Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Okés,holnap mehetKalap1988 írta:Bob-Kalap: 0-1
Franciország-Barcelona, Henry volt a gólszerzőLehet elkönyvelni. Elbandi, mint a mellékelt ábra mutatja, az én gépem jó, úgyhogy majd próbáljuk meg újra.
08-al nyomjátok? Vizsgaidőszakkal végeztem, 3 hét múlva lesz csak nyári gyak, addig lehet én is elővennémKash írta:...
Jó, akkor megpróbáljuk holnap, nekem sincs nagy kedvemBob_Marley írta:Vagyok elvileg, de még utoljára 1 nap haladékot kérnék, fáradt vagyok és lefeküdnék, hogy feltudjak kelni a meccsreKalap1988 írta:Felőlem játszhatunk Bob, ha vagy most.Bob_Marley írta:Majd ellenfeleim jelentkezését szívesen várnám, hogy mikor csapunk már össze
Holnap 18tól itt vagyok csőre töltve írj egy időpontot MSN-n felvettelek én is, s akkor gyorsba letoljuk.Legalábbis remélem menni fog, mert eddig nem akaródzott a kicsikének
Azért mert ott nincs Tamás-atya filing!kanty írta:Messi-Ini-Kanty 3-0
Kash! Miért nem a Barátok Köztöt nézted?
Vagyok elvileg, de még utoljára 1 nap haladékot kérnék, fáradt vagyok és lefeküdnék, hogy feltudjak kelni a meccsreKalap1988 írta:Felőlem játszhatunk Bob, ha vagy most.Bob_Marley írta:Majd ellenfeleim jelentkezését szívesen várnám, hogy mikor csapunk már össze
perszeeeeee :DDDD én tudok egy embert aki beszálnaKash írta:Rendben, mivel egyik emberünk kimarad a játékból, ezért újrasorsolást kérek!!!! És minden meccset újra le kell játszani.MessiFan írta:Gyenge kifogásKash írta:Lejátszottuk Messi-Ini-vel a meccset.
10-0-ra vesztettem, de azért, mert az elején kiálitották Milito-t.
Ennyi...
Halljátok emberek én kimaradok ebből a buliból sorry.
Rendben, mivel egyik emberünk kimarad a játékból, ezért újrasorsolást kérek!!!! És minden meccset újra le kell játszani.MessiFan írta:Gyenge kifogásKash írta:Lejátszottuk Messi-Ini-vel a meccset.
Ennyi...
Halljátok emberek én kimaradok ebből a buliból sorry.
Gyenge kifogásKash írta:Lejátszottuk Messi-Ini-vel a meccset.
Ennyi...