Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
3;Messi-IniBob_Marley írta:Na akkor 08 vagy 07 mert én is az alapján tölteném le
Most Skype-om sincs tönkre ment a mikrofonuh király mert elérni csak itt lehet
illetve MSN cím volt de nem emlékszem rá
kanty te vagy a szervező mond meg mit szedjünk le, mikor toljuk (gyorsan áthárítottam a felelősséget)
FIFA08 mini torna
1;kanty
2;Bob_Marley
inkább legyen 07, az már fent van.kanty írta:Én a 08at már kezdtem is szedni, tehát ha nektek is jó, akkor menjen az. Amúgy 07 és 08 között szerintem nincs sok különbség.![]()
Bob!
Skype-on írni is lehet, tehát a mikrofon nem akadály.![]()
Kash!
Játszunk ketten is, de egy bajnokság is jó lenne.
inkább legyen 07, az már fent van.kanty írta:Én a 08at már kezdtem is szedni, tehát ha nektek is jó, akkor menjen az. Amúgy 07 és 08 között szerintem nincs sok különbség.![]()
Bob!
Skype-on írni is lehet, tehát a mikrofon nem akadály.![]()
Kash!
Játszunk ketten is, de egy bajnokság is jó lenne.
Bob_Marley írta:kanty én benne lennék egy kis pötyögésben leszedem a 08-at vagy amelyiket javaslod, s én szívesen játszanék.Sikerült némi gyakorlatot szereznem a kontrollerrel való irányításban, uh
ozsival játszottunk anno párat meg Fecoo ellen, ozsitól emlékszem a megszokott 4-1 volt az eredmény
ha gondolod püben írd meg van-e kedved ma vagy valamikor és nyomjunk
Nehéz az élet:Kash írta:
Küld ezt a gamerange progi letöltési linket, és akkor játszunk.
A fifa07-ben én is eljutottam 1x 100 gólig messivel, de akkor eléggé rá voltam függveInitom írta:Kash meg ne magyarázd ,hogy ilyen 200 gólokat rúgdalsz.
Vagy be vagy szívva közben,vagy csalsz,esetleg olyan nehézségi szinten játszol,hogy öreganyám is lehozza azokat a meccseket.
nem is hiszek ne aggódjKash írta:Az a baj, hogy nem tudom bizonyitani ezt nektek. De nem kell hinnetek nekem ha nem akartok...Initom írta:Kash meg ne magyarázd ,hogy ilyen 200 gólokat rúgdalsz.
Vagy be vagy szívva közben,vagy csalsz,esetleg olyan nehézségi szinten játszol,hogy öreganyám is lehozza azokat a meccseket.
Az a baj, hogy nem tudom bizonyitani ezt nektek. De nem kell hinnetek nekem ha nem akartok...Initom írta:Kash meg ne magyarázd ,hogy ilyen 200 gólokat rúgdalsz.
Küld ezt a gamerange progi letöltési linket, és akkor játszunk.Netes verzióval is lehet online, csak fel kell tenni a gameranger nevű progit.
Netes verzióval is lehet online, csak fel kell tenni a gameranger nevű progit.Kash írta:Ja, megvan, csakhogy telepiteni kell, és ráadásul az internetről szedtem le.kanty írta:08 megy? Ha igen online játszhatunk.
Állitólag ha a netről töltöm le, nem lehet online játszani.
De ha rosszul tudom, szólja, telepitem, és kezdhetünk.![]()
Ja, megvan, csakhogy telepiteni kell, és ráadásul az internetről szedtem le.kanty írta:08 megy? Ha igen online játszhatunk.
Hát nem.bence-barca írta:10es verzióval játszik, ha jól tudom.kanty írta:Melyik fifával játszol?
10es verzióval játszik, ha jól tudom.kanty írta:Melyik fifával játszol?
Szedd le a 12-őt . Azzal nem lősz 180 gólt.Kash írta:
Világklasszison játszom, ennél feljebb asszem simán nem lehet.![]()
Ráhajthatnék a 200-ra is, de akkor sérülten is játsztatnom kellene...