messi aláírta volna.

ha ronaldo a kedvence akkor mit keres rajta egy barca mez? köszönje meg az idióta faterjának inkább, hogy ráadta. amugy meg ugy van leírva a sztori, mintha a kislány egyedül odaállt volna ronaldo elé és ő meg méla undorral kikerülte volna és elsétált mellette. valószínűsíthető azonban, hogy a szokásos kordonok mögötti autogramosztós jelenet történhetett, amikoris többszáz emberből, örül ha 15-20 emberke kap. simán előfordulhatott, hogy a kiscsaj kimaradt a szórásból. ha egyáltalán tényleg valóságos a történet, és nem csak az apukából bújt elő a szereplési vágy.
a hangnemedet pedig nem tudom mire vélni... Rolling Eyes
Itt igazából csak a legenda szó értelmezésén megy a vita... egyre gondol itt szinte mindenki... csak én inkább sztárnak hívom az "aktív legendákat".Sztem vannak, akik már aktív pályafutásuk alatt legendává vállnak, mert már letettek annyit az asztalra, h annak lehessen nevezni őket.
ha ronaldo a kedvence akkor mit keres rajta egy barca mez? köszönje meg az idióta faterjának inkább, hogy ráadta. amugy meg ugy van leírva a sztori, mintha a kislány egyedül odaállt volna ronaldo elé és ő meg méla undorral kikerülte volna és elsétált mellette. valószínűsíthető azonban, hogy a szokásos kordonok mögötti autogramosztós jelenet történhetett, amikoris többszáz emberből, örül ha 15-20 emberke kap. simán előfordulhatott, hogy a kiscsaj kimaradt a szórásból. ha egyáltalán tényleg valóságos a történet, és nem csak az apukából bújt elő a szereplési vágy.Kash írta:A kislánynak Ronaldo volt a kedvence.PPP írta:tegyük fel, h egy egyáltalán igaz a hír. akkor is ha az a felháborodott apuka nem ekkora sötét bunkó, hogy a lányát egy barca mezbe öltöztetve várnak cronaldora, mikor tisztában van vele, hogy az legnagyobb rivális csapatában játszik, akkor most nem szomorkodna a lánya. nyilván nem megyek lipcsei autogramért egy újpest mezben. tudom, fabregas aláírt egy realos özil mezt, ami megsüvegelendő, de nem háborodtam volna fel azon se, ha nem teszi.
Megnézném a pof*dat ha Barca mezben odalépsz Roncihoz, ő pedig rádnéz, majd elmegy, vagy rád sem néz, és ottvagy előtte.
Tudom, hogy nyilván Real és Ronaldo rajongó vagy, de attól még nem kell ködösiteni.
...Xaviról is fognak...Dinhoról is fognak...ezzel is egyet értek, ezért vettem bele pl. őt és Puyolt is. Megelőlegeztem nekik.LG írta:recrea írta:Egyrészt egyet értesz azzal, h az lehet legenda, aki visszavonult, másrészt meg felsorolod a Barca legendák közé a még aktív R10-t és Puyolt? De végül is tényleg felesleges vita, mert szubjektív dolog, h ki kit tart legendának, csak ez most furcsa volt nekem.Lego írta:Legenda...
Sztem akkor válsz azzá (egy játékos esetén), ha visszavonulsz és 5-10 év múlva is beszélnek rólad... Xaviról fognak... Dinhoról is.
Ugye, milyen könnyen le lehet értelmetlen vitákat zárni?! Tökéletes igazságok.
Luis Suarez, Kubala, Cesar Rodrigez, Cruyff, R10, Rivaldo, Guardiola, Puyol, Stoichkov, Koeman...nekem ők ugranak be először, mint Barca legendák.
Én egyébként azok közül, akiket láttam játszani, Barca legendának tartom Luis Enriquet, és Etoot is. De akár még Kluivertet, meg Cocut is ide lehetne sorolni.
Egyrészt egyet értesz azzal, h az lehet legenda, aki visszavonult, másrészt meg felsorolod a Barca legendák közé a még aktív R10-t és Puyolt? De végül is tényleg felesleges vita, mert szubjektív dolog, h ki kit tart legendának, csak ez most furcsa volt nekem.recrea írta:Lego írta:Legenda...
Sztem akkor válsz azzá (egy játékos esetén), ha visszavonulsz és 5-10 év múlva is beszélnek rólad... Xaviról fognak... Dinhoról is.
Ugye, milyen könnyen le lehet értelmetlen vitákat zárni?! Tökéletes igazságok.
Luis Suarez, Kubala, Cesar Rodrigez, Cruyff, R10, Rivaldo, Guardiola, Puyol, Stoichkov, Koeman...nekem ők ugranak be először, mint Barca legendák.
