Barça vs. Real - El Clásico
én csak ennyit szólnék ehhez a sztorihoz...
http://madridista.hu/web/index.php?site ... so&id=8774
érdemes végigolvasni...
http://madridista.hu/web/index.php?site ... so&id=8774
érdemes végigolvasni...
madridista
Az nem lehet ugye, h valaki azelőtt lett Real drukker, ami előtt ezek a játékosok oda mentek volna. Vagy, akkor más kedvencet kellett volna keresniük azoknak a drukkereknek?Barcaman1993 írta:
Most nem azért, de olyan emberektől, akik Mourinhonak, Pepenek, Ramosnak, Arbeloanak, Marcelona, Ronaldonak -és még sorolhatnám- szorítanak, azoktól mit vársz?
Ronaldo bunkó volt, pont. Nem kell ezt annyit ragozni.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Ez már nevetséges. Mintha Pepe-n múlott volna egyszer is hogy törik-e az ellenfél lába/gerince/keze vagy sem.szóval olyat csinál nem is egyet, ami fáj jópár percig(sőt...), de azért lábakat nem tör.
Ezt remélem te sem gondolod komolyan
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Most nem azért, de olyan emberektől, akik Mourinhonak, Pepenek, Ramosnak, Arbeloanak, Marcelona, Ronaldonak -és még sorolhatnám- szorítanak, azoktól mit vársz?Kash írta: Érdemes volt olvasni egyes helyeken ezt a cikket amit linkeltél, annyi vak Real szurkoló van ezen a világon, hogy az kész.
Valaki azt mondta, hogy a lány kap még ennél nagyobb pofonokat is, Ronaldo MEGTEHETI.
Hát agyam eldobom!
Azt mondják, hogy ez a Pepe egy kenyérre kenhető srác. Hát én nem tudom. Én azért már elég sokat fociztam és EGYETLEN EGY meccs volt, amikor szándékosan szét akartam rúgni az ellenfelet, de akkor is meg volt rá az okom. Egyébként eszembe se jut ilyet csinálni. Nála ez az arány fordított nálam. Egyszer akart tisztán játszani, akkor is Casquero feldobta magát.

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- Kash
- Entrenador del Barça
Meg ugye, mikor kérdezték a rigmusokról, azt mondta:Barcaman1993 írta:Mindent elárul erről az emberről és a megítéléséről, hogy "Messi, Messi" skandallum fogadták Portugáliában. Gáz ez az ember.
"Jóképű vagyok, gazdag vagyok, tehetséges vagyok."
"Aki nekem Messi nevét skandálja, az egy elmebeteg"
Érdemes volt olvasni egyes helyeken ezt a cikket amit linkeltél, annyi vak Real szurkoló van ezen a világon, hogy az kész.
Valaki azt mondta, hogy a lány kap még ennél nagyobb pofonokat is, Ronaldo MEGTEHETI.
Hát agyam eldobom!

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Mindent elárul erről az emberről és a megítéléséről, hogy "Messi, Messi" skandallum fogadták Portugáliában. Gáz ez az ember.
"Jóképű vagyok, gazdag vagyok, tehetséges vagyok."
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- MessiFan91
- Jugador d'estrella
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
legalább valaki a közelében rászólna a tudatlanra,hogy ne nyilatkozzon már ilyet,mert közröhej tárgya lesz.
neken a 2 évvel ezelőtti lyon meccs a legemlékezetesebb tőle,amikor gyomron rúgott,könyökölt,nyakon rúgott valakit,és talán 1 sárgával,de lehet lap nélkül hozta le a meccset.
érdemes látni a fejét MINDEN szerelési kisérleténél,teljesen el van borulva.
95%ban nem rajta múlik,hogy okoz e sérülést,szóval inkább maradna csendben.

neken a 2 évvel ezelőtti lyon meccs a legemlékezetesebb tőle,amikor gyomron rúgott,könyökölt,nyakon rúgott valakit,és talán 1 sárgával,de lehet lap nélkül hozta le a meccset.
érdemes látni a fejét MINDEN szerelési kisérleténél,teljesen el van borulva.
95%ban nem rajta múlik,hogy okoz e sérülést,szóval inkább maradna csendben.

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Még tavaly a Lyon ellen lerúgta az egyik csávó veséjét, a másikat meg fejbe rúgta...Barcaman1993 írta:Mi? Csak az utóbbi időből:ferninho írta: Getafe ellen elborult egyszer, azt leszámítva egyszer nem láttam még úgy, hogy most eltörök egy lábat, persze voltak csúnya belépői, mint sok más védőnek is, de szerintem egyszer se akart gyilkolni.
1. az említett Messi kéz
2. Alves sípcsontja, mégha nem is találta el, de valószínűleg baráti kedvességből ment nyújtott lábbal és talppal felé
3. vagy ez a rengeteg mocskos taposása. Rayo elleni meccs, vagy a Barca elleni kupadöntő.
És még sorolhatnám...

