Úgy, mint szinte az összes: jó pénzértferninho írta:
hogy tudnak ilyen emberek a Realhoz kerülni, te uramatyám....

Úgy, mint szinte az összes: jó pénzértferninho írta:
hogy tudnak ilyen emberek a Realhoz kerülni, te uramatyám....
nekünk meg ilyenünk vanInitom írta: én ezért ülök le megnézni egy football meccset...
Hihetetlen jelenet![]()
én ezért ülök le megnézni egy football meccset...Mezner2 írta:kicsit off leszek de Real-Barca azért még
ez a jelenet gondolom mindenki emlékezetébe belevésődött![]()
http://www.youtube.com/watch?v=llr5PpALqeo
Már én is hányszor hallottam ezt a dumát, hogy Ronaldo komplettebb. De azért kifejlesztettem egy csattanós választ.recrea írta:Bajnokságban 7-1 Cr-nek.Kash írta:Komplettebb, akkor szoktak ezzel jönni, mikor Messi fejjátékáról van szó. De azért megnéznék egy statisztikát, hogy kinek van több fejes gólja minden tétmeccset figyelembe véve.
Forrás: http://www.marca.com/deporte/futbol/tro ... imera.html
Nemcsak akkor szoktak ezzel jönni, sok más tekintetben is (szabik, rosszabbik láb, távoli lövések). Cr valóban komplettebb játékos, Messi viszont őstehetség, született zseni, jobb játékos, más szint.
Bajnokságban 7-1 Cr-nek.Kash írta:Komplettebb, akkor szoktak ezzel jönni, mikor Messi fejjátékáról van szó. De azért megnéznék egy statisztikát, hogy kinek van több fejes gólja minden tétmeccset figyelembe véve.
Ronaldo fejét is képzeljétek elKatalány írta:Az hagyján, de képzeljétek el Jose fejét .sjd írta: Ettől függetlenül szép gesztus, de ezek utána nem mernék Pelé közelébe menni a helyében![]()
Madridban legalább 1 hónapig minden edzés után 1 órát fog kukoricán térdepelni
Az hagyján, de képzeljétek el Jose fejét .sjd írta: Ettől függetlenül szép gesztus, de ezek utána nem mernék Pelé közelébe menni a helyében![]()
"Meglátjuk, mi lesz, tudjuk-e majd tartani."bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... ja-2136843
Szép történet, tényleg.ferninho írta:én csak ennyit szólnék ehhez a sztorihoz...
http://madridista.hu/web/index.php?site ... so&id=8774
érdemes végigolvasni...
Te is sötéten látod a dolgokat...Kash írta:Hogy ha te magad is azt mondod, hogy szomorú ahogy reagáltak, akkor minek szólsz le? ráadásul ilyen hülyeséggel.Mert a Barcások mind tisztán látnak... Rolling Eyes
Persze ettől még tényleg az isz szomorú, amit ők reagáltak...
Persze hogy vannak a világon olyan Barca szurkolók, akik pont ugyan olyan sötéten látják a dolgokat, mint egyes realosok.
Én arra PRÓBÁLTAM rávilágitani, hogy még ezek után is védik őt, és olyanokat irnak hogy: "Kap a kislány ettől még nagyobb pofonokat". Nem egy 20 évesről beszélünk ember! Egy 10 éves kislánynak igenis ez a sorscsapás, ha az egyik kedvence nem irja alá a pólóját, attól függetlenül, hogy Barcás. Ittvan Cesc példája, dedikált egy Realos Özil mezt...
Persze értelek!Kash írta:...
Hogy ha te magad is azt mondod, hogy szomorú ahogy reagáltak, akkor minek szólsz le? ráadásul ilyen hülyeséggel.Mert a Barcások mind tisztán látnak... Rolling Eyes
Persze ettől még tényleg az isz szomorú, amit ők reagáltak...
Mert a Barcások mind tisztán látnak...Kash írta: Érdemes volt olvasni egyes helyeken ezt a cikket amit linkeltél, annyi vak Real szurkoló van ezen a világon, hogy az kész.
Az nem lehet ugye, h valaki azelőtt lett Real drukker, ami előtt ezek a játékosok oda mentek volna. Vagy, akkor más kedvencet kellett volna keresniük azoknak a drukkereknek?Barcaman1993 írta:
Most nem azért, de olyan emberektől, akik Mourinhonak, Pepenek, Ramosnak, Arbeloanak, Marcelona, Ronaldonak -és még sorolhatnám- szorítanak, azoktól mit vársz?
Ez már nevetséges. Mintha Pepe-n múlott volna egyszer is hogy törik-e az ellenfél lába/gerince/keze vagy sem.szóval olyat csinál nem is egyet, ami fáj jópár percig(sőt...), de azért lábakat nem tör.
Most nem azért, de olyan emberektől, akik Mourinhonak, Pepenek, Ramosnak, Arbeloanak, Marcelona, Ronaldonak -és még sorolhatnám- szorítanak, azoktól mit vársz?Kash írta: Érdemes volt olvasni egyes helyeken ezt a cikket amit linkeltél, annyi vak Real szurkoló van ezen a világon, hogy az kész.
Valaki azt mondta, hogy a lány kap még ennél nagyobb pofonokat is, Ronaldo MEGTEHETI.
Hát agyam eldobom!
Meg ugye, mikor kérdezték a rigmusokról, azt mondta:Barcaman1993 írta:Mindent elárul erről az emberről és a megítéléséről, hogy "Messi, Messi" skandallum fogadták Portugáliában. Gáz ez az ember.
"Jóképű vagyok, gazdag vagyok, tehetséges vagyok."
Mindent elárul erről az emberről és a megítéléséről, hogy "Messi, Messi" skandallum fogadták Portugáliában. Gáz ez az ember.