magas fokon van benne a lámpaláz, h ihrtelen egy ilyen fontosságú meccsen lesz kezdő...
Azt meg gondoltam (reméltem), h nem jövőre értetted a beérését...
Viszont felesleges ezen vitatkozni most, te pozitívan én negatívan láttam a döntőbeli teljesítményét, van egy olyan érzésem, h egyikünk se fogja meggyőzni a másikat
Lényeg,h 2-3 év múlva ne azon kelljen vitatkozni, h mennyire éri meg játszatni, hanem inkább, h kit kezdessünk az aktuális BL döntőn. Alvest v őt.