Ugye, milyen könnyen le lehet értelmetlen vitákat zárni?! Tökéletes igazságok.Lego írta:Legenda...
Messi-Ronaldo Vs régi NAGY védők...
Thuramék ua. csinálnák, mint a mostani védők...imádkoznának lefekvés előtt.
Ronaldo autogram...
Egy apuka, aki 5 perc erejéig híres akart lenni... megkapta.
az egész cikk egy ködösítés. Több száz emberből NEM fogja kiszúrni pont azt az egy kislányt aki a legjobban akarja az autogramot. Ez egy lehetetlen küldetés volt alapból. Több száz emberből jó ha 20-30 kap autogramot... vagy bele esel vagy nem...Kash írta:A kislánynak Ronaldo volt a kedvence.PPP írta:tegyük fel, h egy egyáltalán igaz a hír. akkor is ha az a felháborodott apuka nem ekkora sötét bunkó, hogy a lányát egy barca mezbe öltöztetve várnak cronaldora, mikor tisztában van vele, hogy az legnagyobb rivális csapatában játszik, akkor most nem szomorkodna a lánya. nyilván nem megyek lipcsei autogramért egy újpest mezben. tudom, fabregas aláírt egy realos özil mezt, ami megsüvegelendő, de nem háborodtam volna fel azon se, ha nem teszi.
Megnézném a pof*dat ha Barca mezben odalépsz Roncihoz, ő pedig rádnéz, majd elmegy, vagy rád sem néz, és ottvagy előtte.
Tudom, hogy nyilván Real és Ronaldo rajongó vagy, de attól még nem kell ködösiteni.
Abszolút egyetértek az előttem szólóval, ha visszamegyünk az időben, akkor egyre több a játékosok területe meccs közben. Az igazi klasszisoknak (a mában) ez pedig kedvezne, hiába a korszak legnagyobb "favágói" az ellenfelek. Remélem érthető voltam?:-)LG írta:...
A kislánynak Ronaldo volt a kedvence.PPP írta:tegyük fel, h egy egyáltalán igaz a hír. akkor is ha az a felháborodott apuka nem ekkora sötét bunkó, hogy a lányát egy barca mezbe öltöztetve várnak cronaldora, mikor tisztában van vele, hogy az legnagyobb rivális csapatában játszik, akkor most nem szomorkodna a lánya. nyilván nem megyek lipcsei autogramért egy újpest mezben. tudom, fabregas aláírt egy realos özil mezt, ami megsüvegelendő, de nem háborodtam volna fel azon se, ha nem teszi.
Sztem vannak, akik már aktív pályafutásuk alatt legendává vállnak, mert már letettek annyit az asztalra, h annak lehessen nevezni őket. Xavi is már lassan másfél évtizede meghatározó játékosa a Barcának, de nemzetközi szinten is maradandót alkotott. Szóval ő már most legenda, ahogy pl. Puyol is. De már Messit is lehetne annak nevezni, hiába fiatal még mindig nagyon, már most többet tett, mint mások 15 éves pályafutás alatt.Lego írta:Legenda...
Sztem Xavi nemcsak Barca legenda, hanem nyugodtan nevezhetjük általánosságban is annak. Hisz egy korszakalkotó csapat húzóembere, és az EB és VB győztes válogatottban is szintén az egyik legjobb, hanem a legjobb volt.ozsimiki írta:Daffy!
Egy klub legendája nem attól lesz legenda,hogy az összes itt töltött éve alatt maga a klub sikeres, ne Adj Isten a legsikeresebb. Vagy Ő maga végig level10. Mert ez jött le abból,h 4évről beszélsz...
Egy 2od, 3ad osztályú csapatnak is vannak legendái, ahogy a nagy csapatoknak is. Xavi vitathatatlanul egy BARCA Legenda, ezt csak felértékeli,hogy az általad említett években (annál azért többen is szntem) világszinten is elismerték, és megszerették. Tudása nem vita tárgya, ehhez hozzájön,hogy itt nevelkedett,és lett az aki. Nem is értem,hogy akár egy semleges szurkoló szemében, hogy nem lehet Xavi Barca legenda.
Viszont nálam pl R10 nem az. Rá sokkal igazabb az,hogy egy adott korszak (2-max 3) év meghatározó varázslója, nálam nem több sajnos.
Másik téma: Szerintem Messi a régi nagy védők ellen is Messi maradna, ill megfordítom, azon védőknek volt Messihez hasonló ellenfelük. Más típusú csatárfenoménokkal volt dolguk, de nem pont olyannal mint Messi.
De CR focija is elég lett volna arra, amire most is. Lövés erősségén, labda kiszámíthatatlanságán nem változtat,hogy melyik védő van előtte 5méterrel.
