Attika 25 írta:Mondjuk én azért Muniesa-t nem helyezném Adriano elé a rangsorban. Nem kellene átesnünk a ló túloldalára, hogy az "összes poszton" a tartalék ember egy felhozott fiatal. Adriano szerintem egy nagyon jó kiegészitő ember, akit ha saját maga nem akar menni akkor nem kellene eladni. Egyébként sem értem miért van arra szükség, hogy 3-4 embert egyszerre felhozzunk a nagy csapathoz ( Montoya, Bartra, Muniesa, dos Santos), játszani úgysem nagyon fognak, akkor meg simán elférnének a B keretben aztán ha szükség van rájuk akkor fel lehet hozni őket 1-1 meccsre.
A jelenlegi keretünk így néz ki :
Kapus : Valdes, Pinto
Védők : Alves, Puyol, Pique, Mascherano, Adriano, Muniesa. Bartra, Montoya, Abidal (?) és egy bal hátvéd illetve középhátvéd.
Középpályások : Xavi, Iniesta, Busquets, Thiago, Keita, Cesc, dos Santos
Támadók : Messi, Alexis, Villa, Pedro, Cuenca, Tello, Afellay
Ez 27 ember, ha Abidal is visszaér akkor 28. Hova, minek ennyi ember?? Oké, hogy Pepnél rövid volt a keret, de itt már átesünk a ló túloldalára.
Azért kell, mert (kis túlzással) bohócok ülnek a padon. Muniesa, Bartra, Montoya? uram isten... Keita, dos Santos...jesszus...Pedro, Cuenca, Tello? Ne már...Villa meg Afellay a tavalyi szezon felét kihagyták. A 28ből 8 olyan ember, aki épphogy, vagy meg sem közelíti a kezdők szintjét. Idővel...talán. Kell a minőségi ember. Kell, hogy harcok legyenek 1-1 posztért. Ilyen emberek mellett nincs meg a "csak azért is megmutatom, hogy jobb vagyok mint Ő" szellem. Enélkül pedig nem lesz előrelépés, csak tötyi-mötyi.