Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Kash továbbra is megteszi, nem mintha zavarna az egyéb megszólitás, de már úgy megszoktam...kanty írta:Ez a Kash olyan "távoli". H szólíthatlak? Józsi, Jocó, Józsika, József? Bocsi, ha túl személyes.
Nem, nem ,nem...dehogy megyek.kanty írta:Te Kash mekkora Mars szaki vagy. Szerintem jelentkezz, már alapból sokkal többet tudsz az ottani körülményekről, mint mi, startból előnyből indulsz.
Arra szerintem megoldják a netet is, tehát még fórumozni is tudsz majd. Létrehozod a Marsi Barca Drukkerek klubját. Szerintem megfontolandó.
jaj most vele mi a bajod? látod milyen békésen alszik, nem? akkor meg?Kash írta:Valamint ne felejtsük el, a Montauk szörny, amiből a Mars-on is találtak.
Kétlem, hogy valaki kivitte volna...:
Menjél.Kimenék a Mars-ra, egy kis kiruccanásra gondolkodás nélkül.
Egyelőre nemcsak őrült, hanem a jelenlegi technikai fejlettséget elnézve lehetetlen is. A Nat. Geographicon néztem régebben egy dokumentumfilmet a Marsról, és elmondták, h ott milyen körülmények vannak, mi nincs meg, a szükséges emberi élethez kéne. Nos, úgy gondolom, h jóval több kell 10 évnél, h emberek élhessenek a Marson. De ha majd ezek a technikai gondok meg is oldódnak, akkor sem lesz az ottani élet túl kényelmes.palesz77 írta:Elég őrült/fura ötletnek tartom amúgy..
szaporodni küldenek oda? akkor miért nem küldenek 8-at. bármi közbe jöhet,meghal egy nő és máris gáz vanTT írta:unatkoznék mint az állat, már csak ezért sem. meg gondolom, hogy szaporodj, az első négy ember közül csak lesz egy nő. mi van ha egy -bár a feltételeknek megfelelt- 70 éves vén csajjal kell háborúznod a nemlétező mars-népesség fenntartásához?
és mit csinálnál az út során? 250 nap,arra sok idő,hogy nézegess az ablakbanmessideco írta:Az egésznek show jellege lesz, szóval no problem![]()
Esküszöm kimennék
rossz lehet,hogy elmész oda,ahol még senki sem volt. nincs ott épület,levegő,étel,ital,semmi. kiszállsz az űrhajóból és ennyi. meghibásodik valami,amire nem vagy felkészülve,aztán leteltmessideco írta:Én például