Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Én is eléggé fázok tőle.LG írta:Én csak az EB-n láttam Dzagojevet, de engem nem győzött meg. Igaz, h lőtt 3 gólt, de játékban 0 volt. Még Gomez is többet mutatott mezőnyben, mint ő.

Az évszázad üzlete lenne. Mármint nekünk.lui1698 írta: Pool meg remélem leszurkolja a 9 misit Tello-ért.
Chamberlain-t azért nem hasonlítanám össze velük, Ox-ban több potenciál van, mint bennük összesen.socio66 írta:ha azt nézzük, hogy angliában egy oxlade-chamberlain, downing, vagy walcott a válogatottig is eljut, akkor simán elképzelhető az ajánlat, mert tello így húsz évesen a benne rejlő potenciállal együtt simán elérheti ezek szintjét, sőt.
Hodgson-nak szerintem hiába van több éves szerződése, simán elképzelhető, hogy az EB után Redknapp lesz a szövetségi kapitány. Spurs részéről meg Moyes hatalmas választás lenne, rajta kívül még ezt az ötöst emlegetik: Martínez, AVB, Capello, Klinsmann, Benítez.kamaj írta:Na ez engem meglepett:
http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... enham.html
Szerintetek jó döntés volt ez?
Én nem tudom, hogy a Tottenham számára lehet-e jobbat hozni az "öreg" Harrynél. Kíváncsi leszek ki váltja majd Őt, és mire lesz képes.
Nagyon szomorú vagyok. Redknapp kivételes ember és remek edző volt (illetve az még most is), nehéz lesz olyan edzőt találni, aki jól tudja Őt helyettesíteni.kamaj írta:Na ez engem meglepett:
http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... enham.html
Szerintetek jó döntés volt ez?
Én nem tudom, hogy a Tottenham számára lehet-e jobbat hozni az "öreg" Harrynél. Kíváncsi leszek ki váltja majd Őt, és mire lesz képes.

A védelem még nem az igazi, Gyepest kéne megvenni Juhász mellé. De a csatársor tényleg világszínvonalú lett így. Van Persie mehet a Macskahalálba.Game90 írta:Wenger és az új igazolások! A védelem így már okés lesz és a csatársorba is érkezett két klasszis, szóval így már RvP felesleges.

http://www.bbc.co.uk/news/uk-wales-sout ... s-18337392bence-barca írta: Ez honnan van?![]()
Az már kicsit erős, h a tradícióit megváltoztatja egyből új címerrel és színekkel...
Ne izgulj, rá fogGareth Tello írta: Jöhet a DVD, már ha ráfér egy darabra a rengeteg anyag.
Jöhet a DVD, már ha ráfér egy darabra a rengeteg anyag.Game90 írta:Kanty is közel volt a Gervinho-s tippjével, de Gareth Tello megoldása a jó, Vermaelen az.
Ez honnan van?Game90 írta:
Néhány év és lehet, hogy a Chelsea és a ManCity mellett már őket is utálni fogjuk:
A Cardiff City-t a napokban megvásárolta egy maláj milliárdos, egyik első teendője az volt, hogy a csapat kék hazai mezét megváltoztatta vörösre és a címerbe egy sárkányt tetetett.

Sztem Song vagy Park Chu-YoungGame90 írta: Ki ő? Annyit segítek, hogy Arsenal játékos és nem Sagna. A helyes megfejtők között egy "Arsenal kupagyőzelmek az elmúlt 7 évből" c. dvd-t sorsolok ki!
Wenger? Gervinho?Game90 írta:
Vermaelen?Game90 írta:Ki ő? Annyit segítek, hogy Arsenal játékos és nem Sagna. A helyes megfejtők között egy "Arsenal kupagyőzelmek az elmúlt 7 évből" c. dvd-t sorsolok ki!
Csababarca, Hulk még nem tuti, de valószínűleg a Chelsea-be fog igazolni.visca el barca írta:nézegettem az eddigi ttansfereket és abramovics ugy latszik nagyon durván belekezdett a fiatalításba, és támadó szekció erősítésébe.
megvette az utobbi idők 3 legnagyobb belga (!) tehetségét lukaku, de bruyne és hazard személyében, jött marin és hulk. hulk 25 éves, a többiek 20 körül vannak.
kétlem h mind az öten bevállnak majd, de ha csak 3 lesz meghatározó játékos akkor nagyon nagyot fogtak velük...
Amikor megláttam a hírt, én is erre gondoltam, vagy 4-3-3. Mostanában ez a két felállás nagyon felkapott lett. Kagawa meg szuper igazolás, Senal-ba is jöhetett volnamatador írta: Szerintem átállunk a 4-2-3-1-re, ahol Kagawa lesz a támadó középső középpályás, elöl pedig egyedül lesz Wazza. Welbeck szélsőként és ékként is használható, ideális csere (12. ember) lenne.

Szerintem átállunk a 4-2-3-1-re, ahol Kagawa lesz a támadó középső középpályás, elöl pedig egyedül lesz Wazza. Welbeck szélsőként és ékként is használható, ideális csere (12. ember) lenne.barca99 írta:MU-ba hová fér be? Középre gyenge a fizikuma, meg a Dortmundban sem tűnt egy kimondott védekező embernek. Így bomolhat a Rooney - Welbeck páros, Rooney lehet az ék, Kagawa pedig játszhat mögötte. Rooney-nak mennyire jön be, ha ő a leginkább feltolt támadó? Bennem most az van, hogy elég régóta van valaki aki előtte játsszon, Berbatov, Chicharito, Welbeck... Vagy Kagawa lesz Rooney cseréje?