Your village called. Their idiot is missing.
Így van, gyengék az idegei, ez a nagy baj vele. Ha jól emlékszem, már az első szezonjával összeverekedett egy fiatal csapatársával, Balboával. De ugye emlékezhetünk, h idén Xabi Alonsonak is simán odarúgott, aki ugye szintén csapatársa, és csak segíteni ment oda!socio66 írta:minden egyes baromságánál máglyára küldené a szurkolóitok nyolcvan százaléka, idén is a kéztaposós történet után emlékszem mindenki ki volt akadva közületek, még aláírásokban is ott volt hogy húzzon el pepe.ferninho írta:
olyankor ti is belátjátok, aztán mindig jön néhány hét, hónap 'jófiúság' és máris el van felejtve a múlt, mert hát ő nem okozott még sérülést, nem rosszabb, mint más védő..
unalmas már, ti is tudjátok hogy agyilag kevés, lehet reménykedni hogy 'megjavul', de ez is csak a következő elborulásáig tart.
rég el kellett volna küldeni a fenébe.
Ettől függetlenül én nem küldeném el, mert kiváló képességű játékos. Egy jó pszichológus kéne neki, meg kell tanulnia fékeznie az indulatait, és akkor sokra viheti. Mert szvsz a képességeit elnézve az egyik legjobb a posztján.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Mi? Csak az utóbbi időből:ferninho írta: Getafe ellen elborult egyszer, azt leszámítva egyszer nem láttam még úgy, hogy most eltörök egy lábat, persze voltak csúnya belépői, mint sok más védőnek is, de szerintem egyszer se akart gyilkolni.
1. az említett Messi kéz
2. Alves sípcsontja, mégha nem is találta el, de valószínűleg baráti kedvességből ment nyújtott lábbal és talppal felé
3. vagy ez a rengeteg mocskos taposása. Rayo elleni meccs, vagy a Barca elleni kupadöntő.
És még sorolhatnám...
- Chino
- Llegenda del Barça
Nem is ezzel van igazán a gond, hanem miért nyilatkozik ilyet, amikor mindenki tudja, hogy miket szokott csinálni, ráadásul ez a minden komoly következményekkel jár duma. Messi kéztaposásért semmit nem kapott, a casquero-esetet is viszonylag olcsón megúszta és nem igazán emlékszem, hosszabb eltiltására vagy pénzbüntetésre (lehet, hogy mégis volt rám lehet cáfolni), pedig nem egyszer rászolgált volna. És ezt nem elfogultságból, vagy ellenszenv miatt gondolom.
Forca Barca!!!!
Tény hogy van annyi esze, hogy nem akar senkinek sérülést okozni, de miért nem veszi észre magát, hogy karrierje során rengeteg olyan veszélyes mozdulata volt eddig, amiből lazán lehetett volna, vagy esetleg lett (passz) sérülés. Elhiszem hogy ő csak végzi a dolgát, mert tényleg vannak hibátlan meccsei, de nem egy példa van arra, hogy könnyen elszáll az agya és akkor nem kíméli az ellenfelet.
Nem akarok az érdemeiből levonni, de ezek miatt én még a pálya közelébe se engedném sokszor.
És most nem a Getafe ellenire gondolok, hanem az ő játékán egyértelműen látszik az hogy ő akar a tápláléklánc csúcsán lenni. Ő minden egyes ütközésnél vagy szerelésnél azt akarja bizonyítani hogy ő az erősebb és még véletlenül se akarják rávezetni a labdát. Ebben van némi logika, de megoldhatná úgy is hogy szabályosan szerel mindenkit, és ezért nem mernek a közelébe menni.
Nem akarok az érdemeiből levonni, de ezek miatt én még a pálya közelébe se engedném sokszor.
És most nem a Getafe ellenire gondolok, hanem az ő játékán egyértelműen látszik az hogy ő akar a tápláléklánc csúcsán lenni. Ő minden egyes ütközésnél vagy szerelésnél azt akarja bizonyítani hogy ő az erősebb és még véletlenül se akarják rávezetni a labdát. Ebben van némi logika, de megoldhatná úgy is hogy szabályosan szerel mindenkit, és ezért nem mernek a közelébe menni.
[quote="ferninho"][/quote]
minden egyes baromságánál máglyára küldené a szurkolóitok nyolcvan százaléka, idén is a kéztaposós történet után emlékszem mindenki ki volt akadva közületek, még aláírásokban is ott volt hogy húzzon el pepe.
olyankor ti is belátjátok, aztán mindig jön néhány hét, hónap 'jófiúság' és máris el van felejtve a múlt, mert hát ő nem okozott még sérülést, nem rosszabb, mint más védő..
unalmas már, ti is tudjátok hogy agyilag kevés, lehet reménykedni hogy 'megjavul', de ez is csak a következő elborulásáig tart.
minden egyes baromságánál máglyára küldené a szurkolóitok nyolcvan százaléka, idén is a kéztaposós történet után emlékszem mindenki ki volt akadva közületek, még aláírásokban is ott volt hogy húzzon el pepe.
ferninho írta:nah mert kinek okozott idáig sérülést? ja hogy senkinek...
mondhatjátok róla, hogy egy vadállat kcsg...
de ő még egy embert sem sérített le Real mezben...
Ez könnyen lehetséges, ám hogy nem rajta múlt, az is biztos. Hirtelen egyébként Messi kezére való rálépése ugrik be, ott bizonyosan nem a labda megjátszása volt a célja.
.
Getafe ellen elborult egyszer, azt leszámítva egyszer nem láttam még úgy, hogy most eltörök egy lábat, persze voltak csúnya belépői, mint sok más védőnek is, de szerintem egyszer se akart gyilkolni.sjd írta: Azért van különbség aközött, hogy nem próbált és hogy nem sikerült....
én azt várom már, hogy Varanet szépen beépítse José azt mehet Pepe.
a legjobb lenne ha 1 év alatt ezt meglehetne csinálni.
ilyen hülye dolgai vannak nem is egy.Hirtelen egyébként Messi kezére való rálépése ugrik be
pl amikor feltosszák hátulról, lazán visszarúg...
szóval olyat csinál nem is egyet, ami fáj jópár percig(sőt...), de azért lábakat nem tör.
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2012.06.01. 13:06:21-kor.
madridista
Azért van különbség aközött, hogy nem próbált és hogy nem sikerült....ferninho írta:nah mert kinek okozott idáig sérülést? ja hogy senkinek...Chino írta:Ez hatalmas:
"Spanyolországban minden komoly következményekkel jár. Soha senkinek nem próbáltam sérülést okozni. A külföldi játékosokat mindig kritizálják (...) C.Ronaldo a mi referencia pontunk, de nem helyezhetünk a vállára minden terhet. Ő egy különleges játékos, rengeteg tapasztalattal, tudja hogyan kell a nagy mérkőzéseken játszani és mindig a legjobbat akarja kihozni magából" - nyilatkozta Pepe.

