Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Biztos....főleg úgy, hogy a Valencia-nak sürgősen pénz kell...nem egy év múlva, hanem most. Ezért adják el a játékosaikat. Pénzügyi gondjaik vannak.zola8787 írta:Ha Ibráért kiadtunk vagy 100at, akkor a hiányposztra nehogy már sok legyen az a 3. Nem értem miért kell ennyire húzni. Tegyék bele a szerződésbe, hogyha megnyerjük a bajnokságot + Alba játszik 25 meccsen a szezonban kapnak + 3 millát, biztos elfogadná a Valencia.Barcaman1993 írta:Mihu minek vegyük meg 15-ért, ha 12-ért is odaadják?Egyébként le kell zárni az ügyet vasárnapig, de ha már most Barcelonában vannak a Valencia képviselői, akkor nem hinném, hogy sok lenne hátra.
Főleg úgy, ha Alba robbant az Eb-n, 15ért nem fogják odaadni.
Jogos, meg Adriano is elég gyors volt.sjd írta:Maxwell?Messidona10 írta:Nem is emlékszem olyan üzletre, ahol leültek, és meg is kötötték egyből...
egyébként ha jól értelmeztem a sport.es google translate verzióját, akkor nem lesz hivatalos Tito kinevezéséig, még ha meg is egyeznek, mert Tito igazolásaként szeretnék bejelenteni
Titot nem nevezték még ki?sjd írta:Maxwell?Messidona10 írta:Nem is emlékszem olyan üzletre, ahol leültek, és meg is kötötték egyből...
egyébként ha jól értelmeztem a sport.es google translate verzióját, akkor nem lesz hivatalos Tito kinevezéséig, még ha meg is egyeznek, mert Tito igazolásaként szeretnék bejelenteni
Maxwell?Messidona10 írta:Nem is emlékszem olyan üzletre, ahol leültek, és meg is kötötték egyből...
Ha Ibráért kiadtunk vagy 100at, akkor a hiányposztra nehogy már sok legyen az a 3. Nem értem miért kell ennyire húzni. Tegyék bele a szerződésbe, hogyha megnyerjük a bajnokságot + Alba játszik 25 meccsen a szezonban kapnak + 3 millát, biztos elfogadná a Valencia.Barcaman1993 írta:Mihu minek vegyük meg 15-ért, ha 12-ért is odaadják?Egyébként le kell zárni az ügyet vasárnapig, de ha már most Barcelonában vannak a Valencia képviselői, akkor nem hinném, hogy sok lenne hátra.
Még a héten meglesz a pali,nem hinném hogy akadékoskodnánk rongyos pár millión.Mihu írta:De ha nem adják 12-ért akkor oda kell nekik adni a 15-öt minden szó nélkül. Vannak olyan klubok amik 1 millió eurós különbségnél is problémáznak...Barcaman1993 írta:Mihu minek vegyük meg 15-ért, ha 12-ért is odaadják?Egyébként le kell zárni az ügyet vasárnapig, de ha már most Barcelonában vannak a Valencia képviselői, akkor nem hinném, hogy sok lenne hátra.
De ha nem adják 12-ért akkor oda kell nekik adni a 15-öt minden szó nélkül. Vannak olyan klubok amik 1 millió eurós különbségnél is problémáznak...Barcaman1993 írta:Mihu minek vegyük meg 15-ért, ha 12-ért is odaadják?Egyébként le kell zárni az ügyet vasárnapig, de ha már most Barcelonában vannak a Valencia képviselői, akkor nem hinném, hogy sok lenne hátra.
Én is így vagyok ezzel, azon már nem múlik semmi. Minél előbb el kell rendezni a dolgot, hogy ne megint az utolsó pillanatokban kelljen kapkodni.Mihu írta:Én azon az állásponton vagyok, hogy ha mi 12-t ajánlunk, a Valencia meg 15-öt akar, akkor meg kell nekik adni az EB előtt a 15-öt. Jobban járunk ha most odaadjuk azt a plusz 3-at, mert a torna után tuti hogy 15-ért nem fogjuk tudni megvenni. Tehát a két rossz közül a kisebbiket kell választani. És ez egyébként annyira nem is rossz, mert egy ilyen nagy klubnál, ez kis összeg, és a 3 milliós különbség nem olyan számottevő. Tehát inkább most 15-ért majdnem biztosan, mint az EB után 20-25-ért egyáltalán nem biztosan.
Hurááá, jön Alba.ab1daL írta:A hírek szerint ma utazik Barcelonába a Valencia elnöke, véglegesíteni a transzfert.Attika 25 írta:Úgy néz ki Alba még az EB elött a miénk lesz, az ára 12 millába fog kerülni. Ez szép munka volt Zubi-éktól
A hírek szerint ma utazik Barcelonába a Valencia elnöke, véglegesíteni a transzfert.Attika 25 írta:Úgy néz ki Alba még az EB elött a miénk lesz, az ára 12 millába fog kerülni. Ez szép munka volt Zubi-éktól
Ezt aláírom, itt most nem is ezt akartam kiemelni, hanem hogy mégis mit várunk 19-20-21 éves srácoktól? Persze, hogy nem lesznek egyből versenytársai a kezdőknek, mint ahogy Puyol meg Xavi sem volt, de idővel ezerszeresen megtérül, hogy nem Drogbákkal töltöttük fel a cserepadot.LG írta: Puyolra pl. emlékszem, mikor elkezdett a nagy csapatnál játszani, eleinte nagyon rossz volt, meccsek mentek el rajta...de tudjuk, hogy folytatódott a története. Persze ez messze nem garancia, h a feljebb emlitett játékosok is hasonló karriert futhatnak be, mert ellenpélda is van bőven. Igazából én sem látok túl sokat egyikben sem, de majd meglátjuk...