visca el barca írta:nézegettem az eddigi ttansfereket és abramovics ugy latszik nagyon durván belekezdett a fiatalításba, és támadó szekció erősítésébe.
megvette az utobbi idők 3 legnagyobb belga (!) tehetségét lukaku, de bruyne és hazard személyében, jött marin és hulk. hulk 25 éves, a többiek 20 körül vannak.
kétlem h mind az öten bevállnak majd, de ha csak 3 lesz meghatározó játékos akkor nagyon nagyot fogtak velük...
Csababarca, Hulk még nem tuti, de valószínűleg a Chelsea-be fog igazolni.
Ez a fiatalítás tényleg ráfért már a Chelsea-re, De Bruyne-t nem láttam még játszani, Marin szerintem nem lesz tényező, Lukaku még nagyon nyers, neki kell még pár év, Hazard fontos játékos lesz, kb. mint Silva a ManCity-ben, Hulk meg szerintem a legnagyobb fogás (lehet) nekik, neki nagyon feküdne a PL.
matador írta:
Szerintem átállunk a 4-2-3-1-re, ahol Kagawa lesz a támadó középső középpályás, elöl pedig egyedül lesz Wazza. Welbeck szélsőként és ékként is használható, ideális csere (12. ember) lenne.
Amikor megláttam a hírt, én is erre gondoltam, vagy 4-3-3. Mostanában ez a két felállás nagyon felkapott lett. Kagawa meg szuper igazolás, Senal-ba is jöhetett volna

(Ide meg majd jön a középszer, pl. Biglia...). De egy CM/DM nem ártana még nektek, Castle-ből lehetne válogatni, Tioté/Cabaye jó fit lenne a középpályára.
Ki ő? Annyit segítek, hogy Arsenal játékos és nem Sagna. A helyes megfejtők között egy "Arsenal kupagyőzelmek az elmúlt 7 évből" c. dvd-t sorsolok ki!