A horvátok bár nehéz csoportba kerültek, de úgy érzem, hogy tovább tudnak esetleg jutni.
Viszont az tény, h legutóbbi 4 tizijéből 3t! kihagyott...(BM, Bilbao, Törökország) ha jól tudom Granada vt az akinek még tizit lőtt, de a ugye bement.REMY írta:
amúgy szerintem CR leszólását a 11-es rúgások tekintetében nem akkor kéne csinálni amikor az év legfontosabb meccsén Messi is kihagyta a büntetőt![]()
Én nem láttam a meccset, de jó hogy szólsz.messideco írta:Hohó, nem láttam a 6-0-ás meccset, de letöltöm és megnézem. Afellay, van Persie, és Vlaar is gólt lőtt![]()
Kezdődjék az EB, Hup Holland, Hup!
Azért az az öngól nem igazán az övé. A kapus meg az egyik védő meg PepeMezner2 írta:Igazából mindent megkaptunk a Portugál-Török meccstől amit Barcásként értékelhetünkCR 11ese
Pepe öngólja,eb-n is hasonló jókat kívánok nekik,és úgy un block a luzitánoknak,még hogy Európa braziljai.... mint Makó Jeruzsálemtől...
Mit hagytam ki. Ismétlés mikor lesz, de komolyan?Mezner2 írta:Igazából mindent megkaptunk a Portugál-Török meccstől amit Barcásként értékelhetünkCR 11ese
Pepe öngólja,eb-n is hasonló jókat kívánok nekik,és úgy un block a luzitánoknak,még hogy Európa braziljai.... mint Makó Jeruzsálemtől...
Igazából már rájöttem: Roncika annyira fusztrált volt az elmúlt évek "sikerei", aranylabda "kupacai" miatt, hogy úgy hitte ha Messit utánozza, akkor talán újra menő lehet...REMY írta:jók ezek a TörökökPlayMaker írta:A favágó-szinész válogatott vegyescsapat épp ég Törökország ellen... Roncikának nem mennek azok a fránya tizik mostanság...![]()
68. perc 1-2
amúgy szerintem CR leszólását a 11-es rúgások tekintetében nem akkor kéne csinálni amikor az év legfontosabb meccsén Messi is kihagyta a büntetőt![]()
Mind a ketten akkor hibáztak amikor a legfontosabb lett volna belőni.
jók ezek a TörökökPlayMaker írta:A favágó-szinész válogatott vegyescsapat épp ég Törökország ellen... Roncikának nem mennek azok a fránya tizik mostanság...![]()
68. perc 1-2
épp most akartam megjegyezni énisK900 írta:http://www.goal.com/en-us/match/80425/n ... ay-by-play
A hollandok már 4-el mennek a félidőben.És ráadásúl Ibi is betalált!!!
Jelentkezem, én az Azzurrinak szorítok.LG írta:Sztem elég sokan vagyunk, akik nem a spanyoloknak szurkolnak. Holland szurkolóból is van jó néhány, elég sokan vannak, akik Argentínáért és Brazíliáért szorítanak(mondjuk ők az EB-n drukkolhatnak a spanyoloknak, de ők sem azok a fanatikus spanyol fanok). Rajtam kívül még tudok pár emberről, akik a németekért szorítanak. Sztem nagyjából a fórumozók fele nem a spanyoloknak szurkol.
Esetleg van aki az angoloknak, v. az olaszoknak szurkol? Mert olyan emberre nem emlékszem aki írta volna, h vmelyik e két válogatott közül lenne a favoritja.
Nyerjék a horvátok.Fernando írta:Én úgy vagyok vele, hogy tiszta szívből egyiknek sem tudok szurkolni. Spanyolok a kedvenc nálam is, de jó lenne, ha valamelyik kiscsapat nyerné meg az EB-t, csak ne úgy, mint a görögök bunkerfocival. Szerintem ez benne lehet egy svéd, egy orosz, egy dán csapatban.
Ha nem EB,akkor egyértelműen Brazília.(de nem mostanság szerettem meg őket).messideco írta:Csak kíváncsiságképp:
Hányan vannak a fórumról akik nem a spanyoloknak szurkolnak?
én senkinek nem szurkolok úgy kifejezetten,a franciákkal szimpatizálok és a németek játékát próbálom élveznimessideco írta:Csak kíváncsiságképp:
Hányan vannak a fórumról akik nem a spanyoloknak szurkolnak?
Hát én csak beraktam,hogy ki jut tovább 1. 2. helyen, és utána...kurdt írta:Arra kíváncsi lennék, hogy hogy hoztad össze (vagy hogy hozta össze a Sporthíradó), miután a spanyolok és a németek külön ágakon vannak...Sanama írta:sporthirado fb alkalmazásán lepörgettem az eb-t, és nálam megint egy spanyol-holland döntő jött ki. spayol-német , illetve holland-francia elődöntővel.
hát kíváncsian várom, szerintem msot egyetlen olyan csapat sincs, aki abszolút esélyes lenne.
Én is lejátszottam már és nálam Németország - Hollandia/Oroszország és Franciaország - Spanyolország elődöntők leszenek. És kövezzetek meg, de Németország - Franciaország döntő...