nah mert kinek okozott idáig sérülést? ja hogy senkinek...Chino írta:Ez hatalmas:
"Spanyolországban minden komoly következményekkel jár. Soha senkinek nem próbáltam sérülést okozni. A külföldi játékosokat mindig kritizálják (...) C.Ronaldo a mi referencia pontunk, de nem helyezhetünk a vállára minden terhet. Ő egy különleges játékos, rengeteg tapasztalattal, tudja hogyan kell a nagy mérkőzéseken játszani és mindig a legjobbat akarja kihozni magából" - nyilatkozta Pepe.
mondhatjátok róla, hogy egy vadállat kcsg...
de ő még egy embert sem sérített le Real mezben...
madridista
- Chino
- Llegenda del Barça
Ez hatalmas:
Forca Barca!!!!
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Ha minden igaz 8-1-es összesítéssel feljutott a Castilla a másodosztályba, úgyhogy jövőre El Clásico B! 

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- Messidona10
- Entrenador del Barça
- Varatrix
- Director del Fútbol
Szerintem ez valahol magyarázná Mou kicsinyességét Guardiola felé. Egész egyszerűen féltékeny. Elvégre az állásától fosztotta meg Pep. Mármint gondolom Txikiék nem osztották meg Joséval hogy miért nem kapta meg az állást. Ezek után persze valóban örülhetett a Real ajánlatának, mert így lehetőséget látott revánsot venni. Nem eshetett jól neki hogy inkább egy "zöld fülűt" választanak a "number 1" helyett.
Érdekes.
Mindenesetre köszönjük Txiki!
Érdekes.
Mindenesetre köszönjük Txiki!

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- Subinho
- Director del Fútbol
ezt olvastam már korábban és hálát adhatunk, h ez a majom nem jött ide!!!Gareth Tello írta:Ha nem kamu, akkor örök hálám Txikinek és Inglának.
másrészről - ahogy a nyilatkozatokból is kiderül - ennek az embernek hál'istennek esélye sem lett volna idejönni!!!
ja és nem lenne a mostani ex edzőnk, mert max 1 év után repült volna, mint anno van gaal...