Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hm, érdekes. Magamtól nem valószínű, hogy valaha megnéztem volna, de kíváncsivá tettél...ma vagy holnap szerintem le is tolom.sjd írta:Asszem Előd vasárnap estét mondott, de megteszem most:kurdt írta: Dani, mikor dobod be az ajánlást?
The Lookout (2007)
http://www.imdb.com/title/tt0427470/
Asszem Előd vasárnap estét mondott, de megteszem most:kurdt írta: Dani, mikor dobod be az ajánlást?
Gondolom, a madridistán ez a szokás...kanty írta: Egy aprócska észrevétel:
Ha jól emlékszem(jól emlékszem), akkor abba maradtunk, h saját filmet senki sem pontoz. Faust viszont az ajánlását is lepontozta.
Előd, eddig a tagok egyik fele azt mondta, hogy ne legyen, de ahogy látom a másik fele sem erőlteti tulzottan, max megnézi ha úgy van.messideco írta:Akkor maradhat a bónuszajánlás? Vezessük azt is a google docsba?
Javaslok egy szavazást a blogon:messideco írta:Akkor maradhat a bónuszajánlás? Vezessük azt is a google docsba?
Én úgy érzem, hogy többé-kevésbé értettem, de ettől még ez nem jó film. Az Amerikai pszichó jobban feldolgozta ezt a témát, a Memento meg egyszerűen zseniálisan (és abban nem is ilyen párbeszédek voltak, hogyBob_Marley írta: Messideco jelöljön ki mindenkinek egy kötelező újranézést, nézitek a szutyok popcorn mozikat és az igazi művészetet nem értitek
Ilyen velem is volt. Sőt, egy kicsit még most is tart...visca el barca írta:egyszerűen nem esik jol gondolkodni, meg a mögöttes tartalmakat kereseni mostanában.
én megmagyarázom neked a bizonyítványomat.Bob_Marley írta:Látom lehúztátok a Nagyítást, ananászok vagytok
Messideco jelöljön ki mindenkinek egy kötelező újranézést, nézitek a szutyok popcorn mozikat és az igazi művészetet nem értitek
Még hogy sárkányok meg halálcsillag
Na ha lesz következő filmklub, ott olyat kaptok, hogy egy életre megemlegetitek
Ez volt az, köszi.lui1698 írta:Ez lehet az szerintem:sjd írta:btw, nem volt ennek a sztorinak egy CGI-animációs feldolgozása? Nagyon rémlik ez a történet, de biztos vagyok benne, hogy nem ezekkel a rajzolt figurákkal láttam, meg pár helyen máshogy is alakult (pl. a T-Rexre asszem egy barlangot omlasztottak meg ilyenek)
http://www.imdb.com/title/tt0130623/