Azt vágod, hogy ennek a fa.szinak 629 tétmeccse van a Barca színeiben, több, mint bárki másnak az egész univerzumban? Érted, nincs olyan ember sehol a világon, aki többször játszott volna a klubért, mint Xavi. Ki a legenda, ha nem ő?daffy írta:a giggses részt hagyjuk,én sem vagyok mindig normális. nekem xavi nem legenda,neked lehet az.
Daffy! Még mindig nem látod a fától az erdőt és szerintem egy kicsit szándékosan is tetteted a butát, mert nem vagy az! Xavi nem beszélt személyekről, ő lehet jóban reaálosokkal ettől még, mindenki tudja, hogy egy klub kommunikációja 99%-ban egységes, a játékosok azt szokták nyilatkozni, amit elvárnak tőlük. A Madrid, így, csapatszinten sosem gratulált, egységes kommunikációval, hanem egyes kiszólásaik voltak egy-egy játékos részéről. Ez az, ami a szomorú, hogy nem ismerték el a sportteljesítményt. A Barcelona és játékosai ezt egységként is megtették, nem csak magánemberként. Előző reagálásodban írod, hogy kétszínű, mert mást mond az elején, mint a végén (gondolom szerinted az eleje a hivatalos, a vége a saját vélemény). Miért is? Az elején elmondja, hogy gratulál a teljesítményükért, a végén pedig azt, hogy ők nem tették meg. Mi ebben az ellentmondás? Attól még, hogy Xavinak nem szimpatikus a Real, mint kollektíva, mert nem tudnak gratulálni, még elismerheti a teljesítményüket viszont, nincs ebben ellentmondás, kétszínűség. Azért 3 mondatot nem hiszem Daffy, hogy nem tudsz magyarul értelmezni, ettől többre tartalak, mert több is vagy.daffy írta:ha ezen nyilatkozat következtében romlik meg a viszony,az nem xavi miatt lesz? de hát ő mondta,akkor ki miatt lenne?B. Tamás írta: 2. Ha valaki miatt megromlik a spanyol csapaton belüli egység, akkor az nem Xavi lesz
ha én lehülyéznélek és megharagudnál rám,akkor miért haragszol,mert én azt mondtam hogy hülye vagy esetleg ténylegesen az vagy és az a baj?
(kizárólag a példa kedvéért van benne a hülye szó,semmi személyedre irányuló tartalma nincs!)
Ezekhez csak azt tenném hozzá, hogy az akkori védők statikusabbak voltak a mostaniknál. Messi az úgymond gyors védőket is oda-vissza szo***ja. A védők egyszerűen nem tudják felrúgni sem. Igaz néha sikerül elkapniuk, de úgy igazából már nagyon régen rúgták fel.Poszi írta:Íme REMY felvetésére a válasz :
http://www.youtube.com/watch?v=FckvDOc3oZc
http://www.youtube.com/watch?v=XC9C-b2PTFM
Hadjuk már!REMY írta: Kíváncsi lennék, hogy egy CR vagy Messi mit csinálna olyan védelemmel szemben ahol. Thuram, Dessailly hátvédek vannak, vagy a régi Roberto Carlosok stb stb ....
Minden bizonnyal mind a 2 játékos érdekesen nézne. De ez is csak felvetés mert soha nem tudjuk ez meg. Ezért sem lehet soha összehasonlítani a régi játékosokat a mostaniakkal.
Dehogy hugyozná!REMY írta: Másik meg az, hogy szerintem mind a 2 játékos összehugyozná magát ha 10-20 évet vissza mennének az időben.
Nem rég néztem meg a 2006-os .. 2002-es VB meccs összefoglalókat, meg pár napja volt a 98-as VB döntő. És ott olyanokat kaptak a játékosok hogy hihetetlen. Szét rúgták egymás. Kemény oda léptek, DE nem estek össze nem rinyáltak, nem sírtak és nem színészkedtek. Ott küzdés volt az utolsó pillanatig. Sajna ez ma már nincs mindig meg a fociban. És ezt sajnálom a legjobban.
szövegértés? nem írtam,hogy tucat,sőt.REMY írta: hát de olyat mondasz ami hülyeség. Miért Ronaldinho a PSG-be lett világsztár??? ki nyert BL-t a barcának?? a tényeket ne ferdítsük már.
Nem tucat játékosok voltak akik csak a keretet töltötték fel. Nagyban tettek a sikerért.
Tehát szerinted akkor Rivaldo is egy senki... mert csak 5 évig volt barca játékos?? mégis mindenki isteníti a barcások közül.
miért nincs? idén messze volt már önmagátólMiért, vége van annak a bizonyos korszaknak?